Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ «ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ» ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΑΡΑΖΕΙ.....


«ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΜΕΓΑΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ « ΑΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ  ΠΡΟΣ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ» 



ΓΕΡΟΝΤΑΣ: « και εκεί που όλοι θα περιμένουν Κούρδους πρόσφυγες λόγω Συρίας, θα μας προκύψουν τούρκοι τρομαγμένοι πρόσφυγες μετά την πτώση Ερντογάν»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

- Βρε πως τα φέρνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τα πράγματα;

- «Καθείλε δυνάστας από θρόνων και ύψωσε ταπεινούς· πεινώντας ενέπλησεν αγαθών και πλουτούντας εξαπέστειλε κενούς» (Λουκ. 1. 52-53)


Μας είπε Γέροντας υπερηλικιωμένος πρώην αξιωματικός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

- Μας λέτε Γέροντα ανέφικτα πράγματα λόγω των σημερινών συμμαχιών – συγκυριών. Πολλοί που πιστεύουν μας λένε ότι μπορεί να γίνουν αυτά που προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μετά από χρόνια.

Και η απάντηση του ήταν:

- Από την στιγμή που ο κόσμος εμφορείται από πνεύμα αντιλογίας και απείθειας έσβησαν και τα μάτια του, σίγασαν και τα αυτιά του.

- Για αυτό δεν θέλει να χάσει την βολή του διότι κατά βάθος τον ενοχλεί ένα ερώτημα που τον φοβίζει: 
Μήπως αυτά γίνουν σύντομα;

- Ας τον κόσμο αδελφέ γιατί η πληροφόρηση που δίνει και λαμβάνει δεν έχει καμία αξία σε σχέση με την πληροφόρηση που δίνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ.

- Όπως προφήτεψαν παλαιοί άγιοι πατέρες «Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας» και αλλού λένε « Άδης έτοιμος προς Αγαρηνών και βαρβάρων.»

- Έχεις μάτια δες , δεν έχεις, έχασες και αυτή την ζωή και την άλλη.
- Όσοι σήμερα χλευάζουν είναι σαν να βλασφημούν το ίδιο τον εαυτό τους.

- Οι προφητείες των πατέρων δεν είναι « μια φορά και ένα καιρό» και φυσικά δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Αυτό εξαρτάται από την έμπρακτη μετάνοια μας και Πως θα Οικονομεί ο ΘΕΟΣ τα πράγματα.

- Ο Ρώσος και ο τούρκος σήμερα συνυπάρχουν προσωρινά γιατί σε λίγο θα συγκρουστούν με μεγάλη σφοδρότητα.

- Ο νέο – Έλληνας τώρα λαμβάνει τα επιχείρια της αποστασίας του από την ιστορική του παράδοση και τα αίματα των αγίων και των προγόνων του.

- Οι πρόσφυγες που έρχονται ( και δεν είναι όλοι τζιχαντιστές ) γιατί είναι σχέδιο των τούρκων να μας φέρουν σε δύσκολη θέση πριν μας κτυπήσουν, σαν εικόνες και πλάσματα του ΘΕΟΥ μας δείχνουν κάτι :

Είναι σαν να μας λένε … « ανά πάσα στιγμή μπορείτε και εσείς να ξεσπιτωθείτε από τα μέρη σας γιατί το παγκόσμιο μυστήριο της ανομίας σήμερα κάνει κουμάντο στον κόσμο»

- Και εμείς αδελφέ συνεχίζουμε να αμαρτάνουμε, να αθετούμε βασικές πνευματικές μας υποχρεώσεις και να πορευόμαστε κατά το θέλημα της σάρκας.

- Πολλοί άσημοι της ερήμου πνευματικοί αγωνιστές προσευχήθηκαν για τις μέρες μας και έλαβαν σκληρά μηνύματα άνωθεν.
Άκου τα, πόσο ωμά είναι;


« όπως πάτε τον ΘΕΟ έτσι και ο ΘΕΟΣ θα σας πάει»


« οι πανηγυρικοί λόγοι των ταγών της εκκλησίας με όλα αυτά που γίνονται θα αντικατασταθούν με Νεκρολογίες»


« ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ με την διάλυση της τουρκίας μοιράζει προγονικά κληρονομικά δικαιώματα σε διάφορους λαούς που ταλαιπωρήθηκαν από αυτήν»


« επειδή η Ελλάδα δεν μετανοεί από μόνη της ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει δικό του σχέδιο για αυτό διότι πρέπει να λάβει σύντομα και αυτή το νόμιμο δικαίωμα της»


« δείτε τους κούρδους σήμερα που ματώνουν για την πατρίδα τους για αυτό έχουν να λαμβάνουν»

« εμείς έχουμε τράπεζα αιμοδοσίας αγίων και μαρτύρων και την αγνοούμε επιδεικτικά, ενώ πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε άμεσα( να γιατί έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ¨ θα μας σώσουν τα αίματα των προγόνων μας¨»

« και εκεί που όλοι θα περιμένουν Κούρδους πρόσφυγες λόγω Συρίας, θα μας προκύψουν τούρκοι τρομαγμένοι πρόσφυγες μετά την πτώση Ερντογάν»


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




6 σχόλια:

  1. Τωρα ο καλός Θεος έχει παρει το βλέμμα του
    απο την Ελλάδα
    Αλίμονο μας αν μας κοιτάξει στα μάτια 😢😢😢😢
    😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
    😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μάθουμε τουρκικά, να τους υποδεχτούμε κι αυτούς με ανοιχτές αγκάλες,αφού οι καημένοι θα είναι τρομαγμένοι.Βρε πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΡΕΝΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ...ΔΕΣ ΤΟ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. Χριστιανοι είναι και οι Βούλγαροι.Όμως αυτό δεν τους εμπόδισε το 40 να σφάζουν τους Ελληνες στη Μακεδονία

      Διαγραφή
  3. Ο Άγιος Αμφιλοχιος Μακρής ετοίμαζε από παλιά τους μοναχούς να μάθουν τούρκικα για να διδάξουν όταν θα έρθει αυτή η ώρα.Η λυχνία της Πάτμου έλεγε θα βοηθήσει να ανάψουν κι άλλες..που έσβησαν μέσα στα χρόνια...Οι προορησεις των Αγίων μας βοηθούν να διακρίνουμε...αν μπορούμε... ότι μπορούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για τους Βούλγαρους ούτε τώρα θα είναι φίλοι μας!!! Αλλά κι εμείς που είμαστε χριστιανοί δεν πάμε μαζί με τους Ρώσους αλλά με τον πάπα και τους Αμερικανούς.... Καλή μετάνοια...σε όλους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή