Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ» ΤΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ...


WHO : O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ…
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΒΙΝΤΕΟ



Κοινοποιεί ο Γεωκών


Στο κτήριο και στα γραφεία του παγκοσμίου οργανισμού υγείας (World Health Organisation) είναι το άγαλμα μιας από τις τρεις θεότητες των ινδουιστών, και λατρεύεται ως καταστροφικός και μετασχηματιστής του κόσμου…



με τον χορό του οι καταστροφικές ενέργειες απελευθερώνονται , ενεργοποιούνται και διαλύουν όλη την δημιουργία…


Στο κέντρο της παραπάνω εικόνας βρίσκεται η ινδική θεότητα Shiva, επίσης γνωστή ως “The Destroyer”. Μέσω της καταστροφής, το Shiva επιτρέπει βαθύ μετασχηματισμό. Αυτό συμβαδίζει με το αγαπημένο σύνθημα της ελίτ: Order Out of Chaos .


Το Cern ή Cerne είναι το όνομα του κερασφόρου θεού








Από την αρχή της επιδημίας, ο ΠΟΥ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ) αντιμετώπιζε ύποπτα κάθε είδους θεραπεία ή λύση κατά του COVID-19. Κάθε φορά που μια θεραπεία δείχνει υπόσχεση, ο ΠΟΥ και το σύστημα μέσων μαζικής ενημέρωσης που τους εξυπηρετεί, προειδοποιούν γρήγορα και μάλιστα το χαρακτηρίζουν επικίνδυνο.

Γιατί; Επειδή ο ΠΟΥ βασίζεται σε μια ενιαία, καθολική λύση: Ένα εμβόλιο…Εμβόλιο και τίποτα άλλο

Για να κατανοήσουμε πλήρως τη νοοτροπία πίσω από τον ΠΟΥ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ) πρέπει να εξετάσουμε τη χρηματοδότηση του.

Δύο από τους πέντε μεγαλύτερους χρηματοδότες του ΠΟΥ είναι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η Συμμαχία Gavi. 

Όπως φαίνεται στο άρθρο, ο Μπιλ Γκέιτς ζητά ένα ψηφιακό αναγνωριστικό στο Idenfity Who το οποίο θα γίνεται με εμβολιασμό , αυτοί οι δύο οργανισμοί υποστηρίζουν τη χρήση εμβολίων για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ταυτότητας χρησιμοποιώντας κάποιο είδος εμφυτεύματος. Το COVID-19 είναι η τέλεια ευκαιρία για να το κάνουν αυτό.

Για να διασφαλιστεί αυτό, ο κόσμος πρέπει να ζει με φόβο και χωρίς θεραπεία μέχρι να απελευθερωθεί το εμβόλιο.

άρθρο υποστηρίζει ότι η μόνη λύση είναι ένα ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος.

«Δεν θα φτάσουμε στην ασυλία των κοπαδιών στο εγγύς μέλλον. Ένα θαυματουργό φάρμακο δεν είναι ορατό. Ο μόνος τρόπος για να επανεκκινήσετε την οικονομία, λοιπόν, είναι να θέσετε σε εφαρμογή ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα για να δοκιμάσετε εκατομμύρια ανθρώπους, να εντοπίσετε τις κινήσεις τους και να καραντίσετε γρήγορα εκείνους που μπορεί να έχουν μολυνθεί ».

Αυτό το απόσπασμα μας οδηγεί σε έναν άλλο λόγο για τον οποίο ο ΠΟΥ και η ελίτ του συστήματος θέλουν το άγχος του COVID να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο: Η αιτιολόγηση της παρακολούθησης του πληθυσμού.

Ο απώτερος στόχος της ελίτ είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχει τους πόρους του κόσμου, διατηρώντας παράλληλα τις μάζες υποτονικές και παρακολουθούμενες με τακτικές αστυνομίας-κράτους.


Αλλά ποιος είναι ακριβώς ο ΠΟΥ; Εδώ είναι οι 10 κορυφαίοι συνεισφέροντες.


δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέστειλαν πρόσφατα τις πληρωμές τους στον ΠΟΥ, ο μεγαλύτερος συνεργάτης του οργανισμού είναι τώρα το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Ένας άλλος σημαντικός συντελεστής στον ΠΟΥ είναι η Συμμαχία GAVI (πρώην Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση). 

Και οι δύο αυτοί οργανισμοί αποτελούν επίσης μέρος του ID2020, ενός οργανισμού που υποστηρίζει τη χρήση εμβολίων για την εφαρμογή ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας χρησιμοποιώντας τατουάζ ή μικροτσίπ.



Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει τον έλεγχο του πληθυσμού και το ενδιαφέρον του είναι στα εμβόλια.

Το Ίδρυμα Gates είναι μία από τις οντότητες που αναπτύσσουν το ID2020, το παγκόσμιο βιομετρικό αναγνωριστικό σε συνδυασμό με ένα εμβόλιο που ο ΟΗΕ θέλει να εφαρμοστεί έως το 2030. Οι εταίροι του ID2020, μεταξύ άλλων ενδιαφερομένων, είναι οι Rockefeller, Gates, The UN, Accenture for the RFID chip και Gavi για εμβόλια. ……..Τα βιομετρικά δεδομένα θα αποθηκευτούν στη Γενεύη.

ΠΟΙΟΣ βρίσκεται στη Γενεύη; Ο Οργανισμός Υγείας του Word και το GAVI – η Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Εμβολιασμούς. Το Ίδρυμα Gates είναι ιδρυτικός συνεργάτης του Gavi. Το GAVI υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ και είναι περιττό να πούμε ότι οι κύριοι συνεργάτες και χορηγοί του είναι η φαρμακοβιομηχανία


Η παγκόσμια ταυτότητα θα εισαχθεί ως εμβόλιο – και αυτή η πανδημία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος για να κάνει τους ανθρώπους να αποδεχτούν, ακόμη και να το απαιτήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου