Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ (ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!


ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.




Γράφει ο Τζον Μπόουν

Πρέπει να αποδεχτούμε ποιος κάνει κουμάντο στην Αμερική. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι. Επειδή δεν καταλαμβάνουν τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης αλλά ωστόσο πληρώνουμε τους φόρους μας για να τους διατηρήσουμε.

Και σαφώς δεν εκπροσωπούν την ιερότητα των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών αφού το Ανώτατο Δικαστήριο βύθισε το τελευταίο μαχαίρι στην πλάτη της Συνταγματικής μας Δημοκρατίας.

Εν τω μεταξύ, η εκλογική απάτη γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Και το GOP θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να υποστηρίξει την ακεραιότητα των εκλογών μας. Αλλά δεν το έκαναν. Αυτή είναι η Αμερική μέσα στην οποία βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση.

Οι δισεκατομμυριούχοι έχουν αυξήσει τον πλούτο τους κατά 30% το 2020, ενώ η Μέση Αμερική έχει αποδεκατιστεί, μια συνταγή για υπερπληθωρισμό και μια επικείμενη πραγματικότητα του τρίτου κόσμου.

Αυτό καθώς η νέα κυβέρνηση θα αγνοήσει τον απαιτούμενο χρόνο ανάκτησης και τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάσταση του 60% των μικρών επιχειρήσεων της Αμερικής, ενώ καυχιέται για το πέρασμα μιας συμφωνίας αποζημίωσης 12 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και της Πράσινης Νέας Συμφωνίας που θα βάλει τη μέση Αμερική στον τάφο της.

Δεν είναι περίεργο που οι εκκλήσεις για απόσχιση κερδίζουν. Ο πρόεδρος του GOP του Τέξας, Allen West, δημοσίευσε δήλωση σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου:

«Το Ανώτατο Δικαστήριο, πετώντας την αγωγή του Τέξας, το οποίο ενώθηκε με δεκαεπτά πολιτείες και 106 μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αποφάσισε ότι μια πολιτεία μπορεί να λάβει αντισυνταγματικές ενέργειες και να παραβιάσει τον εκλογικό της νόμο. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα επιβλαβείς επιπτώσεις στις άλλες πολιτείες που συμμορφώνονται με το νόμο, ενώ η ένοχη πολιτεία δεν έχει καμία συνέπεια. 

Αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα προηγούμενο που λέει ότι οι πολιτείες μπορούν να παραβιάσουν το σύνταγμα των ΗΠΑ και να μην θεωρηθούν υπόλογες. Αυτή η απόφαση θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις για το μέλλον της συνταγματικής μας δημοκρατίας. 

Ίσως οι νομοταγείς πολιτείες να ενωθούν και να σχηματίσουν μια Ένωση κρατών που θα συμμορφώνονται με το σύνταγμα. "

Μια εποχή τυραννίας είναι από πάνω μας. Ο Τζο Μπάιντεν θα μας οδηγήσει στη Μεγάλη Επαναφορά, θα ανοίξει ξανά τα σύνορα και θα περιορίσει σοβαρά τη Δεύτερη Τροποποίηση, αλλά είναι πιθανό ότι ο παλιός Τζο δεν θα διαρκέσει έως το 2021 αφού διαρροές όπως αυτή υποστηρίζονται από τα αναρχικά μέσα.

Και η Καμάλα Χάρις και η ακροαριστερά θα καταρρίψουν όλα εκείνα για τα οποία πολέμησαν, έχτισαν, εφηύραν και πίστεψαν οι Αμερικανοί επί 244 χρόνια.

Τώρα που η ψήφος σας έχει υποτιμηθεί μέσω ανοικτής απάτης, δεν έχετε πραγματικά άλλη επιλογή ως Αμερικανοί εκτός από το να οργανωθείτε ως μια μαζική αντίσταση ενάντια στην εξέγερση Κινέζικης Κλεπτοκρατίας των Μπάιντεν-Χάρις που θα ψηφιστεί από το Εκλογικό Κολλέγιο τη Δευτέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου