Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;


ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ!





-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 


Όλες οι σημαντικές τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι οι εξής…
Στο Ουισκόνσιν δικαστής αποφάσισε πως πάνω από 200.000 ψήφους «Μπάιντεν» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! 

Οι Ρεπουμπλικανοί του Ουισκόνσιν πρέπει τώρα να ακυρώσουν αυτούς τους ψήφους! Ο Μπάιντεν κέρδισε την πολιτεία με 19.000 ψήφους διάφορα και εφόσον οι Ρεμπουπλικάνοι στο Ουισκόνσιν απαιτήσουν την διαγραφή των 200.000 άκυρων ψήφων, η πολιτεία περνάει με 10 εκλέκτορες στον…πρόεδρο Τράμπ!

Ο Τραμπ προωθεί την σύσταση «ειδικού συμβουλίου» για τη διερεύνηση κατηγοριών για απάτες στις εκλογές. “Αφού είδα τη μαζική απάτη των ψηφοφοριων στις προεδρικές εκλογές του 2020, διαφωνώ με οποιονδήποτε πιστεύει ότι δεν απαιτείται ισχυρό, γρήγορο και δίκαιο Ειδικό Συμβούλιο ΑΜΕΣΩΣ”, έγραψε ο πρόεδρος στο Twitter. 

“Ήταν οι πιο διεφθαρμένες εκλογές στην ιστορία της χώρας μας και πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά!” Είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ πρότεινε στο Twitter προσωπικά την ιδέα ενός ειδικού συμβούλου για τη διερεύνηση ισχυρισμών για εκλογική απάτη. 

Έρχεται την ίδια μέρα με την τελευταία ημέρα του Γενικού Εισαγγελέα William Barr στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ).
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Πίτερ Ναβάρο, ο οποίος υπηρετεί ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου παρά τω Προέδρω, είπε στη Μαρία Μπαρτιρόμο του Fox News ότι πιστεύει ότι απαιτείται ειδικό συμβούλιο για τη διερεύνηση των ισχυρισμών για νοθεία εις βάρος των εκλογών για τη διερεύνηση του όλου θέματος.

 «Νομίζω ότι πρέπει να κατάσχουμε πολλές από αυτές τις μηχανές ψηφοφορίας, επειδή η κομητεία Antrim County του Μίσιγκαν, αυτά τα πράγματα είχαν ποσοστό ανακρίβειας 68%, σύμφωνα με μια ανάλυση που έγινε από μια εταιρεία παρακολούθησης κυβερνοχώρου», δήλωσε ο Navarro.

 Ο Ναβάρο εξέδωσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με τις εκλογικές παρατυπίες που υποστηρίζει τους ισχυρισμούς για εκλογικές παρατυπίες. Η έκθεση βασίζεται σε μια υπόθεση ότι οι ισχυρισμοί είναι αρκετά σοβαροί ώστε να δικαιολογούν έναν επείγοντα έλεγχο και αρκετά ουσιαστικούς για να ανατρέψουν τα αποτελέσματα.

Υπάρχουν εικασίες ότι η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ μπορεί να διοριστεί ως ειδικός σύμβουλος για τη διερεύνηση καταγγελιών για εκλογικές απάτες. Οι φήμες προέκυψαν μετά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αναφέροντας ανώνυμες πηγές, που ανέφεραν ότι ο Τραμπ είχε μεταφέρει την ιδέα να εγκαταστήσει τον Πάουελ στη θέση κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λευκό Οίκο με άλλους ανώτερους βοηθούς και μέλη της νομικής του ομάδας. 

Ο λογαριασμός της Powell στο Twitter αργά την Τετάρτη μοιράστηκε μια ανάρτηση από τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, υπολοχαγός Michael Flynn, ο οποίος έγραψε ως απάντηση στην ανάρτηση του Trump στο Twitter, «[Πρόεδρε Donald Trump], γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η επιλογή μου [Sidney Powell]. Γιατί; Επειδή θα τρομάξει “μέχρι θανάτου” τους πάντες με τις αποκαλύψεις της. “

Μόλις μια ημέρα πριν, ο πρόεδρος Τράμπ κοινοποίησε ένα μήνυμα σε βίντεο στο έθνος μέσω διαδικτύου, εξηγώντας γιατί είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει όλες τις νομικές και συνταγματικές οδούς για «να σταματήσει η κλοπή των προεδρικών εκλογών» και κάλεσε τον αμερικανικό λαό να «υψώσει την φωνή του» και να απαιτήσει μια διεξοδική εξέταση των παρατυπιών στις εκλογές.


Η Επιτροπή της Γερουσίας της Γεωργίας δημοσίευσε μόλις μια καταδικαστική έκθεση σχετικά με την εκλογική απάτη λέγοντας ότι οι πρόσφστες Εκλογές είναι αναξιόπιστες! Συνιστά πλέον την ΑΠΟπιστοποίησιν, την ΑΡΣΙΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ των εκλεκτόρων της πολτιτείες που είχαν επιλεγεί στις 14 του μηνός από το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων! 

 Η Πολιτειακή Γερουσία της Γεωργίας που ελέγχεται από τον GOP (τους Ρεπουμπλικάνους) δημοσίευσε στις 21 του μηνός μια έκθεση για τη μαζική εκλογική απάτη που σημειώθηκε στην πολιτεία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις κάλπες στις 3 Νοεμβρίου στις γενικές εκλογές των ΗΠΑ. 

Οι γενικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 (οι «εκλογές») ήταν χαοτικές και τυχόν αναφερόμενα αποτελέσματα πρέπει να θεωρηθούν ωσ αναξιόπιστα. Η υποεπιτροπή έλαβε αποδεικτικά στοιχεία από μάρτυρες και έλαβε και ένορκηες καταθέσεις. 

Η υποεπιτροπή κάτα την διάρκεια της συνεδριάσεώς της έλαβε στοιχεία ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν κατάλληλα πρωτόκολλα για να διασφαλιστεί η αλυσίδα φυλάξεως για τα ψηφοδέλτια καθ ‘όλη τη διάρκεια των εκλογών, μετά το άνοιγμα των ψηφοδελτίων πριν από τις εκλογές και κατά τη διάρκεια των επανακαταμετρήσεων που διεχήθησαν. 

Η υποεπιτροπή άκουσε μαρτυρία ότι ήταν πιθανόν να εισαχθούν μεγάλοι αριθμοί πλαστών ψηφοδελτίων στην ομάδα ψηφοφοριών που μετρήθηκαν ως έχουν ψηφιστεί. Δεν υπάρχει τρόπος ανίχνευσης των ψήφων αφού έχουν χωριστεί από το σημείο προέλευσης.


Τα νομοθετικά σώματα της Πενσυλβανίας και του Μίσιγκαν ανοίγουν πλέον τη πόρτα για το Κογκρέσο για να αμφησβητήσει τους εκλεξτόρες που είχαν επιλεγεί στις 14 του μηνός! 

Οι νομοθέτες στο Μίσιγκαν και την Πενσυλβάνια κάνουν κινήσεις, με επίσημη ιδιότητα, που στέλνουν σαφή μηνύματα σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που σηματοδοτούν ότι θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αμφισβητήσουν τους εκλεκτόρες των αντίστοιχων πολιτειών τους στις 6 Ιανουαρίου 2021. 

Στο Μίσιγκαν, τόσο η Γερουσία όσο και η Βουλή έχουν εξουσιοδοτήσει την εξουσία κλήτευσης για τις επιτροπές εποπτείας τους με σκοπό τη διερεύνηση της νοθείας στις ψήφους, της παραβίασης της ψηφοφορίας και όλων των εκλογικών παρατυπιών που σχετίζονται με την Πόλη του Ντιτρόιτ και το προάστιο της Λιβονίας. 

Η εξουσιοδότηση και των δύο σωμάτων απαιτεί από την γραμματέα του Ντιτρόιτ Δημοκρατική Clerk Janice Winfrey και την γραμματέα της Λιβονίας Susan Nash (Δημοκραστική κι αυτή), να προσκομίσουν έγγραφα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών τους. Οι υπάλληλοι θα πρέπει να παραδώσουν τους σκληρούς δίσκους, τα e-mail, τους φορητούς υπολογιστές, καθώς και άλλο υλικό που σχετίζεται με τις εκλογές.
  • Οι δικηγόροι του αμερικανικού εκπροσώπου Mike Kelly (R-PA, Ρεπουμπλικάνου της Πενσυλβάνια), και αρκετοί υποψήφιοι του Κογκρέσου των Ρεπουμπλικάνων, υπέβαλαν εκ νέου αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για να αναλάβουν την αγωγή τους που ισχυρίζεται ότι τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 στην πολιτεία τους είναι μη πιστοποιήσιμα.

     Η αναφορά υποστηρίζει ότι ο νόμος 77, ένας νόμος που καθιστούσε ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, άνευ ουσιώδους λόγου, «νόμιμη» στην Πενσυλβάνια, ψηφίστηκε παράνομα κατά παράβαση του συντάγματος της Πενσυλβανίας. 

    Το σύνταγμα της Πενσυλβανίας απαγορεύει τα ψηφοδέλτια κατ᾽εξουσιοδότησιν (των απόντων δηλαδή) στην Πενσυλβάνια, πλην τεσσάρων συγκεκριμένων περιστάσεων.

Η τελική απόφαση για την ψηφοφορία του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων έρχεται στις 6 Ιανουαρίου 2021, όταν και τα δύο σώματα του Κογκρέσου θα συνεδριάσουν σε κοινή σύνοδο για να μετρήσουν, να πιστοποιήσουν τις ψήφους και να δηλώσουν τους νικητές κάθε πολιτείας. 

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στις 6 Ιανουαρίου 2021, μπορούν να υποβληθούν εναστάσεις. Οποιαδήποτε ένσταση πρέπει να επικυρωρωθεί από τουλάχιστον έναν γερουσιαστή των ΗΠΑ και έναν εκπρόσωπο των ΗΠΑ. 

Εάν μια ένσταση καταχωρηθεί σύμφωνα με τη σωστή διαδικασία, η κοινή σύνοδος θα υποχωρήσει και κάθε σώμα θα συνεδριάσει ξεχωριστά για να συζητήσει και να ψηφίσει επί της ένστασης.

 Μια απλή πλειοψηφία μπορεί να υποστηρίξει την ένσταση, ακυρώνοντας τις εκλεκτόρες της εν λόγω πολιτείας!!! Αυτό θα μετέθετε μετά την εκλογή του Προέδρου και Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και μια ψηφοφορία αντιπροσωπειών.

 Σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν σαφή πλειοψηφία και ο Πρόεδρος Τραμπ πιθανότατα να υπερισχύσει, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μαζέψει αρκετή υποστήριξη από τους Ρεπουμπλικάνους!!!

Ο μεγάλος δικηγόρος Jerome Corsi είπε εχθές πως ο Μπάιντεν θα…ΧΑΣΕΙ τελικά τις εκλογές καθώς μερικές πολιτείες-κλειδιά κινούνται πλέον προς την αποπιστοποίηση των εκλεκτόρων τους!



Στο πρόσφατο μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η απλή αριθμητική δείχνει ότι ο Μπάιντ πήρε άλλα 13 εκατ. ψήφους από ό, τι υπήρχαν οι επιλέξιμοι ψηφοφόροι που ψήφισαν στις εκλογές του 2020!!! Αποκαλύψαμε πως υπάρχουν 212 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι και το 66,2% των αυτών ψήφισαν στις εκλογές, δηλαδή 140,344 εκατομμύρια. 

Τώρα αν ο Τραμπ έλαβε 74 εκατομμύρια ψήφους, απομένουν ΜΟΝΟ 66.344 εκατομμύρια…στον Μπάιντεν!!! Αυτοί οι αριθμοί ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ σε αντίθεση με αυτούς που μας έχουν πλασάρει τα ΜΜΕ. ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίλτο Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ετοιμάζονται για ένσταση για την καταμέτρηση των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιαν. 2021 γράψαμε ότι η προσπάθεια ένστασης στις ψηφοφορίες του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων από πλευράς των Ρεπουμπλικάνων όταν συνεδριάζει το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου είναι μια προσπάθεια να δοθεί στον Τράμπ η νίκη των εκλογών. 

Εάν τουλάχιστον ένας βουλευτής και ένας γερουσιαστής αμφισβητήσουν τις ψήφους των πολιτειών κατά την ειδική σύνοδο του Κογκρέσου, μετά κάθε αίθουσα θα αποσυρθεί και θα συζητήσει την ένσταση.

 Η υιοθέτησίς της απαιτείται πλειοψηφία, κάτι που είναι απίθανον επειδή οι περισσότεροι Ρεπουμπλικανικοί γερουσιαστές έχουν πει ότι δεν θα υποστηρίξουν την προσπάθεια…!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Πάει τώρα ο Τράμπ να ανατρέψει το αποτέλεσμα του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων με τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ!!! γράψαμε πως η κατάσταση των εκλογών και το αποτέλεσμά τους καθώς και του επακόλουθου τους έχει ως εξής…

-Το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων συνεδρίασε στις 14 Δεκ. και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι εξέλεξε τον Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν πήρε 306 εκλεκτόρες ενώ ο Τράμπ 232. 

-Το δήθεν αποτέλεσμά τους θα μεταβιβαστεί μετά στο Κογκρέσο στις 06 Ιαν. του 2021 προς πλήρη επικύρωση

-Αυτό που θα…ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι τα εξής…
Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό (μέχρι δηλ. τις 20 Ιαν. του 2021) προκειμένου να διορθώσουμε αυτο το κακό σχετικά με την κλοπή των εκλογών…

Στις 14 Δεκ., σε όλες τις πολιτείες-κλειδιά (Νεβάδα, Γεωργία, Πενσυλβανία, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν, Αριζόνα) όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμ. του 2020, συνεδρίασε μια σειρά από…ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ που εξέλεξαν τον…ΤΡΑΜΠ ως πρόεδρο και αυτό το αποτέλεσμα θα το στείλουν στο Κογκρέσο προς επικύρωσιν στις 
06 Ιαν.!!! 

Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα ένδικα μέσα θα παραμείνουν ΑΝΟΙΧΤΑ. 

Αν λοιπόν η νομική ομάδα κερδίσει τελικά όλες τις αγωγές της στα δικαστήρια, αυτό θα εξασφαλίσει ότι αυτή η εναλακτική σειρά από εκλεκτόρες και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

Εάν διορθωθούν εν προκειμένω τρία, βασικά, συνταγματικά ελαττώματα, ο Trump θα είναι ο νικητής. 

Είτε μιλάμε (1ον) για το ζήτημα της αντιστοίχισης των υπογραφών με ψηφοδέλτια στην πολιτεία της Γεωργίας που άλλαξε παράνομα ως αποτέλεσμα του διατάγματος συγκατάθεσης χωρίς την έγκριση του νομοθετικού σώματος της πολιτείας

 Είτε (2ον) για τις εκατοντάδες χιλιάδες αχρεωστήτως ριγμένα ψηφοδέλτια στο Ουισκόνσιν ψηφορφόρων κατ’ εξουσιοδότηση (των απόντων δηλαδή) που δεν υπέβαλαν ΠΟΤΈ αίτηση για αυτό 

Είτε (3ον) για την παραβίαση της ρήτρας παραβίασης της ίσης προστασίας που συνέβη στην Πενσυλβάνια όπου πολλά ψηφοδέλτια Δημοκρατικών ψηφοφόρων είχαν εισαχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην όλη διαδικασία της καταμετρήσεως των ψήφοων πριν από την ημέρα των εκλογών της 3ης Νοεμ., ενώ αυτό ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ αντίστοιχα στην περίπτωση ψηφοδελτίων ψηφοφόρων των Ρεμπουμπλικάνων!!!…

Αυτές οι τρεις παραπάνω παραβιάσεις από μόνες τους καθιστούν τον Ντόναλντ Τραμπ νικητή των εκλογών!!!

Ο Τραμπ θέλει το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα της Πενσυλβανίας. Ο πρόεδρος και η νομική του ομάδα έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα να αλλάξουν το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη πολιτεία. 

Η αναφορά επιδιώκει να αντιστρέψει ένα τρίο από υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσυλβανίας που έχουν σχέση με ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου και ζητεί από το δικαστήριο να απορρίψει τη βούληση των ψηφοφόρων -για ευνόητους λόγους- και να επιτρέψει στη Γενική Συνέλευση της Πενσυλβανίας να επιλέξει τους δικούς της εκλεκτόρες.

Εν κατακλείδι, υπάρχει πιθανότης οι εκλεκτόρες τουλάχιστον 4 εκ των 6 πολιτειών-κλειδιά να αλλάξουν υποψήφιο και να περάσουν από τον Μπάιντεν στον Τράμπ με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί τελικά νικητής ο ίδιος. Αυτό μένει να το δούμε!….

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου