Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ



Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Όλα μαύρα για την Ελλάδα.

Η διαιώνια κορυφαία παιδεία της στα τάρταρα.

Ο ένδοξος Ελληνικός στρατός θεραπενίδα των αφρικανοασιατικών βαρβαρικών ορδών.

Η "δημ-Ι-οκρατία" της, τόσο δημοκρατία όσον εμβόλιo το μπόλι της "λευτεριάς".

Το Σύνταγμα κουρελόχαρτον, οι θεσμοί "σκ@τά", η κοινωνία τεταρτοκοσμική.

Όποιος "γνωστικός" πει ότι ελπίζει εις ανάκαμψιν θα τον χαρακτηρίσω πράγματι "ψεκασμένο" αλλά με τις καβαλίνες των ΑλεξοΚούληδων.

Λοιπόν ελληνοπαίδες "βάφτε τα μαύρα" και σκάψτε τους λάκκους σας να είναι έτοιμοι.

Οι ελληνορθόδοξοι όμως γνωρίζουν καλώς!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.

Έτσι λειτουργεί ο Χριστός, όταν δεν υπάρχει ελπίδα από πουθενά.

Έτσι αποδεικνύει την Παντοδυναμία Του.

Υιοθέτησε κάποτε τον εβραϊκόν λαόν και τον τοποθέτησε μεταξύ των τότε υπερδυνάμεων Αιγύπτου και Μεσοποταμίας. "Αν με ακολουθείτε, θα είστε «ισραήλ» (~δυνατοί)".

Έτσι κι έγινε, όσο Τον ακολουθούσαν ο Δαβίδ κατενικούσε τον Γολιάθ.

Όσο Τον πρόδιδε, η μια δουλεία διαδεχόταν την άλλην.

Πήρε από το χεράκι τον υπόδουλον εις τους ρωμαίους Ελληνικόν λαόν. Τεσσεράμισυ αιώνες εθνικής ανυπαρξίας και πολιτιστικής ξηρασίας έληξαν χάρις στον Μέγα Κωσταντίνον με το «in hoc signo vinces» (ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ). Αίφνης ο Ελληνισμός κατέστη κοσμοκράτωρ του τότε γνωστού κόσμου, από το μηδέν, χωρίς να δώσει ούτε μίαν μάχη.

Από το μηδέν, διότι ο Θεός από το μηδέν δημιουργεί.

Ο Χριστός δεν χρειάζεται να επέμβει ούτε στο μισή ώρα παρά 12, ούτε στο 12 παρά 10, ούτε στο 12 παρά ένα. Ο Χριστός απαντά και στο 12 και τρεις μέρες, με την Ανάστασίν Του, απαντά και στο 12 και κάμποσες χιλιετίες, ανασταίνων νεκρούς χιλιετιών (εις Άδου κάτάβασις).

Ο Χριστός είναι Θεός, ότι θέλει μπορεί να κάνει. Άλλωστε τι σημαίνει Θεός;

Ευχαριστώ Χριστέ μου, που δεν επέτρεψες να "χαλάσει" η έννοια του Θεού, που είχα από μικρό παιδάκι. Τότε με έμαθαν ότι «τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστί» κι ας μην είχαν την αρμόζουσαν ορθόδοξον παιδείαν. Με τα χρόνια πρόσθεσα μόνο ότι "τα πάντα δυνατά παρά τω Θεώ ΑΛΛΑ με γνώμονα την αγάπη Του για τον άνθρωπον".

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα του Θαύματος, όταν "χωνόμαστε όλο και βαθύτερα στο τούνελ" και φως δεν φαίνεται από πουθενά. Τώρα είναι η ώρα να θαυμάσουμε τον μεγαλειώδη τρόπον, με τον οποίον θα διορθώσει τα πάντα. Πως θα καθαρίσει η Ελλάδα από τη λέπρα του ψευτορωμέηκου και την χολέρα των βαρβαροεποίκων, πως θα λάμψει πάλιν η Ελληνική παιδεία και ήθος ανά την οικουμένη, πως ... πως ... πως ...

Κι όσοι πιστέψατε τους σατανιστές του ψευτορωμέηκου μπολιαζόμενοι, κι αύριο δεν θα υπάρχει θεραπεία, πάλιν Εκείνος θα κάνει το θαύμα Του με τους Αγίους Του, οι οποίοι θα μας επισκεφθούν.

Όσοι σήμερα αναρωτώνται "που είναι ο Θεός;" ας θυμηθούν :

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Διότι το θαύμα του Χριστού, η ψυχική μας διάθεσις προς Εκείνον θα το δημιουργήσει κι όσοι είναι του δόγματος "συν Αθηνά και χείρα κίνει" ας ξεκινήσουν να κινούν το χέρι τους κάνοντας τον σταυρό τους. Είναι μια καλή αρχή. Άλλωστε ο Χριστός, ως μόνος Θεός δεν έχει χρείαν μηχανικής υποβοηθήσεως, όπως η εξαφανισμένη εδώ κι αιώνας Αθηνά.

Λοιπόν : πρώτα όσα η Πίστις μας προτείνει, "πατατάκια και μπυρίτσα" και παρακολουθούμε το έργο :

«ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ»

«Μέγας ει, Κύριε, και θαυμαστά τα έργα σου,και ουδείς λόγος εξαρκέσει προς ύμνον των θαυμασίων σου» και τύφλα νάχει το Hollywood!

Κυανούς Ουρανός

Υ. Γ.– Κάποιοι, μη σκεπτόμενοι κι επιμένοντες στα όσα ελληνικά απεκρύβησαν, τουλάχιστον ας σκεφθούν ότι προ των Ελληνικών απεκρύβει ο Θεός, ο οποίος μεταξύ άλλων "δώρησε" στον Έλληνα τα χαρίσματά (τάλαντα) του.

«Πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον άνωθεν εστίν, εκ Σου του Πατρός των φώτων».

Ας ακούν τι ψέλνεται κατά την Θείαν Λειτουργίαν και ας αποδίδουν «τα του Θεού, τω Θεώ».

Κανείς άλλος δεν έχει δυνατότητα δημιουργίας, έχει όμως την υποχρέωσιν να καλιεργεί το "τάλαντό του" (παραβολή των ταλάντων). Αλλιώς κινδυνεύει διπλά.




5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε γιά το "ρωμαίϊκο" άρθρο σας.
    Τά έχουμε ανάγκη αυτα τα λόγια καρδιάς, γιά να ξεχνούμε τόν πόνο πού μας γεννά η ολικη καταπτωσις ενός λαού που αγιάσθηκε στά 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς του καί απεμπόλισε τόσο εύκολα, ολο αυτο το ευεργετικό, πνευματικό αποτέλεσμα, μέσα σε ελάχιστες δεκαετίες.
    "Όπου κι άν στραφώ, η Ελλάδα με πονάει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μάγκα του αλωνιού και του σαλονιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε εξαιρετικός..σας ευχαριστούμε για τις αλήθειες που λέτε και το θάρρος που μας δίνετε..η Παναγιά σκεπή μας.. Άννα Αδαμαντίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή