Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ!


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΛΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ!


Άρθρο του Jamie White

Η κυβέρνηση του Οντάριο προσελκύει παιδιά με υποσχέσεις για δωρεάν παγωτό ώστε να κάνουν το εμβόλιο του κωρονοιού χωρίς τη γονική συγκατάθεση.

Τα λόγια είναι πλέον περιττά καθώς συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα.

Το Δίκτυο Υγείας του Πανεπιστημίου του Οντάριο συνεργάζεται με τους διοργανωτές της «ομάδας» που προωθεί τον εμβολιασμό (με το εμβόλιο της Pfizer) σε παιδιά, σε μια εκδήλωση εμβολιασμών που θα γίνει στην πλατεία Nathan Phillips αυτήν την Κυριακή – και τα παιδιά ενθαρρύνονται να εμβολιαστούν ακόμη και χωρίς την άδεια των γονιών τους.

«Ειδήσεις για τις διακοπές: η ανερχόμενη ομάδα εμβολίων μας έρχεται στην πλατεία Nathan Phillips για εμβολιασμούς 12+ ετών αυτήν την Κυριακή», ανακοίνωσε την Παρασκευή ο «επιστήμονας» του Χάρβαρντ Andrew Baback Boozary. « Κοινωνική ιατρική kicker: δωρεάν παγωτό με το εμβόλιο .»


Ο επαρχιακός νόμος συναίνεσης για την υγειονομική περίθαλψη του Οντάριο αναφέρει ότι δεν υπάρχει ελάχιστη ηλικία για την παροχή συγκατάθεσης στον εμβολιασμό και ένα παιδί δεν χρειάζεται εξωτερική άδεια για να κάνει κάποιο εμβόλιο.


Στην Υόρκη, για τα παιδιά από 13 ετών και κάτω απαιτούν από έναν γονέα ή κηδεμόνα να παρευρεθεί για να δώσει προφορική συγκατάθεση ή πρέπει να υπογράψει μια φόρμα συναίνεσης. Το Peel Region είχε αρχικά ζητήσει από έναν γονέα ή κηδεμόνα να παράσχει «ενημερωμένη συγκατάθεση», όταν ανακοίνωσε ότι τα ραντεβού θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη σε οποιονδήποτε ηλικία 12 ετών και άνω, σε δελτίο τύπου την Τετάρτη το πρωί.


Αργότερα όμως την ίδια ημέρα, οι υπεύθυνοι άλλαξαν το αφήγημα τους, λέγοντας ότι δεν απαιτείται πλέον έγκριση γονέα ή κηδεμόνα. Ο Peel δήλωσε στο thestar ότι πρόκειται για…. άρση εμποδίων!

Η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Τορόντο ανακοίνωσε πως δεν θα ζητήσει έγκριση γονέα ή κηδεμόνα, επικαλούμενη τον νόμο περί συγκατάθεσης υγείας. Η Δρ. Saba Merchant, παιδίατρος, ισχυρίστηκε επίσης ότι τα παιδιά 12-15 ετών δεν χρειάζονται την άδεια των γονιών τους για να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοιού.


«Εάν το παιδί δεν έχει διανοητική αναπηρία, τότε σίγουρα έχει την ικανότητα και την γνώση να λαμβάνει αυτήν την απόφαση», είπε.

Δεδομένων των εξαιρετικά χαμηλών κινδύνων που έχει ο κωρονοιός στα παιδιά, είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Καναδά επιθυμεί τόσο πολύ να εμβολιαστούν τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, το εμβόλιο Pfizer mRNA εγκρίθηκε πρόσφατα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων των ΗΠΑ για χρήση έκτακτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών.


Αυτό είναι μόνο ένα άλλο παράδειγμα του πώς οι Νεοταξίτες προσπαθούν να σφετεριστούν τη γονική εξουσία και να μειώσουν τους ρόλους των γονέων στην ανατροφή των παιδιών τους, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις για την υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου