Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ


ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟ 1981

 


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Απόσπασμα από έναν από τους διεθνείς τραπεζίτες το 1981: «Στο μέλλον θα έχουμε θέμα εξεύρεσης τρόπου μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους μεγαλύτερους, γιατί μόλις ξεπεράσει τα 60-65 χρόνια ο άνθρωπος ζει περισσότερο από ό, τι παράγει και κοστίζει ακριβά στην κοινωνία, μετά ακλουθούν οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι που δεν κάνουν τίποτα για την κοινωνία.

Ευθανασία που να στοχεύει αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία θα πρέπει να είναι ουσιαστικό εργαλείο των μελλοντικών μας κοινωνιών, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν μπορούμε να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να στήσουμε στρατόπεδα. Θα τους ξεφορτωθούμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. ( σας θυμίζει αυτό τα εμβόλια covid-19 ;;; )

Θα βρούμε κάτι ή θα το προκαλέσουμε, μια πανδημία που στοχεύει σε ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους και τους αρρώστους.

Θα φροντίσουμε να έχουμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση, η επιλογή των ηλίθιων θα γίνει έτσι από μόνη της, θα πάνε στο σφαγείο μόνοι τους. " αυτά είπε ένας διεθνής τραπεζίτης ΑΠΟ ΤΟ 1981……

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εντελώς απληροφόρητοι για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ετοιμαστείτε… η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο κόσμος μας πρόκειται να μετατραπεί σε κόλαση! Τα σχέδια κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς τα διεφθαρμένα, εγκληματικά καθεστώτα που κατέχουν τις υψηλότερες πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές θέσεις στον κόσμο, θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Η διαδρομή πρόκειται να γίνει σκληρή. Προσευχηθείτε, εμπιστευτείτε τον Θεό για τη ζωή σας, προετοιμάστε, αποθηκεύστε λίγο φαγητό, νερό, μετρητά, όπλα, φάρμακα. ΣΥΝΤΟΜΑ θα έχουμε μαζεμένα γεγονότα σε όλο τον πλανήτη που δεν θα προλαβαίνουμε να τα παρακολουθούμε διότι θα είναι μαζικά, και το ένα μετά το άλλο…. Θα δούμε…στις περισσότερες χώρες…

-Κλείσιμο τραπεζών, ταραχές, φωτιές, πείνα, χάος, στρατιωτικός νόμος, κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, ασθένειες, απελπισία, συμμορίες και πολλά άλλα.

Προσθέστε σε αυτά και τους επερχόμενους πολέμους / Μέσης Ανατολής, Κίνας, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στο απόγειο του τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου .

Η μείωση του πληθυσμού προβλέπεται να είναι στο 80%. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ένα ποσοστό επιβίωσης 20% , περίπου, θα ζουν μέχρι το έτος 2025.

Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα προκύψει μαζί με την καταστροφή του δολαρίου των ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Ο «θάνατος του δολαρίου» συζητείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. 

Μην ξεγελιέστε, έρχεται ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. Εκατομμύρια θα στέκονται στην πόρτα του θανάτου. Το χάος έρχεται και πρόκειται να εξαπλωθεί πολύ μακριά…δεν έχετε λάβει υπόψη τις πολλές προειδοποιήσεις που έχουν δοθεί. 

Ακούω μερικούς από εσάς να λένε, «Πόσο γελοία είναι όλα αυτά, συνεχίζω να ακούω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και τίποτα δεν έχει συμβεί» , αυτό λένε μερικοί άνθρωποι…Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει ελπίδα για εσάς φίλοι μου!

Γεώργιος


4 σχόλια:

  1. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ .

    έξις δευτέρα φύσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ασυνέπεια των αρθρογράφων και η ρηχότητα των σχολίων, ορισμένων ανώνυμων και ψευδώνυμων σχολιαστών
      θεωρώ ότι υποβαθμίζει το επίπεδο που έχει πετύχει και θέλει να διατηρήσει ο Οίμος.
      Μη γράφεις καλλίτερα τίποτε ,σιώπησε αν δεν προσθέτεις κάτι καλό.
      Το έξις δευτέρα φύσις , σημαίνει ότι η συνήθεια ,το χούι δύσκολα κόβεται.
      Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέει ο σοφός λαός.
      Αυτογνωσία ,συναίσθηση και μετάνοια να έχουμε όλοι κύριε Γεώργιε.

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΧΑΛΑ....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ Η ΑΝΤΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το "μικρο εμβέλειας" κραχ εχτες ...δεν ειπαν τιποτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή