Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΕ ΓΣΣΕ ΙΤΑΛΙΑΣ: «ΕΙΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ!»

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ DRAGHI ΚΑΙ ΤΟΥ PASS SANITAIRE-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΣΟΥ! 

7 ΒΙΝΤΕΟ


ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ! 1.000.000 ΑΠΕΡΓΟΙ.  “LANDINI, LANDINI VAFFANCULO…NO GREEN PASS!” (LANDINI ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ)

Γενική απεργία και διαδηλώσεις σε όλη την Ιταλία κατά της πολιτικής Draghi και του pass sanitaire/υγειονομικού πάσου/πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα είναι υποχρεωτικό από τις 15 Οκτώβρη για να εργαστεί κάποιος. 

Τουλάχιστον 1.000.000.000 εργάτες απήργησαν σύμφωνα με τα συνδικάτα…Σκληραίνει τη στάση του λαός και συσπειρώνεται…

Οι dockers λένε ότι θα αποκλείσουν το λιμάνι από τις 15 Οκτωβρίου εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το υγειονομικό πάσο στην Trieste όπου διαδήλωσαν 10.000. 

Όχι στο υγειονομικό απαρτχάιντ έλεγαν τα πανό…

όλοι εναντίον ενός..δεξιοί κι αριστεροί ενώθηκαν κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού…
Στο Μιλάνο οι εργάτες φώναζαν “Landini, Landini vaffanculo…No Green Pass!” Η Landini SpA, είναι Ιταλός κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει τρακτέρ.

Άγριο κράξιμο από αριστερούς διαδηλωτές σε ΓΣΣΕ Ιταλίας: είστε ξεπουλημένοι, είστε όλοι φασίστες! Συνδικάτα και διαδηλωτές εμφανώς αριστεροί κατηγορούν τη ΓΣΣΕ Ιταλίας ότι συνεργάζεται με κυβέρνηση στο υποχρεωτικό pass sanitaire ( εμβόλιο-νόσηση- αρνητικό τεστ) για να δουλέψει ο εργάτης κι ο υπάλληλος.





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου