Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!


Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΝΑΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: ΚΡΑΤΙΚΟΣ MΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.



Θ’ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ! ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

Η τελική φάση του καπιταλισμού ένας ”σοσιαλισμός” μ’ απάνθρωπο πρόσωπο: Κρατικός Mονοπωλιακός Καπιταλισμός.Θ’ αποτύχει γιατί άλλαξε το κοινωνικό μοντέλο από πυραμίδα σε δίκτυο! 

Με την ”Μεγάλη Επαναφορά” δημιουργούν ένα Νέο Άνθρωπο υποταγμένο στο Διανθρωπισμό. Αλλά, όλα τα πειράματα δημιουργίας Νέου Ανθρώπου στην ιστορία απέτυχαν!

Η εφαρμογή ενός διατεινόμενου κωδικού υγείας, ως η αρχή ενός ψηφιακού κωδικού ταυτοποίησης για κάθε πολίτη, είναι το προδρομικό σημάδι της εφαρμογής αυτού που προδιατυπώνει ο Klaus Schwab στο έργο του “Great Reset” που έχει καλά περιγραφεί στο ομώνυμο έργο του.

Η «Μεγάλης Επαναφορά», ευτυχώς έχει λίγες πιθανότητες να εφαρμοστεί, επειδή παραβιάζει την ανθρωπότητα και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο άνθρωπο υποταγμένο στο διανθρωπισμό.
Όλα τα πειράματα δημιουργίας νέων ανθρώπων στην ιστορία διαχρονικά απέτυχαν.
Συνοψίζω.

1- Ο καπιταλισμός βρίσκεται στην τελική φάση επειδή έχει καταστεί ανίκανος να δημιουργήσει πλούτο και να εξασφαλίσει οικονομική και ανθρωπιστική ανάπτυξη.

1-1- Η πτωτική τάση του ποσοστού κέρδους (Μαρξ) σημαίνει ότι η βιομηχανία εμπορευμάτων δεν επιτρέπει πλέον τη συσσώρευση κεφαλαίου. Μόνο η Κίνα διατηρεί αυτόν τον τύπο καπιταλιστικής δομής, αλλά βρίσκεται σε αντιπαράθεση με αυτό το αμείλικτο φαινόμενο που περιγράφει ο Μαρξ.

1-2- Ο καπιταλισμός, που έχει γίνει υπερ-μονοπώλιο, έχει στραφεί προς την εκμετάλλευση των λαών μέσω του χρέους, προκειμένου να συσσωρεύσει κεφάλαιο. Ωστόσο, οι δυτικές χώρες που είναι μεγάλοι πάροχοι χρεών βρίσκονται σε διαδικασία υπανάπτυξης και δεν μπορούν πλέον να παρέχουν αξιόπιστα χρέη αξίας και ικανότητας δημιουργίας χρημάτων.

2- Το καπιταλιστικό σύστημα είναι μπλοκαρισμένο, δεν επιτρέπει πλέον καμία εξέλιξη με βάση τη δική του λογική (βλ. Capital Marx), η λογική πρέπει να αλλάξει.

3- Ο καπιταλισμός θεμελιώθηκε στην ιδιωτική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και στον οικονομικό φιλελευθερισμό και στην εμφάνιση ενός πολιτικού φιλελευθερισμού. Αυτό δεν λειτουργεί πλέον · πρέπει να τροποποιήσει τις διαδικασίες πλουτισμού της διευθύνουσας- τάξης και του κοινωνικού μοντέλου.




4- Οι λύσεις τους, ήδη προγραμματισμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα: “καταστρέψτε τα πάντα για να ξαναχτίσετε τα πάντα, διαφορετικά”. Το “Great Reset” του Schwab. Ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που δεν έχει κανένα όμοιό του στην ιστορία της ανθρωπότητας

4-1- Μια Οργουελική κοινωνία βασισμένη στον διανθρωπισμό, που σημαίνει τη ρομποτοποίηση ανθρώπων που δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από μηχανές υπό τον μόνιμο έλεγχο υπολογιστών άρχουσας τάξης. Ωστόσο, το «1984» του Όργουελ φαντάζει με καλοκαιρινή κατασκήνωση πλάι σε αυτό που πρόβλεψαν για εμάς .

4-2- Φυσικά, κατάργηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας, χρημάτων, καθιέρωση εγγυημένου εισοδήματος, μαζική ερήμωση και εξάλειψη της παραμικρής υποψίας ατομικών ελευθεριών. Η ΕΣΣΔ εις το τετράγωνο ή και εις τον κύβο.

5- Εν κατακλείδι, η εγκαθίδρυση ενός «σοσιαλισμού» με απάνθρωπο πρόσωπο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο φιλόσοφος Roger Garaudy είχε προβλέψει στη δεκαετία του 1970 του περασμένου αιώνα ότι ο καπιταλισμός θα μπορούσε να καταλήξει μόνος του στον σοσιαλισμό με την αδιάκοπη εξέλιξη αυτού που οι κομμουνιστές της εποχής αποκαλούσαν «Mονοπωλιακό καπιταλισμό του Κράτους».

Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, αυτή η δυστοπία δεν μπορεί ποτέ να είναι επιτυχής επειδή η κοινωνία έχει αλλάξει πρότυπο, από πυραμιδικό παράδειγμα (μοντέλο) έχει γίνει μοντέλο δικτύου. Σε ένα τέτοιο παράδειγμα δεν μπορεί να δημιουργηθεί η ολοκληρωτική κοινωνική τάξη γιατί;

Η κατακόρυφη πληροφόρηση του ολοκληρωτικού παραδείγματος δίνει τη θέση της σε οριζόντια πληροφόρηση του δικτυακού συστήματος, οι πληροφορίες διαδίδονται γρήγορα στο δίκτυο και κάθε προσπάθεια περιορισμού ή παρεμβολής αυτού του δικτύου από την άρχουσα τάξη εκπονεί μόνο δυσπιστία σε αυτό που μας ζητείται να πιστέψουμε.

Γνωρίζοντας τέλεια αυτό που η άρχουσα τάξη έχει προβλέψει για εμάς, κατά συνέπειά να μην μπορούμε να το δεχτούμε.

Γνωρίζοντας το πρόβλημα της αντιπαράθεσής της με το δίκτυο, η άρχουσα τάξη έχει δημιουργήσει αντίμετρα, το πρώτο και πιο αποτελεσματικό από τα οποία είναι ο φόβος της πανδημίας και η ανάγκη για pass sanitaire.

 Σε αυτό πρέπει να προστεθούν και οι εκλογές στις οποίες οι υποψήφιοι που έχουν εγκριθεί από την άρχουσα τάξη θα δώσουν αποτελέσματα χωρίς γνωστές εκπλήξεις.

Με αυτόν τον τρόπο, η άρχουσα τάξη έχει ήδη αποκαλύψει τις προθέσεις της και κήρυξε έναν ανοιχτό πόλεμο στους λαούς.
Προειδοποιημένοι για αυτό που επιδιώκεται να εφαρμοστεί σε εμάς, μας μένει να οργανώσουμε την Αντίσταση. Alain Benajam

Alain Benajam: Γάλλος διανοούμενος, πρόεδρος του Réseau Voltaire. Σπουδές στην Βιομηχανική Χημεία. Αναφέρει ότι ήταν ερευνητής ανοσολογίας για 14 χρόνια και πως ήταν στο νοσοκομείο Saint-Louis, στην ομάδα του νομπελίστα Jean Dausset..




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου