Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;

ΤΟ CDC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΗΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ



Γράφει η Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σε απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOI), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ("CDC") παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις μη εμβολιασμένων ατόμων που να έχουν επαναμολυνθεί ή να μεταδίδουν το Covid σε άλλο άτομο μετά την απόκτηση φυσικής ανοσίας.


Τον Σεπτέμβριο μια δικηγόρος της Νέας Υόρκης, η Elizabeth Brehm, είχε ζητήσει: "έγγραφα που να αντικατοπτρίζουν οποιαδήποτε τεκμηριωμένη περίπτωση ατόμου που: (1) δεν έλαβε ποτέ εμβόλιο COVID-19, (2) μολύνθηκε με COVID-19 μία φορά, ανάρρωσε και αργότερα μολύνθηκε ξανά και (3) μετέδωσε SARS-CoV-2 σε άλλο άτομο όταν μολύνθηκε εκ νέου".

Το CDC απάντησε με επιστολή της 5ης Νοεμβρίου. "Από την έρευνα στα αρχεία μας δεν προέκυψε κανένα έγγραφο σχετικό με το αίτημά σας", απάντησε εκπρόσωπος του CDC. "Το Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (EOC) του CDC μετέφερε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν συλλέγονται".

Αν και η απάντηση από μόνη της δεν αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένδειξη της αδιαφορίας των υγειονομικών αρχών για πληροφορίες που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις πολιτικές που έχουν επιλέξει.

"Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η προστασία από το Covid που προκαλείται από το εμβόλιο εξασθενεί περίπου έξι μήνες (ή ενδεχομένως νωρίτερα)", ανέφερε το Life Site News, "αντίθετα, μια πρόσφατη μελέτη του Yale προέβλεψε ότι η φυσική ανοσία διαρκεί τρεις φορές περισσότερο".

Ο Dr. Sebastian Rushworth, ιατρός στη Στοκχόλμη, συζήτησε σε άρθρο του μια πρόσφατη σουηδική μελέτη για να καθορίσει πόσο αποτελεσματικές είναι οι ενέσεις Covid στην προστασία από το Covid μετά από περισσότερους από μερικούς μήνες.

Συνολικά, 1.684.958 άτομα συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη. Οι συντάκτες της μελέτης προσδιόρισαν ποιοι "εμβολιάστηκαν" στα τέλη Μαΐου 2021.  

Στη συνέχεια, τα άτομα που εμβολιάστηκαν αντιστοιχίστηκαν ατομικά με άτομα της ίδιας ηλικίας και του ίδιου φύλου και που ζούσαν στον ίδιο δήμο, τα οποία δεν είχαν "εμβολιαστεί". Τους παρακολούθησαν μέχρι τον Οκτώβριο για να δουν αν εμφάνισαν Covid-19.

Μετά τους δύο πρώτους μήνες από τον "εμβολιασμό", υπήρξε ραγδαία μείωση της αποτελεσματικότητας. Στους τέσσερις με έξι μήνες, οι ενέσεις, σε όλους τους τύπους, μείωναν τον σχετικό κίνδυνο μόλυνσης μόνο κατά 48%. 

"Οι κυβερνήσεις είχαν αρχικά θέσει τον πήχη για την έγκριση των εμβολίων σε μείωση του σχετικού κινδύνου κατά 50%. Έτσι, αν οι δοκιμές έπρεπε να διαρκέσουν έξι μήνες πριν από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων αντί να διαρκέσουν μόνο δύο μήνες, τότε τα εμβόλια θα θεωρούνταν πολύ αναποτελεσματικά για να αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτά και δεν θα είχαν εγκριθεί ποτέ", έγραψε ο Δρ Rushworth, τέσσερις έως έξι μήνες μετά την ένεση "η AstraZeneca δεν έκανε σε εκείνο το σημείο τίποτα απολύτως για να μειώσει τον κίνδυνο ... [και] μέχρι το σημείο των εννέα μηνών, το εμβόλιο της Pfizer δεν προσφέρει πλέον καμία προστασία".

Ο Dr. Robert Malone δημοσίευσε στο Telegram: "Η φυσική ανοσία είναι ευρεία, προστατευτική και ανθεκτική. Σε αντίθεση με την ανοσία που προκαλείται από τα εμβόλια. Είμαι τόσο κουρασμένος από τα ψέματα της USG". 

Ο Dr. Malone πρέπει να γνωρίζει, καθώς είναι ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA και του RNA ως φαρμάκου.

Περαιτέρω πόροι:

Freedom of Information Request CDC Atlanta

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

CDC Confirms They Have No Recorded Case of Someone Who Has Natural Immunity Being Re-Infected or Transmitting Covid – The Expose


ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου