Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ. EΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΙΟΥ! 


Αναπάντητα ερωτήματα ως σήμερα. Ο ιός είναι φυσικός ή τεχνητός. Κι αν είναι εργαστηριακός ήταν προκλητέος από κάποιο ατύχημα ή πρόκειται για βιολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά πληθυσμών από άγνωστη ως τώρα δύναμη και ποια είναι αυτή. 

Η φύση του ιού είναι σημαντική και για την αντιμετώπισή του και για την κατανόηση και τον εξορθολογισμό, εκλογίκευση του πλαισίου στο οποίο βρισκόμαστε. 

Ενώ ακόμη ούτε οι επιστήμονες δεν γνώριζαν καλά καλά την ύπαρξή του και το πλατύ κοινό είχε βαθιά μεσάνυχτα οι πολιτικές ηγέτες είχαν από μια άγνωστη πηγή την πληροφορία και κήρυξαν κατάσταση πολέμου κι Έκτακτης Ανάγκης ενώ είμαστε μόλις στην αρχή των συμβάντων δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα θύματα και ο ιός δεν έχει πάρει τις διαστάσεις πανδημίας. 

Ποιά ήταν αυτή η πηγή προέλευσης των πληροφοριών προς πολιτική ηγεσία;; Και πως είχε πρόσβαση σε αυτές;

Περνάμε στην εφαρμογή μιας δέσμης πρωτόγνωρων μέτρων με lockdown σε παγκόσμιο επίπεδο που δένουν μ’ κόκκινο κορδόνι την υδρόγειο και την καθιστούν απαγορευμένη ζώνη κι αυτό παρά την σθεναρή αντίδραση των λαών.

Όταν κι αυτά τα μέτρα αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά έριξαν πολύ νωρίς στην μάχη το σκληρό χαρτί που φάνηκε άσος στο μανίκι καθώς είναι πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά να εμφανίζεται εμβόλιο σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση μιας ασθένειας. Αυτά τα εμβόλια παρουσιάστηκαν ως νίκη κι ως αμετάκλητη επιβολή της επιστήμης επί του επικίνδυνου ιού.

Μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος αποδεικνύεται ότι το ”πανδαμάτωρ” εμβόλιο είναι ανίκανο και πάλι ν αναχαιτίσει την διάχυση μετάδοση κι θανατηφόρα δράση του ιού. Ένα χρόνο μετά οι δείκτες είναι πολύ χειρότεροι από την προεμβολιακή χρονιά. 

Ο ιός παραμένει ακατάβλητος, ακαταπόνητος ακόμη και σε κοινωνίες που οδηγήθηκαν με πολιτικές μαστιγίου και καρότου σε μαζικό πανεμβολιασμό όπως σε Ιρλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία κλπ ενώ η πρωτοπόρος Αμερική θρηνεί πλέον σχεδόν 1.000.000 θύματα!

Κι ενώ τα ποσοστά εμβολιασμού που είχαν τεθεί ως στόχος από κάποιες κυβερνήσεις έχουν κατά πολύ ξεπεραστεί ωστόσο ο ιός επανέρχεται ανανεωμένος και κατά κύματα. 

Εδώ να συνυπολογιστούν και οι εκατομμύρια καταγεγραμμένες παρενέργειες ως παράπλευρες απώλειες ( ανυπολόγιστες οι μη καταχωρημένες, αδήλωτες) και οι θάνατοι κατά περίπτωση ( 30.000 μόνο στην ΕΕ τουλάχιστον με άμεση χρονική συσχέτιση) από αυτά τα νέου τύπου mRNA χημικά όπλα ( όπλα τα ονομάζουν ειδήμονες και πολιτικοί).

Και ερχόμαστε στις διαδοχικές δόσεις….που απαιτούνται πλέον επιτακτικά από όσους εκούσια ή υπό καθεστώς καταναγκασμού, εκβιασμού εμβολιάστηκαν για δημιουργία αντισωμάτων κι ενώ πλέον ομολογημένα έχει απομακρυνθεί ο στόχος της ασυλίας αλλά στην καλύτερη περίπτωση προσφέρουν μια βοήθεια στον οργανισμό για αντιμετώπιση.

Η διαχείριση υγειονομικής κρίσης έχει φθάσει σε αδιέξοδο και για τους εξής λόγους:

 Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να είναι σε συνεχή ετοιμότητα φυσική και ψυχική για διαρκείς λήψεις της χημικής δόσης κι εξάρτηση ανοσοποιητικού τους συστήματος από αυτήν.

Οι εμβολιασμένοι οφείλουν να τηρούν μέτρα αφού και μολύνονται και μεταδίδουν και νοσούν και σε κάποιες περιπτώσεις καταλήγουν.
όσοι από ανεμβολίαστους επιβιώνουν είτε νόσησαν είτε μη ήρθαν σχεδόν σίγουρα σ’ επαφή με ιό ως ασυμπτωματικοί ή όχι κι αυτό ενισχύει την πεποίθηση τους ότι το ανοσοποιητικό τους θ’ αντιδράσει αποτελεσματικά και το εμπιστεύονται περισσότερο από την εξαρτώμενη σχέση ασθενή χημειοθεραπείας για παράταση χρόνου ζωής.

Οι ηγεσίες έχουν επιλέξει την πολιτική χημικής γονιδιακής θεραπείας θωράκισης των πολιτών έναντι τεχνητού ή φυσικού ιού. Ζητούν κι εκβιάζουν για όλο και μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού. 

Ο λόγος είναι αυτός: με βάση τον κανόνα δράσης- αντίδρασης ο covid19 έχοντας αναγνωρίσει έναν σχετικό τοίχο ανοσίας ( που αποδείχθηκε πρόσκαιρο απλό ανάχωμα) με ημερομηνία λήξης και κυμαινόμενο ποσοστό ισχύος για την ευκολία του και για να πετύχει ταχύτερα και πιο εύκολα το σκοπό του απευθύνεται κι αναζητεί τους ανεμβολίαστους που στοχοποιεί.

( Κάτι αντίστοιχο έγινε με παιδιά που ενώ ήταν στο απυρόβλητο όταν ο εμβολιασμός προχώρησε στους μεγάλους αυτά εκτέθηκαν . Ο νο1 συστημικός Επιδημιολόγος της Γαλλίας και Υπεύθυνος της Εμβολιακής της πολιτικής το είχε άλλωστε προβλέψει για τα παιδιά.)

Ναι είναι γεγονός τουλάχιστον για Ελλάδα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μολύνονται αλλά και νοσούν σοβαρά ώστε να νοσηλεύονται προέρχεται από τους ανεμβολίαστους. Εφόσον το ποσοστό τους που νοσηλεύεται είναι το μεγαλύτερο κατά μία λογική θα είναι μεγαλύτερο και η ποσόστωση θανάτων τους.

Τεκμαίρεται ότι ο ιός αντιδρώντας στην γονιδιακή θεραπεία παραπλάνησής του έγινε ανθεκτικότερος. Άμεσα επιτίθεται στους ανεμβολίαστους και μόλις πέφτουν τα ποσοστά αποτελεσματικότητας των τεχνητών αντισωμάτων των εμβολιασμένων καραδοκεί να χτυπήσει κι αυτούς με μεγαλύτερη άνεση εκ νέου...

 Οι αρχές τους καλούν για 3η δόση σε κάποιες χώρες π.χ ΗΠΑ, Ισραήλ ήδη και για 4η διότι έχοντας αποσυντονίσει την όποια φυσική τους ανοσία και έχοντας μετατραπεί σε χημικά εξαρτημένους ανοσιακούς οφείλουν να επαναλαμβάνουν τις δόσεις γιατί σε περίπτωση μόλυνσής τους θ αντιμεωπίσουν τις ίδιες θανατηφόρες συνέπειες. 

(Από τους εγκλωβισμένους του Χρηματιστηρίου στους εγκλωβισμένους του Εμβολίου;)

Η χρονική διάρκεια του υγειονομικού στάτους διαβατηρίου των εμβολιασμένων καθορίζεται πλέον κι από τη συνέπεια στις δόσεις κι όταν υπάρχει ανακολουθία εκπίπτει εκ του στάτους του ”προνομιούχου” εμβολιασμένου. Που σημαίνει ότι μεταξύ των νεκρών του κόβιντ ως ανεμβολίαστοι υπάρχουν και ελλιπώς εμβολιασμένοι.

Η μάχη δεν είναι μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων όπως λανσάρεται ως εφαρμογή της θεωρίας των 2 άκρων. Πρόκειται ουσιαστικά για 2 διαφορετικές μάχες. Η μια δίνεται από εμβολιασμένους κατά του ιού κι η άλλη από ανεμβολίαστους κατά ιού. Έχοντας καταστεί πιο ανθεκτικός ο ιός τελικά ποιά από τις 2 ομάδες πληθυσμού θα τον νικήσει;; Η φυσική ανθρώπινη ανοσία ή η φαρμακοεξαρτώμενη χημειοθεραπεία;

Oι πολιτικές ηγεσίες λαμβάνοντας την απόφαση υποχρεωτικού ή συνιστάμενου εμβολιασμού κατ’ ουσίαν απαγορεύουν και την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας έναντι του ιού!

Οι ανεμβολιάστοι που μολύνθηκαν ή όχι και επιλέγουν συνειδητά πέραν κάθε ιδεοληψίας αυτή την οδό κυριολεκτικά εγκλωβίζονται σε μια υγειονομική παγίδα καθώς πάντα θα είναι τα πρώτα θύματα της επίθεσης. 

Ωστόσο οι ανεμβολίαστοι εκτός του δεν υποφέρουν από παραδεκτές ή μη υπαρκτές παρενέργειες των ισχυρών δόσεων γονιδιακών θεραπειών παραμένουν και οι μόνοι εν δυνάμει μελλοντικοί νικητές του πανδημικού ιού. 

Θύματα υπάρχουν εκατέρωθεν με τη διαφορά ότι στους μεβολιασμένους δεν επέρχεται άμεσος θάνατος χωρίς όμως κανείς να του εγγυάται ότι δεν έχουν μπει στην τροχιά ενός αργού θανάτου όπου μελλοντικά ο οργανισμός δεν θα ανταπεξέλθει.

Η εμβολιακή πολιτική του κράτους στη διαχείριση της κρίσης αγνόησε και παρέβλεψε συνειδητά τη μέγιστη απειλή για το μεγάλο ποσοστό πολιτών που αρνούνται τη γονιδιακή θεραπεία. 

Κανονικά και υπό μια έννοια ως ρητορικό ερώτημα μήπως οι εμβολιασμένοι θα ήταν αυτοί που θα έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερη καραντίνα για να μην τους αναγνωρίζει ο ιός κι αναπροσαρμόζεται, ανθίσταται;





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου