Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ...


Γράφει ο  Brandon Smith 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Θυμάστε όταν ο Anthony Fauci και άλλοι πληρωμένοι από την κυβέρνηση ιατρικοί "επαγγελματίες" έλεγαν ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να μασκαρευτούν και να μείνουν στο σπίτι για δύο εβδομάδες για να "ισοπεδώσουν την καμπύλη" της πανδημίας του Covid; 

Θυμάστε όταν επέστρεψαν δύο εβδομάδες αργότερα και είπαν ότι χρειάζονται άλλες δύο εβδομάδες; Θυμάστε πώς υποχώρησαν λίγο από τα λουκέτα και μετά επέστρεψαν αμέσως με απαιτήσεις για περισσότερα; 

Θυμάστε το 2019 που οι άνθρωποι δεν κρύβονταν στα σπίτια τους και πίσω από μάσκες για έναν ιό με μέσο όρο IFR (Infection Fatality Rate) μόλις 0,27%; Το θυμάστε αυτό;

Στην αρχή της αντιμετώπισης της "πανδημίας" εγώ και πολλοί άλλοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης προειδοποιήσαμε ότι οι εντολές και τα λουκέτα δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ- είναι γραφτό να συνεχιστούν για πάντα. 

Το προέβλεψα αυτό με βάση τις δηλώσεις που έκαναν οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές και οι θεσμοί που υπογράφουν την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας για τις εθνικές κυβερνήσεις.

Στο άρθρο μου: " 'Κύματα ακρωτηριασμού: Η ιατρική τυραννία και η κοινωνία χωρίς μετρητά" (Waves Of Mutilation- Medical Tyranny And The Cashless Society) που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2020, περιέγραψα τα σχόλια του παγκοσμιοποιητή Gideon Lichfield από το ΜΙΤ που βασίστηκαν σε Λευκή Βίβλο που δημοσιεύτηκαν από το Imperial College του Λονδίνου. 

Στο άρθρο με τίτλο 'We're Not Going Back To Normal' περιγράφει το μέλλον του κόσμου υπό την ιατρική τυραννία του Covid:


Και συνεχίζει: 

Ο Lichfield υποστηρίζει:


Δύο χρόνια αργότερα (αντί για δύο εβδομάδες), η φάρσα του Covid συνεχίζεται. Με τον όρο φάρσα εννοώ ότι ο ιός δεν αποτελεί απειλή για την υγεία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινού, αλλά οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να προκαλούν φόβο για την ύπαρξή του, ενώ προσπαθούν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν πειραματικά εμβόλια χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές που να αποδεικνύουν την ασφάλειά τους.

Θα μπορούσα να συνεχίσω να περιγράφω το βουνό των επιστημονικών γεγονότων και αποδείξεων που καταρρίπτουν πλήρως τον πανικό για το Covid, αλλά το έχω ήδη κάνει αυτό σε πολλά άρθρα.

 Θα μπορούσα να μιλήσω για το γεγονός ότι το 99,7% ή και περισσότερο των ανθρώπων δεν κινδυνεύουν από το θάνατο του Covid και μόνο ένα μικρό ποσοστό όσων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο από το Covid έχουν μακροπρόθεσμες παρενέργειες στην υγεία.

Θα μπορούσα να αναφέρω το γεγονός ότι χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού όπως το Ισραήλ ή η Ιρλανδία έχουν επίσης τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης και πολυάριθμους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων. 

Θα μπορούσα επίσης να αναφέρω ότι η φυσική ανοσία έχει αποδειχθεί σε μελέτες σε χώρες που έχουν εμβολιαστεί κατά πλειοψηφία ότι είναι ανώτερη από κάθε άποψη από τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν.

Στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, κάποτε υποτιθέμενα προπύργια της δυτικής δημοκρατίας και ελευθερίας, οι πολίτες είναι τώρα κλειδωμένοι στις ορέξεις των γραφειοκρατών με την πρώτη ένδειξη θετικού τεστ PCR. 

Λέω εδώ και μήνες ότι αν θέλετε να δείτε το μέλλον που σκοπεύει το κατεστημένο για τους Αμερικανούς, ρίξτε μια ματιά σε χώρες όπως η Αυστραλία, όπου στην πραγματικότητα χτίζουν στρατόπεδα φυλακών Covid με φυλακές που λειτουργούν από τον στρατό. 

Άνθρωποι έχουν συλληφθεί ακόμη και στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν από αυτά τα στρατόπεδα. Όχι, αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αυτό είναι γεγονός.

Κοιτάξτε ένα έθνος όπως η Αυστρία, η οποία έχει 65% εμβολιασμό και συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά μόλυνσης. Αποφάσισαν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι, οπότε διέταξαν όποιον δεν είχε απόδειξη εμβολιασμού να υποβληθεί σε εγκλεισμό. Μετά από αυτό, οι λοιμώξεις και οι θάνατοι αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο.

Έτσι, αντί να παραδεχτούν το προφανές και λογικό συμπέρασμα (ότι τα εμβόλια δεν δουλεύουν, ή τουλάχιστον ότι τα lockdowns δεν δουλεύουν), διέταξαν lockdown για ΟΛΟΥΣ. 

Γιατί; 

Για να κρύψουν το γεγονός ότι οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι το πρόβλημα. 

Για να είμαστε σαφείς, η αρχική έξαρση που προκάλεσε τα λουκέτα στην Αυστρία ανήλθε σε περίπου 300 θανάτους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αφορούσε ηλικιωμένους. Στην Αυστρία, οι ασθενείς σε οίκους ευγηρίας αποτελούν περίπου το 36% όλων των θανάτων του Covid. 

Για να είμαστε σαφείς, καταργούν τις ελευθερίες 9 εκατομμυρίων ανθρώπων και στραγγαλίζουν την οικονομία τους για μια αιχμή 300 θανάτων. Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά σε μεγάλους αριθμούς από πλήθος μεταδοτικών ασθενειών. Αυτό είναι ένα γεγονός της ζωής, δεν είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό και κοινωνικό όπλο.

Για να πάμε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, η Αυστρία απειλεί τώρα επίσης με ένα νομοσχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση για τους μη εμβολιασμένους. 

Η κατάσταση εμβολιασμού θα καθορίζεται από την κυβέρνηση και θα μπορούν να απαιτούνται ανά πάσα στιγμή αναμνηστικές ενέσεις. Το γεγονός ότι είστε πλήρως εμβολιασμένοι τώρα δεν σημαίνει ότι θα θεωρηθείτε πλήρως εμβολιασμένοι αύριο. Αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ελάχιστα έως καθόλου επιβραδύνει τα πραγματικά ποσοστά μόλυνσης ή τους θανάτους- υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι από το Covid το 2021 απ' ό,τι το 2020, παρά την εξάπλωση των εμβολίων φέτος.

 Δηλαδή, οι εμβολιασμοί εισήχθησαν φέτος και παρόλα αυτά υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι από Covid σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι παράξενο αυτό;

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι πρόκειται πλέον για μια "πανδημία των ανεμβολίαστων". Υποθέτω ότι θα πρέπει να το πουν αυτό στις πολλές χιλιάδες πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων που έχουν μολυνθεί και εκατοντάδες πεθαίνουν σε πολιτείες όπως η Μασαχουσέτη, όπου πραγματικά παρακολουθούν τα περιστατικά που έχουν ξεσπάσει. Φυσικά, τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να υμνούν τα εμβόλια παρά τις μικρές αυτές δυσκολίες.

Αν τα εμβόλια λειτουργούσαν πραγματικά, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται θα προστατεύονταν και οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται θα αναλάμβαναν τους ατομικούς κινδύνους.

Η αίρεση του Covid δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη λογική εδώ - Είτε τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και δεν υπάρχει ανάγκη να γίνουν υποχρεωτικά, είτε δεν είναι αποτελεσματικά, πράγμα που σημαίνει ότι η υποχρεωτική χρήση τους είναι άσκοπη.


Η πραγματικότητα είναι ότι η ατζέντα του Covid δεν ήταν και τόσο αποτελεσματική, αν δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αν ο στόχος είναι ο 100% εμβολιασμός και οι αέναοι έλεγχοι διαβατηρίου εμβολιασμού με τη χρήση τακτικών ενισχυτικών ως μηχανισμός κυριαρχίας μακροπρόθεσμα (ιατρική τυραννία), τότε μέχρι στιγμής το σχέδιο έχει αποτύχει. Κάποιες χώρες έχουν πέσει στον μακρύ χειμώνα του εμβολιασμού, αλλά πολλές άλλες όχι.

Σχεδόν κάθε συντηρητική πολιτεία στις ΗΠΑ αψηφά πλήρως τις εντολές και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια έχουν μπλοκάρει τις προσπάθειες του Joe Biden να παρακάμψει το σύνταγμα. Αν οι κόκκινες πολιτείες της Αμερικής αντέξουν, αυτό δίνει ελπίδα σε άλλες. Τι μένει λοιπόν να κάνουν οι κατεστημένοι εξουσιαστές;

Αυτό είναι εύκολο... απλά κάνουν περισσότερα από τα ίδια.

Εισάγεται η παραλλαγή Omicron του Covid, κάτι για το οποίο εμείς οι "θεωρητικοί συνωμοσίας" προειδοποιούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. 

Αυτή είναι η ομορφιά του αφηγήματος περί πανδημίας όταν πρόκειται για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος: οι ιοί αλλάζουν πάντα και νέοι ιοί μπορούν ακόμη και να κατασκευαστούν αν χρειαστεί.


Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι οι γιατροί που ανακάλυψαν το Omicron στη Νότια Αφρική το χαρακτήρισαν ως ήπια παραλλαγή του Covid και όχι σημαντική απειλή για το κοινό. Αυτό είναι απόλυτα λογικό. 

Στη συντριπτική πλειονότητα των σεναρίων πανδημίας οι ιοί τείνουν να εξελίσσονται σε ελαφρώς πιο μολυσματικές αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρες εκδοχές του αρχικού. 

Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς επιστήμονες να ουρλιάζουν για το Omicron και να προτείνουν ακόμη και ότι αυτή τη φορά το Covid "μπορεί" να εξελιχθεί και να γίνει πιο θανατηφόρο αντί για λιγότερο θανατηφόρο.

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Ο φόβος για το Covid μειώνεται. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις ελευθερίες τους για μια υπερφίαλη και γελοία πανδημία με 0,27% IFR. Πολλοί άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι πολεμούν τις εντολές μαζί με τους μη εμβολιασμένους.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι παχύσαρκοι. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι 80 ετών και δεν βρίσκονται σε γηροκομείο. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν προϋπάρχουσες παθήσεις. Όλοι αυτοί είναι παράγοντες που αποτελούν την πλειονότητα των θανάτων του Covid.

Πολλοί από εμάς είχαμε ήδη το Covid και επιβιώσαμε εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτουμε φυσική ανοσία που είναι 13-27 φορές πιο αποτελεσματική στο να σταματά μελλοντικές λοιμώξεις από ό,τι τα εμβόλια. Χωρίς περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία και περισσότερες παραλλαγές το πάρτι για τους παγκοσμιοποιητές σταματά, και δεν τους αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.

Αν επιτραπεί στο κοινό να βγάλει για λίγο το κεφάλι του από τη θολούρα της προπαγάνδας και να ξαναβρεί τον προσανατολισμό του, ίσως συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει στόχος μιας μαζικής εκστρατείας τρομοκρατίας.

Μπορεί να θυμώσουν. Μπορεί να απαιτήσουν έρευνες. Μπορεί ακόμη και να απαιτήσουν να πέσουν κεφάλια παγκοσμιοποιητών. Έτσι, ετοιμαστείτε για το Όμικρον να παραμείνει στα πρωτοσέλιδα για τους επόμενους μήνες, και στη συνέχεια για την επόμενη μετάλλαξη και την επόμενη μετάλλαξη και την μεθεπόμενη μετάλλαξη.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί καιροσκόποι θα συνεχίσουν το θέατρο μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν ή μέχρι να απομακρυνθούν εντελώς από την εξίσωση. Δεν θα τελειώσει ποτέ, εκτός αν τελειώσουν αυτοί.

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

We Warned You the Farce Will Never End if You Bow Down to Tyranny...


ΠΗΓΗ 


1 σχόλιο: