Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

«ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ»

 ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ;


Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Δεν είστε Χριστιανοί. Δεν είστε Εβραίοι. Δεν είστε Μουσουλμάνοι. Και σίγουρα δεν είστε άθεοι. Όλοι σας έχετε τον ίδιο θεό, και το όνομά του είναι "κυβέρνηση". Είστε όλοι μέλη της πιο κακής, παρανοϊκής και καταστροφικής αίρεσης στην ιστορία. Αν υπήρξε ποτέ διάβολος, το κράτος είναι αυτός. Και το λατρεύετε με όλη σας την καρδιά και την ψυχή".

~ Larken Rose, The Iron Web

Ένα φιλοσοφικό παραλήρημα

Την επόμενη φορά που κάποιος από εσάς θα περπατήσει ή θα "συρθεί" σε ένα μυστικό εκλογικό θάλαμο, πίσω από σκοτεινές κουρτίνες, μόνος του και χωρίς να οδηγηθεί από τη βία, σκεφτείτε ότι απλά επιλέγετε οικειοθελώς έναν αφέντη που έχει επιλεγεί για εσάς, και κατά τη διαδικασία αυτή, έχετε γίνει σκλάβος του κράτους.

Η κυβέρνηση είναι εγκληματική. Η αστυνομία και ο στρατός είναι εγκληματικοί φορείς επιβολής της κυβέρνησης. Η σύγχρονη κεντρική τραπεζική και η παραγωγή χρήματος είναι εγκληματικές. Η επιτήρηση είναι εγκληματική. 

Η λογοκρισία είναι εγκληματική. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός είναι εγκληματικός και πρέπει να παραλύσει μόνιμα. Όλες οι κυβερνήσεις, και επομένως όλα τα πολιτικά κράτη, ενεργούν πάντα και μόνο με βίαιη βία. 

Η ουσία της κυβέρνησης είναι ότι αναπτύσσεται σαν καρκίνος, μολύνοντας ό,τι αγγίζει- επεκτείνει εκθετικά τις ισχυρές γραφειοκρατίες της, και ως εκ τούτου είναι καθαρό κακό. Δεν υπάρχει καλή κυβέρνηση.

Αν κάποιος προσβάλλεται από αυτή τη θέση, αν κάποιος συντάσσεται με εκείνους τους πολιτικούς που λανθασμένα αναφέρουν ως "ηγέτες", αν κάποιος υποστηρίζει το κράτος στις προσπάθειές του να κλέψει, να ελέγξει και να δολοφονήσει, αν κάποιος δίνει την υποταγή του στους πολιτικούς ή στο εθνικό κράτος, αν κάποιος λατρεύει το κράτος ως Θεό- τότε θα είστε πάντα το πρόβλημα και ποτέ η λύση. 

Η ελευθερία είναι η φυσική κατάσταση των ευφυών ανθρώπων, αλλά η ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει και δεν υπήρξε ποτέ όταν υπάρχει κυβέρνηση.

 Αγνοώντας μαζικά την κυβέρνηση, μη υπακούοντας ποτέ στις εντολές που σας δίνει το κράτος, μη συμμορφούμενοι ποτέ με τα δρακόντεια μέτρα που απαιτεί η κυβέρνηση, μη επιτρέποντας ποτέ την κλοπή της περιουσίας και των εισοδημάτων σας από το κράτος- τότε και μόνο τότε μπορείτε να ισχυριστείτε ότι είστε ελεύθεροι.

Εκείνοι που επιλέγουν να κυβερνούν τους άλλους, εκείνοι που διεκδικούν παράνομη εξουσία πάνω στην κοινωνία, είτε εκλεγμένοι είτε όχι, εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι πιο ικανοί να υπαγορεύουν πώς οι άλλοι πρέπει να ζουν τη ζωή τους αντί να μάθουν πώς να ζουν τη δική τους, εκείνοι που πιστεύουν ότι πρέπει να παίρνουν από κάποιους με τη βία για να αναδιανέμουν την περιουσία τους σε άλλους κατά το δοκούν, και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι "υπηρετούν" το κοινό- αυτοί είναι που πρέπει να αγνοούνται, να αποφεύγονται, να γελοιοποιούνται, και αν χρειαστεί, να ταριχεύονται με πίσσα και φτερά και να φεύγουν από την πόλη. Δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο.

Μην πετάτε πέτρες, απλά δώστε μια χείρα βοηθείας. Μην καταδικάζετε τους άλλους λόγω οποιασδήποτε πεποίθησης ότι είστε εξαιρετικοί, καλύτεροι από τους άλλους ή κατά κάποιο τρόπο πιο δίκαιοι από τους συνανθρώπους σας. 

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται αληθινό σε ορισμένες περιστάσεις, είναι λάθος γενικά να κρίνετε ηθικά τους άλλους, όταν κανείς δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο στην τελειότητα. Η ιδέα είναι να τα βγάζουμε πέρα, με ή χωρίς αποδοχή της συμπεριφοράς των άλλων, εκτός βέβαια αν υπάρχει επιθετικότητα και βλάβη. 

Η διαίρεση των μαζών θα επιδιώκεται πάντα από εκείνους που επιδιώκουν την εξουσία, και κάθε φορά που ως κοινωνία πολεμάμε ή μισούμε μεταξύ μας, το κράτος κερδίζει και οι υπόλοιποι χάνουμε. 

Σε αυτή τη σημερινή επίγεια κόλαση που έχει δημιουργηθεί λόγω του αδικαιολόγητου φόβου, της απάθειας, της πλήρους αδιαφορίας και της περιφρόνησης για όλους εκείνους που διαφωνούν μεταξύ τους, αυτό που μένει είναι ένα πανίσχυρο κράτος που λειτουργεί ως ένα, και μια γιγαντιαία κατώτερη τάξη που αλληλοεξοντώνεται. Δεν μπορείτε να δείτε ότι αυτό ήταν το σχέδιο του κράτους από την αρχή;

Η εξάλειψη κάθε κυβερνητικής εξουσίας, η ιδιωτικοποίηση όλων των χρημάτων, η καταστροφή της κεντρικής τραπεζικής και η αυτο-υπευθυνότητα, είναι απαραίτητα αν θέλουμε να επιβιώσουμε από αυτό το σχέδιο της "μεγάλης επανεκκίνησης" που σκαρφίστηκαν οι λίγες "ελίτ" που θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερους, πιο προνομιούχους και ανώτερους από όλους τους άλλους. 

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ισότητα, καθώς η ισότητα δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό δεν χρειάζεται να το δούμε ως μειονέκτημα- είναι απλώς ο τρόπος ζωής. Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που έχουν περισσότερες ικανότητες από τους άλλους, εκείνοι που θα είναι πιο επιτυχημένοι, εκείνοι που είναι πιο ταλαντούχοι και εκείνοι που έχουν τεράστια ευφυΐα, αλλά μπορούν να έχουν μεγάλη σημασία, καθώς όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από την αριστεία των άλλων, χωρίς να αισθανόμαστε ζήλια ή δυσαρέσκεια.

 Οι περισσότεροι από όλους έχουν κάτι να προσφέρουν, και όσο τα άτομα στην κοινωνία επικεντρώνονται στην επιβίωση, στη συνεργασία, στην εθελοντική συνεργασία για τη διατήρηση μιας χαρούμενης ζωής και στην προστασία της ελευθερίας μας, οι διαμάχες που προκαλούνται από το φόβο, το μίσος και την ανταγωνιστική αντιπαλότητα, θα υποχωρήσουν υπέρ της αρμονίας μεταξύ των ανθρώπων. Ζήστε τη δική σας ζωή και αφήστε τους άλλους να ζήσουν τη δική τους. Είναι ένας καλύτερος τρόπος.

Ο εχθρός μας δεν είναι μεταξύ μας- ο εχθρός μας είναι το κράτος. Θα πρέπει λοιπόν να είναι λογικό ότι η εξάλειψη κάθε κρατικής εξουσίας θα οδηγήσει σε περισσότερη ειρήνη, κατανόηση και ηρεμία μεταξύ της ανθρωπότητας. 

Δεν μιλάω για ουτοπία, καθώς η εξάλειψη της κρατικής εξουσίας μπορεί μόνο να ωφελήσει όλους και να επιτρέψει μια πολύ καλύτερη ύπαρξη χωρίς όλη τη διαίρεση που έχει σκόπιμα δημιουργηθεί και υποδαυλιστεί από εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι οι κυρίαρχοι κύριοι πάνω μας. 

Το γκρέμισμα των κυβερνήσεων και της κυβερνητικής εξουσίας μπορεί να οδηγήσει μόνο σε μια πιο συμπονετική, ειλικρινή και λιγότερο βίαιη κοινωνία.

"Κανείς δεν κυβερνά αν κανείς δεν υπακούει"

~ David Icke

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

If Real Freedom Is Sought, the Government and Banking System Must Be Abolished?


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου