Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΈΜΕΙΝΕ ΌΡΘΙΟΣ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ.

Α. ΝΤΟΥΓΚΙΝ:«Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» 

ΒΙΝΤΕΟ


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ  :«ΜΠΑΜΠΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΝΙΩΘΩ ΗΡΩΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ»

Ο Alexander Dugin ανακαλεί την τελευταία μέρα της ζωής της κόρης του στην τελετή τ΄αποχαιρετισμού της σήμερα. Έμεινε Όρθιος….Νεκραναστάσιμος,..

“Μπαμπά, νιώθω σαν πολεμιστής, νιώθω ήρωας. Θέλω να είμαι στο πλευρό των δυνάμεων του Φωτός – αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα“, είναι τα τελευταία λόγια της Ντάρια Ντούγκινα, στο φεστιβάλ Παράδοσης εκμυστηρεύθηκε ο Ντούγκιν κατά το πολιτικό μνημόσυνο της κόρης του Ντάρια.

Ο Ντούγκιν ερμηνεύοντας τη θυσία κόρης του: μη με θυμάστε, μη με δοξάζετε. Πολεμήστε για τη μεγάλη μας χώρα! Μήνυμα Νίκης: έζησε για τη Νίκη πέθανε για τη Νίκη! ...



Ο Alexander Dugin στην αποχαιρετιστήρια τελετή σήμερα:

“Ήθελα να μεγαλώσω την κόρη μου με τον τρόπο που θεωρώ το ιδανικό του ανθρώπου. Πρώτα απ ‘όλα, είναι η πίστη – πέρασε όλη της την παιδική ηλικία σε ορθόδοξες κατασκηνώσεις. 

Ήθελα να είναι και αυτή ένας έξυπνος ορθόδοξος άνθρωπος. Έτσι η μητέρα της και εγώ τη συμβουλέψαμε να γίνει φιλόσοφος. Και έγινε.Έβαλε τα δυνατά της».

Alexander Dugin – στην αποχαιρετιστήρια τελετή για την Daria Dugin:

Σχεδόν οι πρώτες της λέξεις, που φυσικά της μάθαμε, ήταν η «Ρωσία», το κράτος μας, ο λαός μας, η αυτοκρατορία μας …



Και αν κάποιος συγκινήθηκε από τον τραγικό θάνατό της, το μεγαλείο της, την ακεραιότητά της, τότε θα έχει μια επιθυμία
«Μη με θυμάστε, μη με δοξάζετε. Πολεμήστε για τη μεγάλη μας χώρα! Υπερασπιστείτε την πίστη μας, την Ορθοδοξία μας, αγαπήστε τον Ρώσο λαό μας».

Επειδή πέθανε για τον λαό, πέθανε για τη Ρωσία στο μέτωπο, και αυτό το μέτωπο είναι εδώ. Στον καθένα μας. Και το μεγαλύτερο τίμημα μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από το υψηλότερο επίτευγμα
– Νίκη! Έζησε στο όνομα της νίκης και πέθανε στο όνομα της νίκης. Νίκη για τη Ρωσία μας, την Aλήθεια μας, την Ορθοδοξία μας, και του κράτος μας.


Konstantin Malofeev διευθυντής καναλιού:
«Η Ντάσα ήταν πολεμίστρια και δεν πέθανε μάταια.
Αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται σε πόλεμο μαζί μας δεν καταλαβαίνουν ότι ο ρωσικός λαός δεν αποτελείται μόνο από αυτούς που ζουν τώρα. Αλλά και από αυτούς που έζησαν πριν από εμάς, και αυτούς που θα ζήσουν μετά. Και με το αίμα των μαρτύρων μας δυναμώνουμε.

Χάρη στους Νεομάρτυρες της Ρωσίας και το θυσιαστικό κατόρθωμα τους για τον Χριστό, η σύγχρονη Ρωσία ζει. Ζει και κερδίζει.
Και χάρη στον πρόωρο θάνατο της αγαπημένης και αγαπημένης μας Ντάσα, σίγουρα θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο. Το ήθελε, το έζησε, το υπηρέτησε.

Η βασιλεία των ουρανών σε αυτήν, στην οποία είμαι βέβαιος ότι θα είναι και πολεμίστρια του Χριστού. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της».

Στη Μόσχα, στο τηλεοπτικό κέντρο Ostankino, τελείται ο αποχαιρετισμός για τη δημοσιογράφο Ντάρια Ντούγκινα, η οποία πέθανε στις 20 Αυγούστου. Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα, αναφέρει ανταποκριτής της Kommersant.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πατέρας της θανούσης, διάσημος φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας Alexander Dugin. Είπε ότι «ήθελε να μεγαλώσει την κόρη του με τον τρόπο που έβλεπε ως το ιδανικό ενός ανθρώπου».



12:59. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας Έντουαρντ Μπογιάκοφ, κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής μνήμης, διάβασε ένα ποίημα που έγραψε πρόσφατα η Ντάρια.

12:20. Ο κυβερνήτης της περιοχής Khabarovsk, Mikhail Degtyarev, είπε ότι γνώριζε προσωπικά την Dasha.

Συνεργαστήκαμε. Η άθλια δολοφονία της Daria Dugina υποδηλώνει ότι το μέτωπο είναι παντού. Πέθανε για τις ιδέες μας, για τα ιδανικά της Μεγάλης Ρωσίας, για την Ορθοδοξία, για τον ρωσικό κόσμο. Θα θυμόμαστε πάντα την Ντάρια.

Αναπαύσου, Κύριε, η ψυχή της! Χάρισέ της τη Βασιλεία των Ουρανών!

Ο συγγραφέας Alexander Pelevin θαύμασε τον τρόπο που ο Alexander Dugin κρατά μετά τον θάνατο της κόρης του:


”Λέει δυνατά και λαμπερά λόγια, ένας άνθρωπος με απίστευτη δύναμη. Το να κοιτάς το πρόσωπο του θανάτου μέσα από τα μάτια της κόρης σου, το πολυτιμότερο πράγμα που έχεις, και να μην σπάσεις, είναι πραγματικό κατόρθωμα πνεύματος. Αυτό σημαίνει να είσαι Ρώσος φιλόσοφος και Ρώσος πολεμιστής.

Όλη η χώρα είναι μαζί σας τώρα, η Ντάσα έγινες συγγενής σε όλους μέσα σε μια νύχτα. Ήθελες να κερδίσουμε. Θα νικήσουμε.”

Στην τελετή αποχαιρετισμού κοντά στο φέρετρο βρίσκονταν οι γονείς και ένας στενός φίλος της οικογένειας Ντούγκιν – ο ιδρυτής του πρώτου ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού .. Konstantin Malofeev.



Σύμφωνα με την “Izvestia”, υπήρξαν αποχαιρετιστήρια πυρά στον αέρα μετά την τελετή.

Ο Alexander Mikhailov, Αντιστράτηγος του FSB, συνταξιούχος μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του Πανρωσικού Κινήματος “Ισχυρή Ρωσία”, επέστησε την προσοχή στα ναζιστικά ίχνη στη δολοφονία της Darya:

Γνωρίζουμε καλά ότι καταστρέφουν τον τρόπο σκέψης, καταστρέφουν ανθρώπους – φορείς μιας συγκεκριμένης θέσης. Και αυτό ήδη ξεπερνά τα όρια των εχθροπραξιών. 

Αυτό έχει ήδη έναν απόλυτα ναζιστικό χαρακτήρα, όταν οι διαφωνούντες εξοντώνονταν σε στρατόπεδα, σε θαλάμους αερίων, τους πυροβολούσαν, τους κρεμούσαν μόνο και μόνο επειδή σκέφτονται διαφορετικά. 

Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια άλλη επιβεβαίωση της ναζιστικής ιδεολογίας μεταξύ ενός συγκεκριμένου μέρους των Ουκρανών πολιτών.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου