Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΩΝ m. RNA ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ...

Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 7:1 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ


Γράφει η Colleen Huber


Έχουμε δει επαναλαμβανόμενες κρίσεις COVID μεταξύ τέτοιων υποκινητών εμβολίων όπως οι Bidens, Fauci, Walensky, et al.



Θα μπορούσε αυτή η αβυσσαλέα αρνητική αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του COVID να έχει κάποια σχέση με την ανοσολογική έκπτωση για την οποία κάποιοι από εμάς προειδοποιούσαμε από πολύ παλιά ΠΡΙΝ οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν πάρει τα εμβόλια για τον COVID; 

Διαγράφηκα οριστικά από το Twitter την ίδια μέρα, 19/2/21, που υποσχέθηκα σε έναν ακόλουθο του Twitter ότι το παραπάνω άρθρο θα κυκλοφορούσε σύντομα. Πόσο υψηλή θα ήταν η απορρόφηση του εμβολίου για τον COVID εάν επικριτές σαν εμένα δεν είχαν αφαιρεθεί από το Twitter και δεν είχαν κατασταλεί στο Facebook;

Να τι δεν επιτρεπόταν να δει το κοινό, στην περίοδο της ακμής της εμβολιομανίας, μόλις πριν από ενάμιση χρόνο:

Ένα εμβόλιο που σας κάνει πιο πιθανό να κολλήσετε την ασθένεια για την οποία ονομάστηκε δεν είναι τόσο ελκυστική πρόταση και δεν αξίζει να το πάρετε.

Και αυτό είναι εκτός από τους τεράστιους θανάτους και τραυματισμούς που ακολούθησαν αυτά τα εξαιρετικά τοξικά εμβόλια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Τώρα ο αναλυτής δεδομένων « Ethical Skeptic » έχει συγκεντρώσει ενημερώσεις για ορισμένες από τις βάσεις δεδομένων (Walgreens, Worldometers, CDC) που εξέτασα στο βιβλίο μου Neither Safe Nor Effective και βλέπει από τα πιο πρόσφατα δεδομένα ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί για τον COVID είναι επτά φορές πιο πιθανό να είναι θετικός στον COVID ως μη εμβολιασμένοι, μετά από προσαρμογή για το ποσοστό του πληθυσμού σε κάθε κατηγορία και έλεγχο διείσδυσης σε κάθε ομάδα. 

Ναι, είναι πιθανό οι μη εμβολιασμένοι να αισθάνονται λιγότερο ενδιαφέρον για τις δοκιμές COVID, αλλά να έχουν εκφοβιστεί περισσότερο σε δοκιμές από εργοδότες και άλλους (Γράφημα 4).

Λαμβάνοντας υπόψη τέτοιες επιρροές, εδώ είναι η ανάλυση του Ethical Skeptic, με σταδιακή μεγέθυνση σε αυτό το tweet :


twitter.com/EthicalSkeptic/status/1587125529689444353


Αυτά ήταν τα προηγούμενα συμπεράσματα της Ethical Skeptic σχετικά με τα δεδομένα της 18ης Οκτωβρίου 2022, στα οποία είχε γίνει εμφανής η προτίμηση 4:1 για το παραποιημένο από τον ιό.








Συγγραφέας, 

Η ήττα του COVID, Μανιφέστο για έναν καρκινοπαθή και επιλέξτε τις τροφές σας όπως η ζωή σας εξαρτάται από αυτά, όλα στο Amazon. Φυσικοπαθητικός Ιατρός (NMD) x 15 ετών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου