Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ!!!ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

ΒΙΑΙΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΩΝΥΜΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΕΤΣΕΡΣΚ ΣΤΗΝ AΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ OCU! EΚΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ SBU. 


Βίαιη υπαγωγή της περιώνυμης Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ στην αυτοκέφαλη Εκκλησία OCU

Η Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ έχει επανεγγραφεί, επνακαταχωτηθεί στην Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (OCU), δήλωσε ο Yevstratiy Zorya, εκπρόσωπος της OCU. Η OCU υποστηρίζεται από τις ουκρανικές αρχές. 

Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος θα πρέπει να γίνει ο νέος επικεφαλής της Λαύρας. Πρόκειται για εκτροπή κατάληψη με δύναμη της SBU. Κοσσυφοπέδιο το Κίεβο!!! Διωγμοί…

Η Λαύρα της Αγίας Κοιμήσεως Κιέβου-Πετσέρσκ είναι ένα από τα πρώτα μοναστήρια στη Ρωσία του Κιέβου. Προηγουμένως, η Κάτω Λαύρα υπαγόταν στη δικαιοδοσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (Πατριαρχείο Μόσχας) και η Άνω Λαύρα στη δικαιοδοσία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Αποθέματος Κιέβου-Πετσέρσκ.

«Την 1η Δεκεμβρίου 2022 καταχωρήθηκε ο καταστατικός χάρτης της Λαύρας της Αγίας Κοιμήσεως Κιέβου-Πετσέρσκ (μοναστήρι) της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας). 

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη νομική οντότητα ως μέρος της Τοπικής Εκκλησίας καταχωρήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου στο Ενιαίο Κρατικό Μητρώο », έγραψε ο Yevstratiy Zorya στο Facebook. 

Επίσης, με απόφαση της Συνόδου, ο μακαριστός Μητροπολίτης Επιφάνιος ορίστηκε επικεφαλής της μονής ως νομικό πρόσωπο, είπε ο Ευστράτι Ζόρια μετά την απομάκρυνση σύλληψη του Μητροπολίτη Pavel.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου