Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...

ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΣΣΙΑ" (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)!

ΒΙΝΤΕΟ 


”Χθες το βράδυ, τα μεσάνυχτα, οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στο Κότελ (Τείχος των Δακρύων) για να προσευχηθούν στον Δημιουργό του κόσμου και να τον παρακαλέσουν να φέρει τον Machia’h (Μεσσία που σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία θα είναι ο Αντίχριστος). 

Καταλαβαίνετε ότι σε τέτοιες συνθήκες, κανένας εχθρός δεν θα μπορέσει να μας καταβάλει” επαίρεται το site Torah (Tορά)-Box..

To Δυτικό Τείχος ή Τείχος των Δακρύων είναι τμήμα του αρχαίου τείχους του όρους του Ναού και αποτελεί ίσως το πιο ιερό σημείο για τους Εβραίους εκτός του ίδιου του όρους. 

Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, το τείχος είναι τμήμα του Δεύτερου Ναού της Ιερουσαλήμ.Aδημονούν να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό για να τον θρονιάσουν..

( Μεσσίας=κεχρισμένος=Χριστός

ο ”Χριστός” στη θέση του Χριστού δηλ. αντί Χριστού =Αντίχριστος)


Ο Μαϊμωνίδης ραβίνος και φιλόσοφος ένας από τους επιδραστικότερους μελετητές της Τορά στον Μεσαίωνα στο κεφ 11 του έργου του ”Νόμοι των Βασιλέων και οι Πόλεμοί τους” εξηγεί λεπτομερώς πως θ΄αναγνωριστεί ο ”Μεσσίας”. 

Αυτό το κεφάλαιο μιλάει για αναμενόμενες δράσεις του ”Μεσσία” όπως η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού και η συγκέντρωση των εξόριστων στο Ισραήλ επιστροφή της διασποράς.

Διευκρινίζει ότι δεν θα έχει ανάγκη να κάνει θαύματα προς απόδειξη της ταυτότητας του και υπογραμμίζει ότι οι Νόμοι της Τορά θα παραμείνουν απαράλλαχτοι με την έλευσή του ”Μεσσία”.








1 σχόλιο:

  1. Οι δυστυχισμένοι ταλαίπωροι που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον ΑΛΗΘΙΝΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Μεσσία Ιησού Χριστό, θα δεχτούν σαν δήθεν "μεσσία" τον άνθρωπο του σατανά, δηλαδή τον Αντίχριστο (με το σύμβολο 666).

    Όταν θα το αποφασίσει ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ (με ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ τρόπους, ΟΧΙ ΜΟΝΟ με πολέμους) τα έργα του σατανά πάνω στη γη. Αυτό όμως δεν το γνωρίζουν οι ταλαίπωροι δυστυχισμένοι που υπηρετούν συνειδητά το σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή