Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ- ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΓΗ 

6 ΒΙΝΤΕΟ 


Του Gary D. Barnett

“Οι τράπεζες συνελήφθησαν μέσα στην ανομία και γεννήθηκαν μέσα στην αμαρτία… Η γη ανήκει στους τραπεζίτες. Πάρτε την από αυτούς, αλλά αφήστε τους τη δύναμη να δημιουργούν χρήμα και να ελέγχουν την πίστωση, και με μια κίνηση του στυλό θα δημιουργήσουν αρκετά για να την αγοράσουν πίσω”.~ Josiah Stamp

Μερικές φορές τα πράγματα φαίνονται τόσο περίπλοκα, που οι περισσότεροι απλώς αποφεύγουν κάθε προσπάθεια να κατανοήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πολύ λίγα πράγματα είναι υπερβολικά περίπλοκα ή πολύ σύνθετα για να τα κατανοήσει οποιοδήποτε σκεπτόμενο άτομο, οπότε το σπάσιμο των πραγμάτων σε ένα επίπεδο που είναι πιο εύκολα κατανοητό είναι συχνά απαραίτητο για τη σαφήνεια. 

Αυτές οι προσπάθειες μπορούν να βοηθηθούν από εκείνους που έχουν γνώσεις σχετικά με σημαντικά θέματα, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο για να τα εξηγήσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση για να καταλάβει κανείς τη βάση του ζητήματος που εξετάζεται.

Ένα μεγάλο εμπόδιο σε αυτό το δίλημμα, είναι το γεγονός ότι το κράτος επί πολλές δεκαετίες, προσπάθησε, και με μεγάλη επιτυχία, να αποβλακώσει τον πληθυσμό στο σύνολό του, αναλαμβάνοντας τη “σχολική εκπαίδευση” κάθε γενιάς σχεδόν από τη γέννηση μέχρι την πλήρη ενηλικίωση και πέρα από αυτήν, βλάπτοντας έτσι τη νοημοσύνη μεγάλου αριθμού μελών της “κοινωνίας” σε τέτοιο βαθμό, ώστε ουσιαστικά να αναιρείται ο ουσιαστικός διάλογος.

Το αποτέλεσμα αυτού του κατασκευασμένου και χειραγωγημένου αποτελέσματος, ήταν η σχεδιασμένη δημιουργία ενός τυφλού, αδαούς και αδιάφορου πληθυσμού, με την ογκώδη προπαγάνδα να χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξαπάτησης. 

Αυτό έχει οδηγήσει σε μαζική δουλεία, παρόλο που το πλήθος, ως επί το πλείστον, εξακολουθεί να πιστεύει, λόγω της ακραίας ευπιστίας και της πλύσης εγκεφάλου, ότι είναι κατά κάποιο τρόπο ελεύθερο. 

Αυτό παγιώνει τη δήλωση του Von Goethe, ότι “Κανείς δεν είναι τόσο υποδουλωμένος όσο εκείνοι που πιστεύουν ψευδώς ότι είναι ελεύθεροι”. 

Αυτή η χώρα είναι η επιτομή αυτής της πραγματικότητας, αλλά λίγοι αναγνωρίζουν την ύπαρξη και την έκταση της ακραίας αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε και τις ολέθριες συνέπειες της μαζικής αδράνειας του κοπαδιού μπροστά στις συγκλονιστικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Η κατάστασή μας, τουλάχιστον σε οικονομικό και χρηματοπιστωτικό επίπεδο, εξηγήθηκε πρόσφατα από τον David Rogers Webb, στο ντοκιμαντέρ του “The Great Taking”. 

Αυτό είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής, καθώς εξηγεί πολλά από όσα συνέβησαν, πώς συνέβησαν και τους εμπλεκόμενους παίκτες στη Wall Street, στην κυβέρνηση και από τους λεγόμενους “νομοθέτες“, τους πολιτικούς ρυθμιστές, τους επικεφαλής των εταιρειών και τους κεντρικούς τραπεζίτες, των οποίων η ικανότητα να δημιουργούν απεριόριστα ποσά νομίσματος έχει βυθίσει αυτή τη χώρα στην οικονομική κόλαση. 

Πολλά από αυτά που λέει σε αυτή την παραγωγή είναι ακριβή και είναι πολύ τεχνικά όσον αφορά τη διάρθρωση των περιουσιακών στοιχείων, ώστε η ιδιοκτησία σχεδόν όλων των άυλων αγαθών στη γη να βρίσκεται στα χέρια των λίγων που βρίσκονται στην κορυφή της τραπεζικής συμμορίας. Εκεί που αποτυγχάνει εντελώς, είναι στις πολύ συγκεχυμένες ιδέες του σχετικά με τις λύσεις για το σχέδιο αρπαγής.




Από τη μία πλευρά, εντοπίζει τα προβλήματα, αλλά από την άλλη, καταστρέφει όλες τις προσπάθειές του λόγω της μεγάλης άγνοιας και παρανόησης της κυβέρνησης και των δομών εξουσίας που έχουν βαλθεί να ελέγχουν τα πάντα. 

Με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Webb καταλαβαίνει τόσα πολλά για τη διαφθορά, την ανεντιμότητα και τις περίπλοκες εγκληματικές λειτουργίες εκείνων που ελέγχουν το “χρήμα“, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς στην εκτίμησή του για το πώς θα προχωρήσει στη διόρθωση αυτών των προβλημάτων.

Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, καθώς οι περισσότεροι αναζητούν λύσεις έξω από τον εαυτό τους και μέσα στο ίδιο το αποτυχημένο σύστημα που ήταν πάντα το πρόβλημα. 

Αυτό είναι βέβαια οπισθοδρομικό, αλλά με το να αποδέχεται το σύστημα και να προσπαθεί να το αλλάξει και να το μεταρρυθμίσει χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα, αναιρεί κάθε ρίσκο ή ευθύνη του ατόμου, και τοποθετεί όλες τις προσπάθειες στην “εμπιστοσύνη” στους άλλους να είναι ειλικρινείς και ευγενείς προς όφελος της κακής και ηλίθιας ιδέας του “γενικότερου καλού”. 

Ας βάλουμε απλώς “καλύτερους ανθρώπους” στην κυβέρνηση- ας πούμε στην κυβέρνηση να μην επιδιώκει την εξουσία ή την επέκταση- ας “εκπαιδεύσουμε” απλώς την άρχουσα τάξη, γιατί πραγματικά δεν το θέλουν αυτό, αλλά μόνο κληρονόμησαν αυτό το ιδιοκτησιακό στρώμα εξουσίας. 

“Αυτοί ( Rothschilds, Rockefellers, Βασιλείς, Πρόεδροι) δεν το σχεδίασαν αυτό, δεν το έθεσαν σε κίνηση, επέτρεψαν στον κολοσσό να συνεχιστεί- δεν είναι ιδιαίτερα ικανοί άνθρωποι”.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με τον Webb, είναι να προωθήσουμε την “συνειδητοποίηση” της παραφροσύνης του να θέλουν να ελέγχουν τα πάντα, στα ανώτατα επίπεδα όλων των “μυών” (πολιτικοί, επικεφαλής οργανισμών, εταιριών, CIA, στρατιωτικών κ.λπ.) που επιβάλλουν την εγκληματική συμπεριφορά των πραγματικών κυβερνώντων, έτσι ώστε να δουν το λάθος των τρόπων τους, επειδή “δεν ήξεραν τίποτα γι’ αυτή τη συνωμοσία”. 

Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους σε υψηλά επίπεδα, προκειμένου να περιμένουμε να μας σώσουν. Με τη σκέψη του Webb, δεν χρειάζεται να απαλλαγούμε από αυτό το αποτρόπαιο σύστημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το επισκευάσουμε. 

Δεν χρειαζόμαστε μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα, (φυσικά όχι) χρειαζόμαστε μια κεντρική τράπεζα που να λειτουργεί σαν μια “δημόσια” επιχείρηση κοινής ωφέλειας, ή με άλλα λόγια, η κυβέρνηση θα πρέπει να διαχειρίζεται την κεντρική τράπεζα και να επιστρέφει όλα τα κέρδη στο “κοινό” (κυβέρνηση) και για την υποστήριξη της ίδιας της κυβέρνησης.

 Αυτό είναι αυτό που θα χαρακτήριζα ως ένα σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό, εθνικιστικό και φασιστικό, ουτοπικό νομισματικό σχέδιο, βασισμένο σε καθαρή φαντασία.

Σύμφωνα με τον Webb, “Πρέπει να έχουμε κυβέρνηση. Πρέπει να έχουμε κάποιον που να “λειτουργεί” την κοινωνία”. “Αναρχία και χάος- (αντίθετα) δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό”. 

Η αντίληψή του είναι ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται “νόμιμα“, πράγμα που σημαίνει μόνο με τους αναγκαστικούς και επιβεβλημένους κανόνες του κράτους. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε την κυβέρνηση μικρότερη, περιορισμένη και ωφέλιμη για την ανθρωπότητα. Ώ, τόσο απλό;

Αρκετά με αυτές τις παπαριές, την αγάπη και τον σεβασμό του κακού Κράτους, τους νόμους του, και την προσδοκία ότι ενημερώνοντας την άρχουσα τάξη ότι δεν είναι καλή, ότι θα καταλάβει τη συνενοχή της στο κακό, και θα αντιστρέψει οικειοθελώς όλα όσα έχει κάνει αέναα σε όλη την ιστορία, και θα ενεργεί μόνο ως καλοπροαίρετοι αφέντες και “ηγέτες“, υπουργοί ειρήνης για την ανθρωπότητα, και ταπεινοί άγιοι του ανθρώπου. 

Το μόνο που σημαίνει αυτή η ανοησία είναι ότι μια πλήρης εξάρτηση από την εκπαίδευση του σχεδόν ανώτατου επιπέδου της εξουσίας, έτσι ώστε να μιλήσουν ενάντια σε αυτό που συμβαίνει- αυτοί οι υψηλού επιπέδου πολιτικοί, δισεκατομμυριούχοι, επικεφαλής εταιριών και τραπεζικοί μεγιστάνες, και τότε το “σύστημα” θα επιδιορθωθεί για τη βελτίωση της ανθρωπότητας.

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία στη γη βρίσκονται στο επίκεντρο της λεηλασίας, καθώς όλα τα περιουσιακά στοιχεία έρχονται υπό τον έλεγχο της κυρίαρχης άρχουσας τάξης. 

Η ψηφιακή κατάληψη όλων των νομισματικών, πιστωτικών και χρεωστικών συστημάτων, ο απόλυτος έλεγχος του διαδικτύου και η ολοσχερής ανάπτυξη της τεχνητής “νοημοσύνης” προχωρούν ολοταχώς, και όταν εφαρμοστούν καθολικά, όταν όλες οι νομισματικές συναλλαγές γίνουν ψηφιακές, όταν τα CBDCs και άλλες νομισματικές μονάδες κεντρικών τραπεζών (νομίσματα Fed κ.λπ.) εφαρμοστούν, και όταν τα νομίσματα εκκαθαριστούν και ελεγχθούν από μια παγκόσμια κεντρική πηγή ή πηγές, η πλήρης απώλεια του ελέγχου από τα άτομα θα είναι το αποτέλεσμα. 

Όλη η περιουσία θα υπόκειται σε κατάσχεση και διαχείριση από το κράτος, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της ζωής των ανθρωπο-αμνών.

Οι τραπεζίτες κατέχουν τη γη (και όλους τους πολιτικούς) και δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τη δύναμή τους να δημιουργούν χρήμα από το πουθενά και χωρίς όρια. Ακόμα και αν η κυβέρνηση αναλάμβανε με κάποιο τρόπο το νομισματικό σύστημα και έλεγχε την κεντρική τράπεζα, ένα αστείο για να είμαστε σίγουροι, δεν θα διόρθωνε ποτέ αυτή την κατάφωρη διαφθορά, ούτε θα ενεργούσε υπέρ του λαού. 

Ολόκληρο το σύστημα είναι το πρόβλημα- η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα, οπότε για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την παραφροσύνη, για να ανακτήσουμε ποτέ οποιαδήποτε πτυχή πραγματικής ελευθερίας, ολόκληρο αυτό το σύστημα, όλο του το σύστημα, πρέπει να καταργηθεί.

Τίποτα που να έχει αξία δεν μπορεί ποτέ να προκύψει από την αναζήτηση επανόρθωσης από την ίδια την κυβέρνηση που είναι ο καταπιεστής της ανθρωπότητας. 

Καμία κυβέρνηση ή άρχουσα τάξη που ελέγχει την κυβέρνηση, δεν θα περιορίσει ποτέ τη δική της εξουσία υπέρ της ατομικής κυριαρχίας, γιατί αυτό θα αναιρούσε αυτόματα κάθε ανάγκη κυβέρνησης ή εξουσίας. 

Καμία κυβέρνηση ή κανόνας δεν πρέπει να υπάρχει, καθώς είναι εντελώς ανήθικο για οποιονδήποτε άνθρωπο να κυβερνά έναν άλλο με τη βία. Η φυσική κατάσταση του ανθρώπου είναι να είναι ελεύθερος, και αυτό είναι ευθύνη του κάθε ατόμου- του καθενός από εσάς.

“Μεταξύ της κυβέρνησης που κάνει το κακό και των ανθρώπων που την αποδέχονται – υπάρχει μια ορισμένη επαίσχυντη αλληλεγγύη”.

Βίκτωρ Ουγκώ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου