Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Γιατί τα κόμματα δεν σαλπίζουν λαϊκό προσκλητήριο ανατροπής της κυβέρνησης;
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Η κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων εκτελεί με την ψυχρότητα του πωρωμένου δολοφόνου την Ελλάδα και τον λαό της και τα κόμματα απλώς ψελλίζουν ηχηρές, αλλά ξύλινες δημαγωγικές καταγγελίες.Ούτε καν το σύνθημα «Κάτω η κυβέρνηση» δεν θέτουν.


Αυτό το σύνθημα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ αυτή τη στιγμή.


Σύνθημα όχι για εμπορική πολιτική κατανάλωση, αλλά ως προσκλητήριο να κατεβεί ο λαός της Ελλάδας στο δρόμο.
Αν η Αντιπολίτευση καλούσε το λαό στο δρόμο με το σύνθημα «κάτω η κυβέρνηση» των ανδρεικέλων και του ξεπουλήματος της Ελλάδας, η κυβέρνηση αυτή θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος.Και όμως τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα λοιπά αποκόμματα δεν καλούνε το λαό στο δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης.


Ούτε καν θέτουν το πανελλήνιο αίτημα της ανατροπής αυτής της κυβέρνησης που καθημερινά εκτελεί τα συμβόλαια θανάτου των διεθνών μαφιών του χρήματος.


Αυτή η αβανταδόρικη και «πονηρή» στάση της Αντιπολίτευσης που απλώς αναλώνεται στην στείρα κατανάλωση καταγγελιών, είναι εξίσου δωσίλογη: Παρέχει το «δημοκρατικό», αντικυβερνητικό δήθεν ντεκόρ της δικτατορικής επιβολής των αποφάσεων της τρόικας και των ανδρεικέλων της.


Και ακόμα: Ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη των αρπακτικών της διεθνούς κερδοσκοπίας και αναλγησίας.


Έτσι οι αδίστακτοι μαφιόζοι του ΔΝΤ, μετά από μεκρές συνομιλίες και συμφωνίες με τα κυβερνητικά ανδρείκελα, αποφάνθηκαν και εξήγγειλαν με θηριώδες θράσος: Ως Ελληνες χρωστάτε 350 δισ. ευρώ. Μέχρι το 2015 θα πρέπει να ξεπουλήσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να εισπράξετε 50 δισ. ευρώ και να τα δώσετε στους τοκογλύφους. Και τότε, το 2015, αφού θα έχετε ξεπουλήσει όχι νησιά, δάση, βουνά και παραλίες, αλλά μέχρι και την τελευταία πέτρα που υπάρχει σε αυτό τον τόπο, εφόσον δεν έχει αυξηθεί κι άλλο το χρέος σας (που θα αυξηθεί), θα χρωστάτε «μόνο» 300 δισ. ευρώ!!!!!!


Παράλληλα, κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, μιλούν για νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, για νέες μειώσεις συντάξεων και νέες μειώσεις μισθών!


Να υπενθυμίσουμε ακόμα: Αυτά που επέβαλαν με το πρώτο μνημόνιο, το 2010, και τα οποία οδήγησαν την εργαζόμενη κοινωνία στα Τάρταρα, αποτιμήθηκαν σε εισπρακτικά μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ.


Δηλαδή σήμερα έρχονται και ζητούν από τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί μια πολιτική που είναι... δέκα φορές επαχθέστερη από αυτή που ήδη βιώνει!


Εδώ πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε παράκρουση κατοχικού ολοκληρωτισμού, σε θηριώδη και ολοκληρωτική λεηλασία του ελληνικού λαού, σε εφιαλτικό και ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας, σε πωρωμένη αυθάδεια δωσιλογισμού και εθνικής μειοδοσίας.


Και όμως! Μπροστά σε αυτή τη νέα ΦΡΙΚΗ, η αντιπολίτευση απλώς καταναλώνει κούφιες φραστικές καταγγελίες και εκλογικές δημαγωγίες.


Τι περιμένουν δηλαδή τα κόμματα, τα αποκόμματα και τα «είδωλα» των «ανεξάρτητων κινήσεων»; Να καταστραφεί και να πουληθεί και το τελευταίο λιθαράκι της χώρας μας, και να μπει ο ελληνικός λαός στο φέρετρο για να έρθουν μετά αυτοί να διαχειριστούν την τελική ταφή μας;


Γιατί δεν καλούν τον ελληνικό λαό στο δρόμο με κεντρικό σύνθημα: «Κάτω η κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων»!


ΟΙ αφηρημένοι πατριωτισμοί και τα δήθεν «πατριωτικά μέτωπα» είναι απλώς για πολιτική κατανάλωση και εκλογική εμπορία.


Η πράξη κρίνει τους πάντες και τα πάντα.

Και η πρώτη πράξη σήμερα, το αλφάβητο, είναι: Να καλέσουν τα κόμματα και τα αποκόμματα το λαό στο δρόμο για να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση.Ένα το σύνθημα: «Κάτω η κυβέρνηση»!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το ερώτημα αυτό έχει την απάντηση καταγεγραμένη στην παρθενική μας ανάρτηση

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


Γράφαμε στις 8/6/2010

"ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ!


Όποιος είναι τίμιος δεν μπορεί να συναινεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, στον διαμελισμό της οντότητας της χώρας!Δεν μπορεί να παρακολουθεί να σφαγιάζονται οι γέροντες και οι νέοι με συντάξεις και μισθούς πολύ κατώτερους της ελεημοσύνης, σε μια χώρα πάμπλουτη, επειδή οι υπηρέτες των τραπεζιτών αποφάσισαν να παραδώσουν τον πλούτο της χώρας, στους κυρίους τους!
|
Δεν μπορεί πρωτίστως, κανείς έντιμος νομοθέτης να νομιμοποιεί με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, την κατάφωρη κατάλυση της Δημοκρατίας!

Στην αρχαία Δημοκρατία, που μόνο το όνομά της επικαλείσθε, θα είχαν ανακληθεί τα αξιώματα των κυβερνώντων, θα είχαν δημευθεί οι περιουσίες πολλών, οι περισσότεροι θα ήσαν εξοστρακισμένοι και ορισμένοι θα είχαν αντιμετωπίσει καί αυτήν την ποινή του θανάτου!

Εάν είστε αξιότιμοι κύριοι, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

Αφήστε έκθετους και ολομόναχους τους ξεδιάνροπους ψεύτες που λήστεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, σε μια χωρίς προηγούμενο αποχή από την δολοφονία της Ελλάδας και την κατάλυση της Δημοκρατίας που συντελείται!

Κι εσείς βουλευτές της «πλειοψηφίας» άν έχει μείνει ίχνος τιμιότητας μέσα στην ψυχή σας, ρίξτε την επίορκη κυβέρνηση, για να μιλήσει ξανά ο λαός!!!"


Όλη η πολιτική σκηνή, όλη η δεξιά και αριστερή παράσταση, στοχεύει στην χαύνωση του λαού και στην κατάποση των μέτρων που θα τον καταστήσουν δουλοπάροικο!!!
Αξίζει εδώ να θυμηθούμε τα λόγια του αγ. γέροντος Παϊσίου:
“Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε… Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες…”

Επομένως τό σύνθημα εμπλουτίζεται ως εξής:

«Κάτω η κυβέρνηση και τα ψευτοκόμματα,

Ελλάδα ελεύθερη με αληθινή δημοκρατία»!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου