Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Θύμιου Παπανικολάου:"Η επιβολή της «Κάρτας του Πολίτη» σαλπίζει το θάνατο του Ανθρώπου"

Η ομιλία του Θύμιου Παπανικολάου στη συγκέντρωση εναντίον της
"Κάρτας του Πολίτη"
Βρισκόμαστε μπροστά σε μία από τις πιο σκοτεινές και εφιαλτικές καμπές της ανθρώπινης ιστορίας.
Πιθανότατα να ζούμε ένα κοινωνικό δράμα χωρίς ιστορικό προηγούμενο.
Σήμερα μόνο όσοι δεν έχουν μάτια για να δουν, αυτιά για να ακούσουν και ΨΥΧΗ για να αισθανθούν, δεν μπορεί να αντιληφθούν ότι η Νέα Πλανητική Τάξη προωθεί με βαρβαρότητα ασυνήθιστη τον αφανισμό των εθνών και των λαών, των ιδεών και των πολιτισμών, ακόμα, και την ίδια την ανθρώπινη «ύπαρξη», αλλά και την έννοια, «άνθρωπος».
Αυτόν τον εθνικό μας αφανισμό τον βαπτίζουν, οι υπηρέτες του διεθνούς κατεστημένου, χωρίς ίχνος ντροπής και συστολής, «Νέο Πατριωτισμό»!!
Αυτοί οι μοχθηροί μακιγιαρισμένοι Ιάγοι, τον εθνικό μας αφανισμό τον βαπτίζουν «νέο πατριωτισμό»!!!
Συστατικό στοιχείο αυτού του νεοταξικού «πατριωτισμού» είναι οι δόλιες και βάρβαρες επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας μας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας η οποία αποτελεί το συνεκτικό ιστό της εθνικής μας συνείδησης και υπόστασης.
Εδώ και δεκαετίες έχει αρχίσει μια σταθερή, συστηματική και επιδοτούμενη «εργασία» κατά της εθνικής μας συγκρότησης, συνακόλουθα κατά της ιστορίας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων και των εθνικών συμβόλων.
Η «εκσυγχρονιστική» λαίλαπα του σημιτισμού θεμελίωσε, συστηματοποίησε και εντατικοποίησε τις επιθέσεις για την αποδόμηση όλων των «σπονδύλων» του συνεκτικού ιστού του ελληνικού έθνους και της αγωνιστικής μας μνήμης.
Οι πρώτες επιθέσεις στόχευαν την Ορθοδοξία (ταυτότητες), τις εθνικές εορτές (παρελάσεις) και τα εθνικά σύμβολα (σημαία, σταυρός κ.λπ).
Στη χώρα μας οι επιθέσεις αυτές έχουν εκδηλωθεί πολυεδρικά και πολυκέφαλα. Δειγματοληπτικά αναφέρω: Το έκτρωμα του βιβλίου της ιστορίας της κυρίας Ρεπούση, οι θεωρητικές, δήθεν «ιστορικές» τεκμηριώσεις, της επιδοτούμενης ομάδας Λιάκου, η τετράτομη ιστορία των Βαλκανίων, η χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος, οι δόλιες «πρακτικές» του υπουργείoυ της Διαμαντοπούλου (Θάλεια Δραγώνα, σχολικά συγγράμματα, κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και της ιστορίας και πολλά άλλα.
Τώρα σε όλα τα παραπάνω προστέθηκε και η δόλια, αλλά και χυδαία πρακτική των ΜΜΕ και του τηλεθεάματος. Μια «πρακτική» που αποστειρώνει κάθε ιστορικό χυμό και επαναδιατυπώνει την Ιστορία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μαφιών του χρήματος, χρησιμοποιώντας όλα τα σύνεργα του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού…
Οι «οικότροφοι» παραχαράκτες του Σκάι, με τα τηλεοπτικά τους «ιστορικά» εγχειρίδια» τώρα συκοφαντούν και την Ορθόδοξη Εκκλησία. …
ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ».
Αυτός είναι ο «νέος τους πατριωτισμός: Δηλαδή ο εφιάλτης του νεοταξικού ολοκληρωτισμού…
Ο εφιάλτης αυτός του νεοταξικού ολοκληρωτισμού συμπυκνώνεται, αποτυπώνεται και κωδικοποιείται στην «Κάρτα του Πολίτη»
Η «Κάρτα του Πολίτη» δεν είναι απλώς το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά καθιστά τον άνθρωπο ένα ηλεκτρονικό ψηφίο: Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτήν τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας….
Η ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» σαλπίζει το θάνατο του Ανθρώπου, το θάνατο των ιστορικών κοινωνιών και των λαών, συνακόλουθα το θάνατο των Ιδεών, της Πολιτικής και των Επαναστατικών Κινημάτων.
Το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μιλάει, σταθερά και αγωνιστικά πάνω σε αυτό το ζήτημα ζωής και θανάτου για τις κοινωνίες, τους λαούς και τον Άνθρωπο, αποκαλύπτει περίτρανα ότι ΟΛΑ τα κόμματα είναι γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη.
Εδώ απαστράπτει και η υποκρισία όλων των ιερατείων του καθεστώτος.
Από τη μια κλείνουν σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και πρωτοστατούν όλες, οι δήθεν «προοδευτικές» δυνάμεις, για «τα δικαιώματα» των μειοψηφιών και των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών),
ΚΑΙ από την άλλη ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ πάνω στην «Κάρτα του Πολίτη» που εξανεμίζει και εξαφανίζει ΟΛΑ τα κοινωνικά, πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των λαών, ακόμα και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υπάρχεις ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
ΧΑΛΑΝΕ τον κόσμο για μια κάμερα στο δρόμο, αλλά ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ τη γλώσσα τους πάνω στον αποτροπιασμό της «Κάρτας του Πολίτη».
Μια κάρτα οργουελικού χαφιεδισμού: Μια ρουφιανιά ασύλληπτης, αποτρόπαιης και θηριώδους καπιταλιστικής κακουργίας.
Έτσι, το σταυρό του μαρτυρίου τον σηκώνουν οι πρωτοπόροι αγωνιστές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Είναι αυτοί που προωθούν αγωνιστικά τον αγώνα εναντίον του οργουελικού εφιάλτη της «Κάρτας».
ΟΙ πρωτοπόροι αγωνιστές, μοναχοί και κληρικοί, κτυπούν ηχηρά τις καμπάνες της αφύπνισης και της κινητοποίησης, κόντρα σε όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά ιερατεία του καθεστώτος.
Αγωνίζονται ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ της νεοταξικής ισοπέδωσης και τρομοκρατίας.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ της κομματοκρατίας και της καθεστωτικής μοχθηρίας.
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΣΕΩΝ!!!
Ας κάνουμε πιο συγκεκριμένο αυτό το ζήτημα της «ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.
ΣΤΙΣ κρίσιμες καμπές της Ιστορίας παρατηρούνται τα περισσότερα φαινόμενα της «ουδετερότητας», της «λιποψυχίας» και της «αδράνειας», ιδιαίτερα στη σφαίρα των πνευματικών ανθρώπων και των διανοουμένων.
Σε τέτοιες καμπές, όπου η ιστορία απαιτεί αγώνες, θυσίες και ρίσκα, εμφανίζονται μέσα στις τάξεις, και των διανοουμένων εκείνων των φιλικά προσκείμενων στους λαϊκούς αγώνες, ΤΑΣΕΙΣ φυγής, λιποταξίας και αποδέσμευσης από τις ευθύνες και από τους κινδύνους της ιστορίας.
ΟΤΑΝ μπαίνουν στην ημερησία διάταξη και επιτακτικά οι «κίνδυνοι της ιστορίας», δηλαδή ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ, τότε πολλοί διανοούμενοι συνοδοιπόροι, λιποταχτούν με ποικίλα προσχήματα…
Αυτό συμβαίνει, σήμερα.
Πολλοί πρωτοπόροι αγωνιστές διανοούμενοι και της Εκκλησίας, με υψηλό Ορθόδοξο φρόνημα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τους μεγάλους κινδύνους, σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη.
Κινδύνους και για την ίδια την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…
Ο ΑΓΩΝΑΣ για την «Κάρτα του Πολίτη» θέτει ΑΜΕΣΑ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ τη ΡΗΞΗ με τα ποικίλα και πολύχρωμα κατεστημένα.
Μια ρήξη που θέτει σε κίνδυνο τις κοινωνικές, πνευματικές και ψυχολογικές ισορροπίες των ανθρώπων του πνεύματος.
Η ηρεμία όμως μιας τέτοιας «βολεμένης Ισορροπίας» είναι θανάσιμη αυταπάτη
ΟΤΑΝ οι λαοί αλυσοδεθούν ΤΙΠΟΤΑ δεν μένει όρθιο: Ούτε οι πρόσκαιρες ισορροπίες του πνεύματος και της διανόησης.
Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ πάντα οδηγεί στην άβυσσο της καθεστωτικής. Βαρβαρότητας.
Η συστράτευση, λοιπόν, ΟΛΩΝ και των ανθρώπων του πνεύματος, στον αγώνα εναντίον της «Κάρτας του Πολίτη» αποτελεί ΑΜΕΣΟ καθήκον πρώτης προτεραιότητας.
Μια και δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα από το καθεστωτικό πολιτικό κόσμο και τα ιερατεία του, ο κλήρος έπεσε, για άλλη μια φορά στην Ιστορία, τον αγώνα αυτόν να τον προωθήσουν και να τον οργανώσουν οι αγωνιστικές δυνάμεις της Ορθοδοξίας.
Εάν ξαπλωθεί αυτό το Κίνημα για την Κάρτα του Πολίτη δεν θα περάσει η Κάρτα του Πολίτη.
Και αυτός ο αγώνας εναντίον της Κάρτας θα επιφέρει καταλυτικές αλλαγές στην αγωνιστική, πολιτική ψυχολογία της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.
Θα αποτελέσει αυτός ο αγώνας το νικηφόρο σάλπισμα της πνευματικής και πολιτικής αφύπνισης…
Αυτός ο αγώνας πρέπει να ενταθεί, να διευρυνθεί και να οργανωθεί ακόμα περισσότερο.
Το καθεστώς των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης στην Ελλάδα βρίσκεται σε δραματικό αδιέξοδο: [b]Σε μια ολοκληρωτική οικονομική, πολιτική και ηθική κατάρρευση. [/b]
Αυτή η κατάρρευση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δρομολογεί γιγάντια κύματα αντιδράσεων και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός δεν θα αποδεχτεί, ούτε θα υπογράψει το θάνατό του…
Το μόνο μέσον άμυνας που διαθέτει ο πλανητικός ιμπεριαλισμός είναι να θωρακιστεί με τα ατσάλινα λέπια του φασισμού. Με τα πλανητικά όργανα μιας ανοικτής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ: Παγκόσμια διακυβέρνηση, πλανητικά και ευρωπαϊκά όργανα ωμής καταστολής και τα ανάλογα τοπικά προτεκτοράτα.
Ένα ουσιαστικό στρατήγημα αυτών των πλανητικών ατσάλινων λεπιών είναι η Κάρτα του Πολίτη. Το ολοκληρωτικό, όπως ήδη αναφέραμε, και το πλέον αποτρόπαιο ιστορικά, φακέλωμα των λαών και του ανθρώπου: Η υπόταξη και ο θάνατος του Ανθρώπου.
Το στρατηγικό όχημα αυτού του εφιάλτη είναι η πλαστή τρομοκρατία: Δηλαδή η τρομοκρατία που κατασκευάζουν, προωθούν και σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες τους.
Η χώρα μας αποτελεί και σε αυτόν τον τομέα τον πιο αδύνατο κρίκο, συνακόλουθα τον «πιλοτικό χώρο» εφαρμογής όλων των νεοταξικών μεθόδων υποδούλωσης και υπόταξης των λαών.
Ήδη η παγκόσμια κρίση εκδηλώνεται εδώ με τα πιο ζοφερά παθολογικά της φαινόμενα και οι δυνάστες της ΕΕ και των ΗΠΑ έχουν «χρήσει» την Ελλάδα σε ρόλο Ιφιγένειας. Δηλαδή στο δοκιμαστή των μακάβριων σχεδιασμών που έχουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της υφηλίου.
Έχουν, ήδη, επιβάλει, μέσω των κυβερνητικών τους ανδρείκελων και των δωσίλογων κομμάτων, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μια οικονομική και πολιτική δικτατορία, καμουφλαρισμένη με τα «δημοκρατικά» (ακόμα) φύλλα του κοινοβουλευτισμού.
ΟΛΑ τα κόμματα προετοίμασαν τους όρους (υλικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς) για την αναίμακτη επιβολή αυτής της δικτατορία της ΕΕ, των ΗΠΑ, των τραπεζών, και των ποικίλων κερδοσκόπων.
Τα οχήματά τους και τα «εργαλεία» τους ήταν: Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, τα αντιρατσιστικά ιδεολογήματα και η κατεδάφιση των ιστορικών, κοινωνικών και εθνικών ιστών της χώρας, η ληστρική εκμετάλλευση του λαού, η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου, ο παρασιτισμός, η Ιθαγένεια, ο Καλλικράτης και πολλά άλλα.
Μέσα σε αυτήν τη νεοταξική στρατηγική ισοπέδωσης της Ελλάδας εντάσσονται και οι λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί τον ισχυρό και ακατάλυτο εθνικό σκελετό της ελληνικής κοινωνίας.
Αποτελεί τον συνεκτικό ιστό της ιστορικής και εθνικής μας υπόστασης
Αλλά και το μοναδικό μετερίζι αγώνα που δεν έχει ισοπεδωθεί από τη Νέα Τάξη, που δεν έχει αλωθεί.
Γι αυτό ουρλιάζουν, σαν ύαινες, ΟΛΕΣ οι καθεστωτικές δυνάμεις εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας και πυροβολούν ασταμάτητα εναντίον κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης.
Γι αυτό βιάζονται να περάσουν την Κάρτα του Πολίτη.
Θέλουν να επενδύσουν τη δικτατορία τους και τις επιθέσεις εναντίον της αγωνιστικής Ορθοδοξίας με τα φασιστικά, ατσάλινα λέπια, με το «γύψο» της Κάρτας του Πολίτη.
Δεν θα τους περάσει.
Θα ηττηθούν.
Η ορθόδοξη Εκκλησία δεν ηττάται γιατί έχει πολύ βαθιές ρίζες μέσα στην ελληνική κοινωνία και στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Χρειάζεται όμως και άκαμπτη αγωνιστική διάθεση και οργάνωση του αγώνα.
Καιρός να μπούνε σε αυτόν τον ωραίο αγώνα και άλλα εκλεκτά τέκνα της Ορθοδοξίας και της ελληνικής κοινωνίας…
Έτσι θα επισπεύσουμε την ήττα της νεοταξικής κακουργίας…

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου