Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΣΙΑ...ΛΗΣΤΕΣ!!!


Συνταξιούχος η Μιλένα Αποστολάκη
Σε πρόωρη σύνταξη απο την Ολυμπιακή

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;;;


Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.

Διότι απλά ανήκει στους "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου...


Η τέως υπουργός του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρωκατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή , με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας» ή «Σίντλερ» κατά κόσμον Λοβέρδος....
Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώμήνα, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α., τώρα... πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά.... κανείς δεν καλοθυμάται , αφού η κ. Αποστολάκη , χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής
ζωής του τόπου.

Βέβαια εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε - και αν-  850 ευρώ κι αυτά στα 65...

Τέτοια μάλιστα ήταν η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.

 Αυτά είναι τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν, διέλυσαν το κράτος μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους κι έφεραν μετά το ΔΝΤ για να το πληρώσουμε εμείς κι έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν σε εκλογές και να ζητάνε την ψήφο μας Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την Ελληνική ιστορία, κάπως έτσι καταλήγουν με τρεις και τέσσερις συντάξεις ο καθένας !

Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου