Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ




Η ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
 ΔΡΑΧΜΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τα έχουμε πεί κι άλλες φορές, οι μεγαλοεταιρείες, τραπεζίτες και χρηματοπιστωτικά κεφάλαια, ληστεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων και στη συνέχεια οδηγούν τους λαούς του κόσμου και την πατρίδα μας σε ολοκληρωτική καταστροφή, απαιτώντας πληρωμή ενός χρέους που έφτιαξαν μόνοι τους, μαζί με τις κυβερνήσεις.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το χρέος δημιουργήθηκε , επειδή οι πολιτικοί παρέδωσαν την ιδιοκτησία και την εκτύπωση του χρήματος στους τραπεζίτες. Η Τράπεζα της Ελλάδας, οι Τράπεζες των χωρών του κόσμου, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ιδιωτικές τράπεζες και οι πολιτικοί μας το κρύβουν. Με τις αποφάσεις όσων κυβέρνησαν και με την συγκάλυψη όσων παριστάνουν την αντιπολίτευση, απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης, πως με δική τους απόφαση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στα κράτη της ευρωζώνης να παίρνουν χρήματα από την ΕΚΤ και είναι υποχρεωμένα να δανείζονται το ευρώ από ιδιώτες, οι οποίοι βάζουν όποιο επιτόκιο θέλουν.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΡΑ!!!

 Απαιτούμε πάγωμα χρεών ιδιωτών, επιχειρήσεων και νοικοκυριών προς το δημόσιο και τις τράπεζες, γιατί η αγορά και η κοινωνία έμεινε χωρίς χρήμα , εξ αιτίας των πολιτικών σας.
- Θέλουμε να σταματήσει κάθε διαδικασία πώλησης δημόσιας περιουσίας και να αποδοθεί στο λαό και τις τοπικές κοινωνίες για αξιοποίηση προς όφελος όλου του πληθυσμού.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου