Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Λ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ (HELLENIC NEXUS): ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ


ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ


ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΗ ζωή των Ελλήνων παίζεται κυριολεκτικά στη ρουλέτα των νεοταξικών συμφερόντων. Ενα ιστορικό έθνος, ένας ολόκληρος λαός που κάποτε γονάτιζε αυτοκρατορίες βρίσκεται σήμερα γονατισμένος και αβοήθητος σε μια κατοχή με πολλά πρόσωπα.

Τραπεζίτες, λαμόγια, μαφιόζοι και δουλέμποροι συνθέτουν το πρωτοφανές αλλο
πρόσαλλο σκηνικό. Οσο η παρακμή και η μαφιοζοποίηση της κοινωνίας βαθαίνουν τα φαινόμενα αδικαιολόγητης βίας θα πολλαπλασιάζονται.

Χτές το βράδι όποιος
κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας κινδύνευε να στοχοποιηθεί από τεσσάρων ειδών "συμμορίες": ασφαλίτες-ματ, χρυσαυγίτες, αναρχικούς και αλλοδαπούς.

Τα πράγματα είναι απλά, όποιος αγαπάει πραγματικά τον τόπο του και την πόλη του θα αντιδράσει. Οποιος λογαριάζει μόνο το συμφέρον και τη τσέπη του θα επικαλεστεί χίλιες δυό δικαιολογίες για να κάτσει στ'αυγά του. Οποιος τέλος είναι ανεγκέφαλος μπορεί να κάνει με την αντίδραση του περισσότερο κακό.Η μόνη διέξοδος το κίνημα λαού που θα δώσει λύση συλλογική, πολιτική και αποφασιστική.Τα άλλα τα "ανθρωπιστικά" τα αφήνω για τον ...Ομπάμα που...κυνηγάει τον Οσάμα
και όλοι μαζί κυνηγάμε τον ίσκιο μας κι ο σκύλος την ουρά του.


Λεωνίδας Αποσκίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου