Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ) ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ:
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η επιστολή που ακολουθεί είναι ενός αγνού πατριώτηπου ρωτάει τα αυτονόητα, αλλά δεν έχει διαπιστώσει ότι το ΚΚΕ συνιστά το άλοθι της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) και ότι θα παίζει το κουκλοθέατρο μέχρι τέλους...

Αυτό που του ζητάει το είχαμε πεί εδώ κι ένα περίπου χρόνο στο χιλιοδιαβασμένο άρθρο μας

O EKTONΩTIKOΣ KAΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

(το οποίο πολλοί αναδημοσίευσαν αλλά ελάχιστοι
αναφέρουν ότι είναι του δικού μας ιστολογίου)


Λέγαμε λοιπόν εκεί ότι το ΚΚΕ

"ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!"


Παρόλα αυτά αναδημοσιεύουμε την επιστολή αυτή επειδή προέρχεται από φίλα προσκείμενο προς το ΚΚΕ αριστερό αγωνιστή. Δείτε τί γράφει:Προς κα. Αλέκα Παπαρήγα - ΓΓ ΚΕ ΚΚΕ

Προς Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Προς ΚΝΕ

ΠΡΟς ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Προς Συντρόφους- Συντρόφισσες ΚΚΕ

Αγαπημένο μου ΚΟΜΜΑ ΚΚΕ,

Αγαπητοί ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ,

κα. Παπαρήγα- ΓΓ ΚΕ ΚΚΕ,

Λοιποί Βουλευτές Κ.Ο. ΚΚΕ,


Τονίζω ότι είναι λόγια αγανάκτησης λόγια προβληματισμού και ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ με αίμα - αγώνες και δάκρυα εξορίας και βασανισμού των Αδικοχαμένων και δολοφονημένων συντρόφων του ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ Κ Κ Ε. Έχω πλήρη σεβασμό και αγάπη στο Κόμμα..Τα λόγια αφορούν την Κεντρική Ομάδα αποφάσεων - Ηγεσία του σημερινού ΚΚΕ.

Αγαπητοί μου συναγωνιστές,

Σήμερα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ, είπε ΟΧΙ στην πολιτική της ΕΕ, στην Πολιτική του Μνημονίου, στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ του κεφαλαίου..ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 71 ΕΤΗ είπε ο φασίστας Μεταξάς ακούγοντας την φωνή του λαού. ΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ..ο λαός σύσωμος σήμερα είπε ΟΧΙ..

ΤΟ ΚΚΕ όμως πότε θα πει όχι στην ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ;; Πότε θα φωνάξει για την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ;;
Πότε θα ενωθεί με τον κόσμο;Ο κόσμος είναι μπερδεμένος σαφώς και ο κόσμος ΚΑΚΩΣ πιστεύει ίσως ότι δεν φταίει το καπιταλιστικό σύστημα και πιστεύει σε έναν "δικαιότερο - πιο ανθρώπινο" καπιταλισμό...κακώς! Εμείς οι επαναστάτες οφείλουμε να τον μάθουμε να πιστέψει σε μια σοσιαλιστική επανάσταση ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ εμπράκτος..Αφού δώσουμε τον αγώνα μας μαζί του στο πεζοδρόμιο!! ΤΟ ΚΚΕ είνα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κόμμα και απόλυτα σεβαστό αλλά το 1941 ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΕΑΜ σήμερα δεν μιλά καν για την παράδοση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (Δανειακή Σύμβαση αρ.14 παρ.5)...Τότε το ΕΑΜ αγωνίστηκε μέσα σε καπιταλιστικό πλαίσιο..άρα σύμφωνα με εσάς πρέπει ο κόσμος να γίνει κομμουνιστής για να γίνει κάτι;; ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ αλλά εάν είναι να χάσουμε την πατρίδα..ακόμα και στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ θα παλέψουμε όπως τότε οι αγωνιστές του τιμημένου ΕΑΜ - ΕΛΑΣ!! Τι να κάνουμε πρέπει να σώσουμε την πατρίδα..διότι λαός δίχως πατρίδα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ! Σαφώς και ο καπιταλισμός φταίει αλλά τι πρέπει να γίνει να κάνουμε Μαρξιστή σε 1-2 μήνες τον κόσμο; να τον αφήσουμε να εξαθλιωθεί και να του πούμε: ΝΑ ΕΙΔΕΣ;; ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ; ΦΑΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΟΥ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ; ή λέω και υποστηρίζω όπως και ο κ. Καζάκης και άλλοι, μέσα σε καπιταλιστικό πλαίσιο να παλέψουμε και να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό;;

ΤΟ ΚΚΕ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΕΑΜ ΤΟΤΕ σήμερα περιμένει τον λαό να εξεγερθεί; άκου ότι με το Σύνταγμα του 2001 όπως είπε ο φίλτατος και συμπαθέστατος κατ' εμέ κ. Παφίλης στο ΑΛΤΕΡ παρέδιδε Κυριαρχία..τότε κ.κ. του ΚΚΕ από τότε έπρεπε να κάνετε ΝΕΟ ΕΑΜ..από τότε να παραιτηθείται από την Βουλή. Είναι το ίδιο η παράδοση της κυριαρχίας τότε με την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ;; παίζουμε με τις λέξεις; και αφού υποστηρίζεται ότι τότε ήταν παράδοση κυριαρχίας γιατί δεν κάνατε ΕΑΜ; είστε μπερδεμένοι..ίσως..το ξέρω..ίσως πολύ φοβάστε να παλέψετε ουσιαστικά και φωνάζετε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και δεν την πιστεύεται μέσα σας..

Μπορεί να έχετε όποια διαφωνία θέλετε με τον κ. Καζάκη (καλά κάνετε και τον εγκαλείτε σε πολλά που λέει...)αλλά πως τον λέτε ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ; ΠΡΟΔΟΤΗ; με τι στοιχεία; Θυμίζω παλιότερα και ο Ζαχαριάδης και ο Βελουχιώτης και ο Πλουμπίδης είχαν χαρακτηριστεί προδότες..πάγια τακτική του ΚΚΕ ..

Ελπίζω μόνο να πέφτετε έξω..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ότι ο κ. Καζάκης εξυπηρετεί συμφέροντα άλλα (που ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ) και δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σας κόντρες..

Το θέμα κ.κ. του ΚΚΕ είναι σώζουμε την πατρίδα;; ή κάνουμε κομμουνιστή τον κόσμο για να παλέψει στο μέλλον σε 1-3, 5, 10 χρόνια; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΤΟ 1941 ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ..σώζουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ!!

Θεωρώ άμεσα το τιμημένο ΚΚΕ και οι βουλευτές του να παραιτηθούν από την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΒΟΥΛΗΣ και να δείξουν στο λαό τι σημαίνει πραγματική επαναστατική αντιμετώπιση...ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ...και όχι της καρέκλες τους!

Να ενωθούν πχ με το ΕΠΑΜ ή να ιδρύσουν άλλο ΕΑΜ εάν θέλουν αλλά να κάνουν κάτι...2 χρόνια τώρα τίποτα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ μην προσβάλεται τους νεκρούς έλληνες (από το ΕΑΜ αλλά και άλλα αντάρτικα τάγματα ΕΔΕΣ κτλπ) ακόμα και οι δεξιοί τότε πολέμησαν έστω και για λίγο καιρό τον κατακτητή και μετά φυσικά πήγαν στην νέα εξουσία..αλλά για ένα διάστημα πολέμησαν και συνεργάστηκαν και με το ΕΑΜ..

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ..αλλιώς η επανάσταση είναι μια στιγμή ονείρου σε μια εφιαλτική πραγματικότητα!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΧΤΩΒΡΙΑΝΗ - ΝΟΕΜΒΡΙΑΝΗ επανάσταση που μπορεί να συντρίψει και τον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση και την ΕΕ..έχετε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ..

Παραιτηθείται από τις έδρες σας και ενωθείται με τον λαό..ο λαός σήμερα έκανε στάση...ΕΙΠΕ ΟΧΙ..

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ;Βασίλης Πετρόπουλος

Μαρξιστής - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ!!!όχι ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ!!

ΑΔΤ: ΑΗ 73 43 36


Σ.Σ. ΤΟ ΑΡΧΙΚΌ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΑΙΟΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου