Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ:" ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ:"ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ"

 







Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να αναλάβουν την "προβληματική" οικονομία της Ελλάδας, ας δούν αυτό το βίντεο.

Το ταπεινό μας ιστολόγιο τολμάει σήμερα να το πεί ευθέως...







Ο Ανδρέας Αθηναίος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει το τιμόνι της οικονομίας της χώρας μας και να την απογειώσει μέσα σε ένα το πολύ χρόνο!!!



Εμείς που τον γνωρίσαμε προ 20ετίας, γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έλεγε από τότε και όταν μπήκαμε στο ευρώ, αναθεμάτιζε την στιγμή που στερηθήκαμε το εθνικό μας νόμισμα για να μπούμε στις χειροπέδες του ευρώ.


Τώρα βέβαια το "βλέπουν" και οι τραπεζίτες και τα λένε και δημόσια όπως ο Μίλερ ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, σε εκδήλωση που έγινε στη Φρανκφούρτη.

Τα λένε γιατί η επιστροφή στην δραχμή, είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού και διότι αυτοί οραματίζονται μια επιστροφή που θα μας ερειπώσει και θα μπορούνε να την αγοράσουν ακόμη φθηνότερα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!

Και δεν θα συμβεί διότι η εξαθλίωση και η πείνα θα ξεσηκώσει τον κόσμο και οι προδότες θα τρέχουν και στον ύπνο τους.


Έλληνες υπάρχουν και θα αναλάβουν
την χώρα όταν χρειαστεί.


1 σχόλιο:

  1. ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ EΛΛΑΔΟΣ: Aνωνυμη ιδιωτικη πολυμετοχικη εταιρεία Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε (Θυγατρική της ιδιωτικης ΕΚΤ) 92% άγνωστοι ιδιώτες ή καλύτερα του άγνωστου γνωστού ΙΔΙΩΤΗ. Διαβάστε περισσότερα..

    (Eκεί σκοπεύουν να δώσουν όλα τα δεδομένα της ΓΓΠΣ, αφού ολοκληρωθεί το αρχείο σε μια ενιαία βάση δεδομένων)
    " Άπαξ ένα έθνος εκχωρήσει τον έλεγχο του νομίσματος και της πίστωσης, δεν έχει σημασία ποιος θεσπίζει τους νόμους του κράτους. Η τοκογλυφία, άπαξ και επικρατήσει, θα συντρίψει οποιοδήποτε έθνος. Μέχρι να επανέλθει ο έλεγχος της έκδοσης χαρτονομίσματος και της πίστωσης στην κυβέρνηση και αναγνωριστεί ως η πιο περίοπτη και ιερή ευθύνη, όλες οι συζητήσεις για εθνική κυριαρχία του Κοινοβουλίου και της δημοκρατίας είναι ανώφελες και μάταιες"
    H αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ως "ανεξάρτητη" αρχή είναι δημιούργημα της ίδιας αντιφιλοσοφικής σχολής, προκειμένου στο όνομα δήθεν της πάταξης της φοροδιαφυγής και του πλαστού χρέους να ολοκληρώσουν το δαιμονικό έργο εξουσιασμού.
    Ο σημερινός "πολιτισμός" της διαστροφής κατάντησε και θέλει τους ανθρώπους μαιμούδες να ζητιανεύουν την φυλάκιση του αυτεξούσιου από την δαιμονική παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία. Tώρα αυτοκαταστρέφεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή