Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Θ. Παπανικολάου " Η δωσίλογη κυβέρνηση αξιώνει να την χειροκροτεί ο ελληνικός λαός επειδή τον ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!!!"


Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»
ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ…





Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Πάντα τα συναινετικά κυβερνητικά εκτρώματα πλειοδοτούν σε εγκληματική πώρωση και κτηνώδη κυνισμό…

Αυτή η τρικομματική κυβέρνηση θα ξεπεράσει κατά πολύ και τον εφιάλτη των ανδρεικέλων της παπαδήμιας κυβέρνησης. Μέσα στη νευρική βιασύνη της να εκτελέσει τα τελευταία συμβόλαια ΣΦΑΓΗΣ του ελληνικού λαού και ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ της χώρας (η επιτακτική ΕΝΤΟΛΗ της ευρω-χούντας), ξερνάει πυκνά κύματα της φασιστικής της αγριότητας, της θηριώδους υποκρισίας της και του αυθάδους κυνισμού της.

Η πιο αποκρουστική όμως και φρενοβλαβής πτυχή των κυβερνητικών ανδρεικέλων συμπυκνώνεται σε τούτο:

Στην αξίωσή της να τη χειροκροτεί ο ελληνικός λαός επειδή τον ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!!!

ΟΥΤΕ λίγο ούτε πολύ, ο κτηνώδης δήμιός μας (κυβέρνηση) προβάλλει τη ΣΦΑΓΗ μας σαν τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας, σαν «κατηγορική προσταγή» του «αισθήματος δικαιοσύνης»!!!



Και από πάνω ζητά να την χειροκροτούμε επειδή μας «σώζει» και επειδή λειτουργεί με το «αίσθημα της δικαιοσύνης»!!!!!!



Τέτοια κομπάζουσα φασιστική ΦΡΙΚΗ και κτηνώδης αυθάδεια, δεν έχει, πράγματι, ιστορικό προηγούμενο: ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ολοκληρωτικά και τελεσίδικα τον ελληνικό λαό, ξεπουλάει και παραδίδει την Ελλάδα, με μοχθηρία ασυνήθιστη, στους γύπες της κεφαλαιοκρατίας και της χρηματιστηριακής μαφίας και όλα αυτά τα κάνει για τη «σωτηρία» μας και για να εκπληρώσει το «αίσθημα δικαιοσύνης»: Το «αίσθημα» της νεοταξικής, φασιστικής κακουργίας…



Συνακόλουθο όλων αυτών είναι και η αποτρόπαια δολοφονία της σκέψης, ο πλήρης εξευτελισμός κάθε έννοιας, η ολοκληρωτική ισοπέδωση και της τυπικής λογικής.



Αν είναι δυνατόν ο βίαιος θάνατος ενός λαού και η αποτέφρωση μιας κοινωνίας να εμφανίζονται σαν «σωτηρία» και «αίσθημα δικαιοσύνης»…



Αν είναι δυνατόν να εμφανίζεται σαν «κυνήγι φοροδιαφυγής», άξιο χειροκροτήματος, π.χ., η προχτεσινή σύλληψη άνεργου πατέρα εφτά παιδιών για χρέος 5.000 ευρώ.



Αυτό μόνο σαν απάνθρωπο ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί το οποίο σκανδαλίζει και εξοργίζει, αλλά και αποτυπώνει ανάγλυφα τον αποτροπιασμό της φασιστικής κτηνωδίας αυτής της κυβέρνησης και την παράνοια της ΑΠΑΤΗΣ της.



Φοροφυγάς, λοιπόν, ο απόκληρος της κοινωνίας, ο φουκαράς πατέρας εφτά παιδιών για χρέος 5.000 ευρώ και ΟΧΙ τα αρπακτικά του κεφαλαίου, οι «νταβάδες» και τα ιερατεία τους, καθώς και οι ξένοι αποικιοκράτες που ΟΧΙ μόνο κατακλέβουν τους πάντες και τα πάντα, αλλά χρηματοδοτούνται και από πάνω από τα θύματά τους: Τον ελληνικό λαό….



Ο «στρατηγικός σχεδιασμός» αυτής της μακάβριας κυβέρνησης είναι τούτος: Να ρίξει τον ελληνικό λαό στα έσχατα όρια της δουλοπρέπειας, της υποταγής και του αυτό-εξευτελισμού του.



Και γι αυτό το νεοταξικό, φασιστικό «σχεδιασμό», τα ανδρείκελα ζητούν και χειροκρότημα.



Για κάθε αθλιότητά τους ζητούν χειροκρότημα.



Άλλο απτό παράδειγμα:



Αφού έχωσαν στη φυλακή έναν άνεργο για χρέος προς τον ΟΑΕΕ στη συνέχεια τον «έσωσαν»: Του ανακοίνωσαν ότι θα δουλεύει «εθελοντικά» για ένα χρόνο στο Δήμο Ηρακλείου με αντάλλαγμα το ξεπλήρωμα του χρέους του.



Θα ανεχτούμε ακόμα αυτή τη ΦΡΙΚΗ;



Θα ανεχτούμε ακόμα αυτόν τον άγριο και μοχθηρό βιασμό της λογικής μας, της συνείδησής μας και των αισθημάτων μας;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου