Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 


EIΣAΓΩΓIKO ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ Μακάρι να μην επαληθευτεί η πρόρρηση αγιορείτου γέροντος προ 40 ημερών περίπου, ότι πριν της Παναγίας θα ξεσπάσει ο πόλεμος.
Δεν το είχαμε γράψει τότε γιατί δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να διασπείρουμε τις ειδήσεις αυτές προκαλώντας την διέγερση και τον πανικό στον κόσμο, όμως τώρα που επιδεινώνεται η πολεμική κατάσταση, το δημοσιοποιούμε με την προτροπή προς όλους, να παρακαλέσουμε  την Παναγία μας να αποτρέψει τα χειρότερα και να ειρηνεύσει τον κόσμο, με τις δυνατόν λιγώτερες απώλειες.


Η ΕΙΔΗΣΗ

Moνάδες Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάζονται από το πρωί σήμερα υπό την κάλυψη των πολεμικών του ρωσικού στολίσκου.

Τα σκάφη προέρχονται από το Ρωσικό στόλο της Βόρειας Θάλασσας.

 


Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες μία μονάδα της GRU και δεκάδες τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ταρτούς, και προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, Αμπού Ουμπάιντε, μέλος του ‘Ελεύθερου Συριακού Στρατού’, τρία ρωσικά πολεμικά πλοία νωρίς το πρωί εκφόρτωσαν στο λιμάνι της Συρίας, τεθωρακισμένα οχήματα και στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως ανέφερε το τουρκικό κανάλι CNN Türk.
Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass, το οποίο αναφέρει ότι τρία πολεμικά σκάφη το ‘Aleksander Otrakovskiy’, το "Georgiy Pobedonosets" και το "Kondopoga", αποβίβασαν τεθωρακισμένα οχήματα –BTR, μεταφοράς προσωπικού και εκατοντάδες πεζοναύτες, που βρίσκονταν στα ρωσικά πλοία.
Τα πλοία αυτά θα περάσουν απόψε το βράδυ από τα Στενά των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης με κατεύθυνση το λιμάνι Νοβοροσίσκ της Μαύρης Θάλασσας.
Το defencenet.gr από την Τρίτη έχει ενημερώσει ότι επίκειται απόβαση καθώς είχαμε καταγράψει την απόβαση αναγνωριστικού τμήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου