Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ANOIXTH EKKΛHΣH ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ  ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ; ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ;


Οι σφαγές των ρωσόφωνων Ορθοδόξων από τους χαζάρους "αδελφούς μουσουλμάνους"σαν αρνιά με το μαχαίρι είναι ίδιες, είτε είναι στην Τυνησία, είτε στην Συρία, είτε στην Ουκρανία.


Το άθλιο σιωνιστικό Youtube δεν αφαιρεί τα βίντεο με τις σφαγές χριστιανών εκτός από εκείνο του μάρτυρα που καθ΄όλην την διάρκεια της σφαγής του παρέμενε άφωνος και προσηύχετο.

Επειδή αντί να φοβίσει τους Χριστιανούς έδειχνε το θάρρος και την αφοβία του νεομάρτυρα το σιωνιστικό Youtube το αφαίρεσε.

Ένα δαιμονιώδες όμως βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο σιωνιστικό Youtube,  το οποίο δείχνει τη σφαγή χριστιανού ρωσόφωνου πρώην στελέχους της αστυνομίας σε περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας παραμένει στη θέση του.

 Αυτό το βίντεο γιατί δεν αφαιρέθηκε;
Προφανώς για παραδειγματισμό! 

Ο αστυνομικός παραιτήθηκε αρνούμενος να κτυπήσει διαδηλωτές και σφαγιάζεται φιμωμένος (για να μην φανεί αν προσεύχεται;) από χαζάρους μουσουλμάνους νεοναζί του Δεξιού Τομέα μπροστά στα μάτια της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους!

(Το βίντεο δεν θα το αναρτήσουμε είναι φρικιαστικό, δεν θα κάνουμε τη χάρη στους σιωνιστές του 
Youtube. Συνιστούμε να μην το δείτε αλλά για την αλήθεια των λόγων μας βρίσκεται  εδώ)

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΨΑΝ 38 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ




Την ίδια στιγμή στην Τουρκία, η 
Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό και θρησκευτικό σύμβολο της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας,, πρόκειται να μετατραπεί σε μουσουλμανικό τέμενος χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση από ελληνικής πλευράς.
Θα υπάρξει άρα γε Ρωσική αντίδραση;


Ο ανεξάρτητος βουλευτής της περιοχής του Burdur, Hami Yildirim, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προαναγγελθείσας προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου επέτειο της Άλωσης, μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή!



ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ;



Σημείωση 6/5/14

Το βίντεο τελικά αφαιρέθηκε, ελπίζουμε να συνέβαλε η ανάρτησή μας σε αυτό.

Για όσους όμως δυσπιστήσουν και σκεφτούν ότι μπορεί και να μην υπήρξε σφαγή, ας δούν την φωτογραφία που έμεινε.





4 σχόλια:

  1. 1) Ειστε βεβαιοι οτι δεν ταυτιζεστε με τις επιδιωξεις των Δυτικων ? 2) Ειστε σιγουροι οτι θελετε ν αρχισει? 3) Ειστε οι ιδιοι που καταλαβαιναν οτι ειχε παρατησει τη Συρια? Ειστε βεβαιοι οτι σ αυτη τη φαση η Ελλαδα δεν θα διαπραξει κατ εντολην ανοησιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελευθερία των Δυτικών

    Τα ερωτήματα απευθύνονται προς τον αρθρογράφο του ιστολογίου, οπότε δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Ωστόσο, χρήσιμο είναι να δούμε ποιοι βρίσκονται στην απέναντι όχθη από τον Β. Πούτιν, γενικότερα τη Ρωσία. Προφανώς, είναι η δημοκρατία των (σιωνιστών) Δυτικών. Είναι η δημοκρατία, η φιλελεύθερη δημοκρατία των ισλαμιστών, που ανέτρεψε με την αμέριστη βοήθεια των Δυτικών (σιωνιστών) αρκετά φασιστικά καθεστώτα και μας έφερε την ονομασθείσα "αραβική άνοιξη" με κυριολεκτικό λουτρό αίματος.

    Στη Λιβύη, για παράδειγμα, ήταν το φασιστικό καθεστώς Καντάφι, όπου έπρεπε να ανατράπει. Ήρωες και δημοκράτες οι ανατροπείς ενός καθεστώτος, με το οποίο συνεργαζόταν άριστα η φιλελεύθερη Δύση. Πώς έγινε και άλλαξε η κατάσταση παραμένει ένα ερώτημα. Πάντως, οι επαναστάτες ουδέποτε αποκλήθηκαν τρομοκράτες. Η Δύση τους είχε νομιμοποιήσει. Ήταν αγωνιστές της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Όπως ήταν και το ΝΑΤΟ, που ανάλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

    Στη Συρία συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος Άσαντ είναι κι αυτός φασίστας. Νέοι ήρωες της ελευθερίας και της δημοκρατίας μας προέκυψαν πάλι. Η λεγόμενη αντιπολίτευση νομιμοποιήθηκε από τη Δύση ( διάβαζε, σιωνισμό) και τρομοκράτης αποκλήθηκε ο Άσαντ και οι φιλοκυβερνητικοί. Παρεμπιπτόντως, στην έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Ουκρανία, ο Γάλλος εκπρόσωπος απόρησε, πώς είναι δυνατόν οι ακτιβιστές φιλορώσοι να διαθέτουν πυραύλους εδάφους αέρος, αναρωτήθηκε, ώστε να καταρρίπτουν ελικόπτερα ; Το ίδιο ερώτημα για τη συριακή λεγόμενη αντιπολίτευση, που καταρρίπτει μαχητικά κυβερνητικά αεροπλάνα, ποτέ δεν τέθηκε. Οι ακτιβιστές Σύριοι (σημ. τι είναι αυτοί ; φιλοδυτικοί, φιλοϊσλαμιστές, φιλελεύθεροι σκέτα, τι τελος πάντων ; ) φαίνεται ότι φτιάχνουν αυτοσχέδιες ρουκέτες εδάφους αέρος.

    Και ερχόμαστε στην Ουκρανία. Οι φιλορώσοι ακτιβιστές ή επαναστάτες, αποκλήθηκαν μονομιάς τρομοκράτες και καθ΄όλα νόμιμη κρίθηκε η αυτοδιόριστη κυβέρνηση του Κιέβου. "Η κυβέρνηση του Κιέβου έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας", δήλωσε ο αμερικανός Μπάρακ Ομπάμα. Αλλά ποιά κυβέρνηση είναι αυτή, με ποιες δηλαδή δημοκρατικές, και οπωσδήποτε φιλελεύθερες, διαδικασίες έγινε "κυβέρνηση", ανάγεται στη σφαίρα της εικασίας του αμερικανού προέδρου και όσων συμμερίζονται το νόμιμο "δικαίωμα αυτοάμυνας" κάποιων αυτόκλητων και αυτοπροσδιοριζόμενων σωτήρων της Ουκρανίας.

    Τι μας δείχνουν όλα αυτά, αν και πολλά ακόμη παραλείψαμε, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Η φονική και εγκληματική δυτικού τύπου (σιωνιστική) δημοκρατία κινδυνεύει και βγάζει νύχια. Δεν έφθαναν τα εκατομμύρια των νεκρών στο Ιράκ και τον υπόλοιπο αραβικό κόσμο, έρχεται τώρα η σειρά άλλων να σφαχτούν μεταξύ τους εν ονόματι μιας καταχθόνιας ελευθερίας : Της ελευθερίας των Δυτικών (σιωνιστών). Την γευθήκαμε, αλλά, φαίνεται, μυαλό δεν βάλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ
    Τέμενος
    ΟΧΙ Τέμενος, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏


    Το Τέμενος, <τέμνω,τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
    Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών.
    Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.
    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας.
    Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
    CE%BD%CE%BF%CF%82

    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,...
    άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείτε.
    ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ.
    Άς τό πούν τζαμί, ΝΑΟ η οτιδήποτε άλλο.
    Διότι είναι ΤΖΑΜΙ.
    κτήριο όπου συναθροίζονται οι πιστοί του Ισλάμ για να προσευχηθούν.

    π.χ.
    Ένα τζαμί ( / m ɒ s k / ? Αραβικά : مسجد masjid , πληθυντικός مساجد Masajid ), capi
    μερικές φορές γράφονται Mosk , είναι ένας τόπος λατρείας για τους οπαδούς του Ισλάμ .
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mosque

    Mas-, məsjid
    Masjid
    Όρισμοί masjid
    ουσιαστικό
    Αραβική λέξη για ένα τζαμί.
    «Η λέξη στα αραβικά είναι masjid, ξέρετε, που σημαίνει
    τόπος προσκυνήματος, στην πραγματικότητα."

    Al-Masjid Al Haram- ( αραβικά : المسجد الحرام , το ιερό τέμενος ή The Grand Mosque )
    το ιερό τέμενος πού λένε αυτοί δέν είναι ΤΕΜΕΝΟΣ είναι τhe Grand Mosque = τό μεγλαλο τζαμί.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Masjid_al-Haram


    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    stavretta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΤΖΑΜΙ : ( Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι‏ τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,)

    ΤΖΑΜΙ
    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ),
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων.
    Όποιος έχει τη δυνατότητα, έχει δηλαδή χρόνο ή δεν δουλεύει, πρέπει να πάει στο τζαμί για να προσευχηθεί: αυτό στη μουσουλμανική θρησκεία θεωρείται καλύτερο απ' το να προσεύχεται κανείς μόνος του.

    Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    ΛΟΙΠΟΝ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ......

    Όσοι δεν έχουν χρόνο
    τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους
    ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,
    με μικρή προετοιμασία.,,,,,

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
    (δηλαδή ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ)

    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...
    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΟΥΣΤ - ΕΞΩ
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ
    stavretta


    ΑπάντησηΔιαγραφή