Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)!ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΜΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ) ΑΠΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΙΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ!

2 ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΠΑΚΙΚΩΝ

Πλάκωσαν στο ξύλο την τοπική κοινωνία!!! 

Άγριες συμπλοκές, όπου διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκε εναντίων κατοίκων των Ταμπάκικων στη Χίο, λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής.


Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούνταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου