Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΒΙΝΤΕΟ:"ΦΥΣΑ-ΡΟΥΦΑ, ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ
Μόνο στον αέρα που αναπνέουμε δεν θα επιβληθεί φόρος, όπως φαίνεται. (Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ!)

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται χαράτσι και στο ίντερνετ! 

Την επιβολή φόρου στο ίντερνετ έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές! 

Σύμφωνα με την “Αγορά”, στο κείμενο στο οποίο κατέληξαν οι δύο πλευρές στην τελευταία συνάντηση, πριν από την παύση των διαπραγματεύσεων, αποφασίστηκε να εισαχθεί ένας φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας. 


Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμεραΗ νέα φορολογία θα επιβληθεί σε όλους όσοι έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, είτε για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ ή κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (π.χ smart TV).

Το ύψος του φόρου, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στο τρίτο πακέτο του 1,5 δισ. ευρώ της έμμεσης κυρίως φορολογίας, θα καθοριστεί στις διαπραγματεύσεις (που αναμένεται να συνεχιστούν από την επόμενη εβδομάδα), των δωσίλογων με τους τοκογλύφους κατακτητες και πάτρωνές τους .

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο νέος φόρος έρχεται για να συμπληρώσει την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 24%, την αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και το τέλος 10% στην συνδρομητική τηλεόραση...

Μην νομίζετε λοιπόν ότι είναι μακρυά η φορολόγηση του αέρα που αναπνέουμε...  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ 
"ΦΥΣΑ-ΡΟΥΦΑ, ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου