Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣΡατσισμός είναι, να αποκαλείς τον Έλληνα Ρατσιστή, Φασίστα, ΑντιΣημίτη,....


Γράφει ο Α. Γρυπαίος


Οι πολιτικοί της Ελλάδος, ψήφισαν νόμο εναντίον των Ελλήνων, περί Ρατσισμού και ΑντιΣημιτισμού, υπακούωντας στα αφεντικά τους, δίχως να λάβουν υπ’ όψιν τα κάτωθι.

Ρατσισμός είναι, η χώρα σου να δέχεται εισβολή Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, ενώ τα άλλα Κράτη Ευρώπης-Αμερικής-Ιαπωνίας-Ρωσίας, να μην τους δέχονται.Ρατσισμός είναι, φόροι να πληρώνουν ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και οι ξένοι που ζούν στην Ελλάδα μονίμως, να είναι αφορολόγητοι.

Ρατσισμός είναι, οι πολιτικοί σου να ανήκουν σε ΞΕΝΟ ΕΘΝΟΣ...............


Ρατσισμός είναι, ο εξευτελισμός διεθνώς των Ελλήνων για τα δάνεια, από τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ όλα τα Κράτη δανείζονται και χρωστάνε.

Ρατσισμός και Αντι-Σημιτισμός είναι, να μη δέχεσαι το ολοκαύτωμα των Εβραίων, ενώ το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Γερμανούς Ναζί- (πάλαι τε και νύν)- να το αγνοείς.


Ρατσισμός είναι, να πληρώνεις φόρους για σχολεία, Νοσοκομεία, κ.λ.π. ενώ οι ξένοι και λαθρομετανάστες να τα χαίρονται δωρεάν.


Ρατσισμός είναι, να είσαι στην ουρά στα Νοσοκομεία, ενώ πληρώνεις φόρους για το σύστημα υγείας, και 300 Πακιστανοί λαθρό που είναι μπροστά σου, να μην πληρώνουν τίποτα.Ρατσισμός είναι, να είσαι στην ουρά του ΟΑΕΔ, και περιμένεις να πάρεις 360 ευρώ, την ώρα που ο μπροστινός λαθρομετανάστης θα πάρει 580............


Ρατσισμός είναι, να πληρώνεις 25 ευρώ στα νοσοκομεία για εισαγωγή, και 5 ευρώ για εξέταση, ενώ ο λαθρομετανάστης δωρεάν.


Ρατσισμός είναι, να βάζει ο εχθρός Αλβανός και λαθρομετανάστης το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό, και του Έλληνα να μην το δέχονται................


Ρατσισμός είναι, ο Έλληνας να πληρώνει φόρο 40% ενώ ο λαθρομετανάστης να είναι αφορολόγητος.


Ρατσισμός είναι, να κάνεις συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες για τους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες αυτοκτονούν............


Ρατσισμός είναι, οι «Αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ που δρούν εις βάρος της Ελλάδος.


Ρατσισμός είναι, να αποκαλείς τον Έλληνα Ρατσιστή, Φασίστα, ΑντιΣημίτη, και οι ξένοι να σου «τρώνε» τα χρήματα στο Χρηματιστήριο, στα Ομόλογα, στις Τράπεζες, με τα δάνεια, τις μεταρρυθμίσεις, τον κόφτη, τα προαπαιτούμενα, τους Θεσμούς, την Δρακουλέσκου, κ.λ.π.

Αυτά και άλλα πολλά...............
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!!!


Α. Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αναλυτής ΓεωπολιτικήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου