Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ

(ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ)

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82
Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Όσο προχωράει η κρίση και η πλήρης παράδοση της χώρας και του λαού ως λάφυρα στις άλλες χώρες της Ευρώπης (δανειστές), τόσο και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ξεφεύγει από τα στενά οικονομίστικα όρια, τις οικονομικές αναλύσεις και τα επιχειρήματα και τείνει να γίνει ιδεολογία και δόγμα.
 Να γίνει η επιστροφή στη «γη της επαγγελίας».


Αυτή η τάση που σιγά σιγά γίνεται παρόρμηση και διαποτίζει το είναι των πολιτών, καθίσταται ακατανίκητη και νομοτελειακά στο τέλος θα κερδίσει. Η συνεχώς αυξανόμενη πλειοψηφία όσων θέλουν επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, δεν ψάχνει πλέον να πειστεί με τη λογική και με επιχειρήματα. 

Όσο εκπέμπεται τρομοκρατία από τους ευρώφιλους, τόσο μεγαλώνει και χαλυβδώνεται το πείσμα των υποστηρικτών του εθνικού νομίσματος και η υπόθεση εξελίσσεται σε κανονική πολιτική μάχη.

Το θέμα είναι το πόσο θα αντέξουν ακόμα γερμανόφιλοι και ευρώφιλοι, γιατί όσο αυτοί αντέχουν τόσο η καταστροφή και η παρακμή φουντώνουν.

Πρέπει να πάμε λοιπόν το ταχύτερο στην εναλλακτική λύση, αλλά να πάμε με τους δικούς μας όρους. Δηλαδή με ταυτόχρονη αλλαγή του πολιτικού συστήματος και με διαγραφή του χρέους.

Πέτρος Χασάπης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Χρειάζεται προσοχή, όταν μιλάμε για εθνικό νόμισμα.
Το επισημαίνει ο αρθρογράφος στο τέλος, αλλά πρέπει να γίνει σαφέστερο: Το Εθνικό Νόμισμα θα πρέπει να το εκδίδει και να το ελέγχει η Τράπεζα της Ελλάδος αφού προηγουμένως έχει κρατικοποιηθεί!

Χρειάζεται προσοχή διότι αυτή τη στιγμή και αφού ολοκληρωθεί η πώληση της Ελλάδος, στόχος και της νέας τάξης πραγμάτων και των οργάνων της (Σόιμπλε, Ντάινσενμπλουμ και CIA) είναι η επιστροφή σε δραχμή εξαρτώμενη, είτε από το ευρὠ, είτε από το δολάριο και χωρίς να αρνούμαστε το χρέος το οποίο είναι σε Ευρώ! 
Τό έχουν σχεδιάσει εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάστε και δείτε το σχετικό βίντεο στην παλιά μας ανάρτηση:

Εμείς μιλάμε για ελεύθερη και ανεξάρτητη Νέα Δραχμή ίση με το Ευρώ, χωρίς υποτίμηση (εκτός εάν το αποφασίσουμε εμείς αργότερα για όποιους λόγους) και βέβαια άρνηση και καταγγελία του χρέους μετά από λογιστικό έλεγχο.

ΔΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου