Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Η ΑΦΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΕΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ…!!! «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΕΒΛΕΨΕΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΝ ΣΟΥ! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΟΣΟ ΕΣΥ…»!
ΒΙΝΤΕΟ


Δεύτερη φυγή του Χριστού στην Αφρική…Β΄Φυγή και καταφυγή του Χριστού στην Αφρική αφού και η φυγή του στην Αίγυπτο στην Αφρική ήταν. Και πιο ολιστικά αν την αποδώσουμε είναι η Φυγή του στην Αφρική. 

Καθώς θα πλησιάζουμε στη Β΄ Παρουσία στους Αποκαλυπτικούς χρόνους θα υπάρξει ένας αναδιπλασιασμός των Καινοδιαθηκικών Γεγονότων. π.χ Β΄ Παρουσία, Β΄Φυγή στην Αφρική, Β΄Αναίρεση νηπίων ( βλ. συντελείται ήδη πολιτισμικά, οντολογικά ) κλπ 

Αφού η Συντέλεια θα είναι μια ανακεφαλαίωση της Ιστορίας, αλλιώς..

Ο Χριστός λοιπόν για μια ακόμη φορά φυγαδεύεται στην Αφρική. 

Την ώρα που οι ΝΑΤΟικές Ορθόδοξες χώρες πρόδωσαν πολιτικά πολιτισμικά ηθικά εκκλησιαστικά νομικά την Ορθοδοξία και συναριθμήθησαν με τις δυνάμεις που κήρυξαν Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της και κατά της Παγκόσμιας Ορθόδοξης Δύναμης που την εκπροσωπεί στο γεωπολιτικό καμβά την Ορθόδοξη Υπερδύναμη τη Ρωσία στην πιο κρίσιμη καμπή της προ-Αποκαλυπτικής Ιστορίας και την πολεμούν για λογαριασμό Παγκοσμιοκράτη του άρχοντα του κόσμου τούτου, ο Χριστός βρίσκει ξανά το δρόμο για την Αφρική…



Όλως αναπάντεχα οι λαοί της Αφρικής της ηπείρου των πτωχών των δούλων των αδυνάτων συστρατεύονται με το στρατό του Μέγα Ταξιάρχη της Αγ Πετρούπολης και στο ”Στώμεν Καλώς” που αναφωνεί..

Λαοί ανεξαρτήτως θρησκείας όπως Μάλι, Αλγερία, Μπουρκίνα Φάσο, Νίγηρας,Guinée,Ν Αφρική κ.α μπαίνουν μπροστά για να υπερασπιστούν την Αγία Ρωσία και το παγκόσμιο ιδανικό της κατακρήμνησης του Επίγειου ”Πορνο-Βασιλείου” της Πρόστυχης Βαβυλώνας της Δύσης και περιφερειακών Συμμάχων της που σπεύδει να επιβάλει Παγκόσμιο Κυβερνήτη Αντίχριστο.

Ευλογημένη να είσαι Αφρική συ ανάμεσα σε όλες τις ηπείρους γιατί ο Κύριος επέβλεψεν επί την ταπείνωσιν σου και η ταπείνωση σου είναι η πιο μεγάλη καμιά άλλη ήπειρος δεν ταπεινώθηκε όσο εσύ . 

Μόνο εσύ γνωρίζεις τι θα πει ”δούλος” μόνο εσύ ξέρεις τι είναι το Αἰνεῖτε τὸ ὄνομα κυρίου, αἰνεῖτε, δοῦλοι, κύριον … δουλώσατε τώ κυρίω φόβω..ή ο δούλος του Θεού γιατί μόνον εσύ βίωσες την απόλυτη δουλεία για αιώνες …




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου