Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΤΕ


                                    

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ



Όπως επεσήμανα σε σχόλιο στο τρωκτικό ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΡΤΉΘΗ ΑΚΟΜΑ, " σύντομα θα αναλάβει την ευθύνη κάποια "τρομοκρατική" οργάνωση..."

Όμως θυμίζω τί γράφω σε μια σχετικά πρόσφατη ανάρτησή μου για την τρομοκρατία με τίτλο

"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"


http://oimos-athina.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html


"Το δέντρο το γνωρίζουμε από τους καρπούς. Και στην προκειμένη περίπτωση, αν θέλουμε να δούμε την πραγματική ταυτότητα της τρομοκρατίας θα πρέπει να την αναζητήσουμε στα θύματά της!




Και για να ερευνήσουμε το φαινόμενο "τρομοκρατία" στην Ελλάδα, καταλληλότερη είναι η πιό παλιά και γνωστή εδώ και 35 χρόνια οργάνωση, η "17 Νοέμβρη".


Πιό πολύ κι απ΄το περίστροφο (που εύκολα αλλάζει χέρια) η ταυτότητα της περίφημης 17Ν φαίνεται από τα θύματα της.


Και ειναι σαφές και στόν πλέον αδαή, ότι εκτός από το περίστροφο άλλαξε χέρια και η οργάνωση. Διότι τα θύματα της πρώτης περιόδου, δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνα μετά την "μετεξέλιξη" της οργάνωσης.


Τί σχέση μπορεί να έχουν ο ΄Γουέλς και ο Μάιλς, οι σταθμάρχες της CIA, με τον Παύλο Μπακογιάννη, τον μάρτυρα της εθνικής συμφιλίωσης και τον Γιάννη Παλαιοκρασά με δύο αποτυχημένες απόπειρες (γιατί άραγε τόση μανία να σκοτώσουν έναν αναμφίβολα, αν μη τι άλλο, έντιμο πολιτικό;)

Άρα αυτοί που θα ήθελαν νεκρό τον Σ.Γκιόλια δεν είναι οι αντεξουσιαστές, αλλά οι εξουσιαστές που βλέπουν τα blogs να τους κάνουν ζημιά και ψάχουν τρόπους να τα φιμώσουν!!!

Αιωνία σου η μνήμη Σωκράτη


Λευτεριάς παρακαταθήκη το αίμα σου

Λευτεριάς  της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ



1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΡΗ. Καταθέτω κείμενα κ ακουστικά υλικά από την δουλειά μου συλλογής στοιχείων που όμως κανείς δεν δίνει σημασία, ενώ είναι η μόνη αλήθεια.

    στην δουλειά μου αποδεικνύω με ταινίες, (κείμενα κ ηχητικά ντοκουμέντα στο ποιοι σκότωσαν όχι μόνον τον Σωκράτη, αλλά κ τον Γρηγορόπουλο, τον ευαγγελινέλη, τον διοικητή Καστρή κ συμμαθήτριά μου Χαραλαμπία) Για όλους αυτούς έχω στοιχεία κ συνδέονται με τον ίδιο λόγο. Ο λόγος είναι να μην μαρτυρήσουν το φαινόμενο βασανισμού μου που γίνεται από το κράτος κ τα κανάλια. Υπάρχουν ντοκουμέντα κ για τον Σωκράτη. Τα καταχωρώ, κάνοντας το καθήκον μου προσπαθώντας να απαντήσω κ στα ερωτήματα αυτού του ανθρώπου που λέει ότι δεν είναι η Σέχτα. Κ βεβαίως δεν είναι η Σέχτα. Το απέδωσαν στην Σέχτα αυτοί που το έκαναν. Είναι η συνομωσία που γνωρίζουν όλοι, αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι λέω, ή ότι είμαι τρελή κλπ. Αν τα έλεγε όμως άλλος όλα αυτά που λέω εγώ θα εθεωρούντο πολύ σοβαρά στοιχεία. Καταθέτω τη δουλειά μου: Exω στοιχεία για το Σωκράτη κ μέσα στην πολυκατοικία μου, αλλά δεν ακούγονται καλά γι αυτό κ δεν βγάζω ότι δεν ακούγεται που θα μπορούσε κ αυτό να είχε σημασία. Εχω όμως αρχεία όπου αναφέρεται το όνομα του αδελφού μου στην τελευταία συνέντευξη του Σωκράτη με τη φράση που έχω κόψει κ έχω τοποθετήσε σχεδόν στις περισσότερες ταινίες μου "ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ Σ----------- ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. κ άλλος του Φωνάζει της ώρας της συνέντευξης που είναι δημοσικευμένη κ επεξεργάστηκα, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ. Επίσης αρχείο σπό σπίτι ενοικιασμένο που πήγα το 2006 λόγω βασανισμών στο δικό μου από την ίδια τη κυβέρνηση που χρησιμοποιεί άτομα προς εξόντωσή μου. Στο αρχείο ακούγεται ένας χτύπος κ μετά η φράση ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ. Είναι πολυκατοικίες που κάνουν συνελεύσεις, τις πληρώνουν να λένε τι κάνουν ώστε να τα ακούω μόνο εγώ κ να μην με πιστεύει κανένας. Το θέμα δεν είναι ότι τα λένε να ακούω, αλλά τα πράττουν όλα όσα έχουν λεχθεί.

    http://www.youtube.com/watch?v=lPx72gwUwvk ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ2-12-06 : ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Κ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2-12-06-
    ΑΛΛΕΣ: ΔΥΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Κ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ BAΡΒΑΡΑ-
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Κ ΤΙς ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ N 11-12-11

    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΔΗΓΕΙ Κ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΌΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΒΛ. ΒΙΝΤΕΟ Κ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ:

    Συμπληρωματικά των ταινιών για γρηγορόπουλο: http://www.youtube.com/watch?v=jVDy_C2qC5U ΑΣΤ ΧΕΙΛΗ-ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ 20-9-06

    http://www.youtube.com/watch?v=xwcbfZ5NJog ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ 2-12-06 (Ν)
    http://www.youtube.com/watch?v=qxrdKdrtIng ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΚΡΑΤΟΣ (Ν)
    Ή ΒΛ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ: http://sino-mosies.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή