Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η "ΠΑΥΣΗ' ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η "ΠΑΥΣΗ' ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ






Η αποθράσυνση της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) έχει ξεπεράσει όχι μόνον τα εσκαμμένα  και  όλα τα μέλλοντα να εσκαφθούν αλλά ακόμη και εκείνα που δεν επιδέχονται κάν εκσκαφήν...από την μία να υποβαθμίζουν την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (που δανειοδοτούσε την "Πειραιώς") για να αγοραστεί από την "Πειραιώς" (βλέπε από τα μεγάλα αφεντικά που εξυπηρετεί η "Πειραιώς" ως βιτρίνα) και από την άλλη κάνοντας (άκουσον άκουσον!!!)  δημοσκοπικά καλλιστεία των ελλήνων (;) τραπεζιτών ωσάν να είναι οι τράπεζες τα μελλοντικά κόματα και οι τραπεζίτες οι αρχηγοί τους, που θα διεκδικήσουν στις επόμενες εκλογές την ψήφο μας !!!

(βλέπε σχετικό άρθρο:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_3023.html)

Και μέσα σ΄αυτό το κλίμα με την σκιά της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια να πλανάται ακόμη βαριά όχι μόνο πάνω από την ιστοχώρα αλλά και πάνω από όλη τη χώρα, όπου η ΠΤΕ και οι δολοφόνοι της αμήχανοι δεν τολμούν να αναλάβουν την ευθύνη με το προσωπείο της "Σέχτας" καθηλωμένοι από το μεγαλειώδες και Χριστοφόρο μήνυμα της οικογένειας του Σωκράτη, το "Τρωκτικό" εντελώς αναπάντεχα, με πολύ περίεργο τρόπο, με αινιγματικές αναρτήσεις, της ηγετικής ομάδας(φαντάζομαι) των εκατοντάδων μελών του αναγγέλει την παύση της λειτουργίας του!!!

Είναι, εκτός από περίεργη και ανησυχητική αυτή η "παύση" γιατι οι αινιγματικές αναρτήσεις, αφήνουν ένα υπονοούμενο υφέρπουσας βίας που έχει εξασκηθεί και εξακολουθεί να ασκείται, χωρίς να μπορεί να λεχθεί, ακριβώς κάτω από το κράτος μιας αόρατης απειλής...
Τί φοβούνται οι κατέχοντες το Τρωκτικό; Απειλήθηκαν;
Σκέφτονται ότι μπορεί να έχουν την ίδια τύχη με τον Σωκράτη;
Μόνο εκείνοι μπορούν να απαντήσουν αυτά τα ερωτήματα.

Εγώ θέλω απλώς να επισημάνω κάποιες απλές αλλά θεμελιώδεις αλήθειες πρός κάθε κατεύθυνση και ιδίως σ΄αυτούς που φοβούνται:

Πρώτα απ΄όλα, τον Σωκράτη δεν ήθελε απλώς να τον δολοφονήσει η ΠΤΕ, ήθελε να τον εξαφανίσει αλλά δεν τα κατάφερε! Η πραγματικότητα είναι ότι τον Σωκράτη τον πήρε ο Χριστός και τον ανέδειξε ως αληθινό φίλο Του και ως υπόδειγμα θάρρους ενώ οι δολοφόνοι του έμειναν με το προσωπείο (των "τρομοκρατών") πεσμένο, καταισχυμμένοι και αντιμέτωποι με την οργή ενός ολόκληρου λαού!
Εάν τώρα συνεχίζουν να τρομοκρατούν απειλώντας τις ζωές των συνεχιστών του, τόσο το χειρότερο γι αυτούς. Διότι δείχνουν ότι φοβούνται την Αλήθεια που είναι ο ίδιος ο Χριστός!!!

Καλώ λοιπόν όσους από τους συνεχιστές του Σωκράτη, πιστεύουν στον Χριστό να προχωρήσουν χωρίς φόβο στη συνέχεια της λειτουργίας του Τρωκτικού.
Και για να τους αποδείξω ότι άν δεν επιτρέψει ο Θεός, ούτε μία τρίχα της κεφαλής τους δεν μπορούν όχι μόνο να αφαιρέσουν αλλά και να αγγίξουν οι δολοφόνοι της ΠΤΕ. θα αναφερθώ στην περίπτωση των δύο αποτυχημένων προσπαθειών της  "17 Νοέμβρή" (CIA) να δολοφονήσουν τον Γιάννη Παλαιοκρασά!
Ο Γιάννης είναι πολύ πιστός φίλος του Χριστού! Τη ζωή του λοιπόν την έχει αφήσει στα χέρια Του.
Κάποτε μάλιστα (όπως κι ο Σωκράτης) ήθελε να γίνει ιερέας! Κι αν δεν έγινε, ποτέ δεν ξέχασε να μιλάει για Εκείνον και κυρίως να κάνει πράξη τα λόγια του Χριστού. Έτσι όταν οι δολοφόνοι αποπειράθηκαν να τον σκωτόσουν ο Χριστός τους κατήσχυνε, δύο μάλλιστα φορές!
Την δε δεύτερη, με το να πάρει κοντά του τον αγαθό φίλο Του, τον Αξαρλιάν, έρριξε και το προσωπείο της μέχρι τότε "λαοφιλούς" οργανώσεως και απέδειξε ότι πρόκειται για δαιμονιώδη σπείρα επαγγελματιών δολοφόνων της αόρατης εξουσίας, με στόχους τους τίμιους και που δεν την νοιάζει να σκοτώσει ακόμη και εντελώς αθώους!

Μην θροείστε λοιπόν φίλοι και ιδίως οι αδελφοί εν Χριστώ του "Τρωκτικού"

Βάλτε μπροστά τον Αρχηγό της Ζωής, τον Χριστό και

ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου