Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η "ΣΕΧΤΑ" ΤΟΥ ROTHSCHILD KAI ΤΗΣ ΠΤΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΦΟΝΟ

H ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΜΑΪΜΟΥ





Με κουράζει αφάνταστα να ασχολούμαι με πράκτορες, τόσο ανόητους που δεν παραλείπουν όταν στέλνουν τις γελοίες "προκήρύξεις" τους (αν και στην ουσία πρόκειται για γυναικουλίστικες ομολογίες δολίων φόνων) να επιλέγουν και άρα να αβαντάρουν  τις εφημερίδες του καθεστώτος που και οι ίδιοι υπηρετούν.
Παραθέτω τα λίγα ειδησεογραφικά που άφησαν "ΤΑ ΝΕΑ" να διαρρεύσουν, για να ξεπουλήσουν αύριο την φυλάδα τους...

Τα σχόλια θα τα παρεμβάλλω για να μην χαθούμε γιατί αυτοί είναι τόσο ανόητοι που νομίζουν ότι και μείς είμαστε αμερικανάκια...και βάλθηκαν να μας τρελάνουν.

"Σε ψηφιακή μορφή  (Από Apple σίγουρα, σε όλα χρησιμοποιούν τα ακριβότερα, αφού διέφυγαν με Mercendes) στάλθηκε η προκήρυξη. Είναι γραμμένη σε αρχείο του word και η εκτύπωση του κειμένου έγινε παρουσία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.


Στις επτά σελίδες της προκήρυξης γίνονται εκτενείς αναφορές στην εμπλοκή της κρατικής εξουσίας σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, ενώ μεγάλες είναι αναφορές που αφορούν στην "εξαθλίωση των εργαζομένων και την ισχυροποίηση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου".

( ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Νο 1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ!!)



Στην προκήρυξη γίνεται λόγος επίσης για μίζες πολιτικών που σχετίζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές στο Βατοπέδι και τα άλλα σκάνδαλα που συνθλίβουν το πολιτικό σύστημα. "Χτυπάμε τους υπηρέτες του συστήματος" γράφουν στην προκήρυξη...

(Εγώ γιατί θυμάμαι ανακοινώσεις του ΚΚΚΑΣΟΡ όταν ακούω αυτά; Και ο αρχιυπηρέτης του συστήματος ήταν ο Σωκράτης;)


Στο σημείο αυτό γίνεται αναφορά στους τρεις δημοσιογράφους

Ν. Χατζηνικολάου, Μ. Τριανταφυλλόπουλο και Θ. Αναστασιάδη. Η προκήρυξη τους συνδέει με εκδοτικά συμφέροντα και σχέσεις με την εξουσία.


Τους αναφέρει για ξεκάρφωμα αλλά πού να τους αγγίξει!!! (Δικούς μας θα βαράμε τώρα!!!) Όταν μάλιστα διαλέγει να χτυπήσει τον...μεγαλοκαρχαρία Σ. Γκιόλια, τί να σου κάνει η μαριδίτσα!!!


Εκτός από τους τρεις, στην προκήρυξη αναφέρονται επίσης τα ονόματα του Πέτρου Κωστόπουλου, του Δημήτρη Κοντομηνά και του Γιώργου Κουρή.
Λέμε και καμμιά μ... να περάσει η ώρα της "προκήρυξης"...



Στην προκήρυξη φωτογραφίζουν ακόμα γνωστό επιχειρηματία και χαρακτηρίζουν τον Σωκράτη Γκιόλια "άνθρωπο των μπράβων και των νονών της νύχτας"!
Τα μισά ξενυχτάδικα αυτός τα "προστάτευε" και είχε γίνει εκατομμυριούχος από το μαύρο χρήμα της νύχτας...γιαυτό είχε και το πανάκριβο Smart παρκαρισμένο στην έπαυλή του στην...Ηλιούπολη!!!



Τέλος, υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές στο πως έδρασαν και πως διέφυγαν με αυτοκίνητο. Εξηγούν επίσης πόσοι ήταν στην ομάδα υποστήριξης.


Καινούργιο φρούτο αυτό, ενδεικτικό της αμερικάνικης πρακτόρικης βλακείας, να μας δίνουν και τεχνικά χαρακτηριστικά της μεγάλης επιχείρησης τους...

Στην προκήρυξη επίσης υπενθυμίζουν την εμπλοκή του Σωκράτη Γκιόλια στο σκάνδαλο του ντόπινγκ και τις στενές σχέσεις του με αθλητές και παράγοντες που "λέρωσαν τον αθλητισμό"...



Πράγματι, το επιβεβαιώνω κι εγώ, ο Σωκράτης μοίραζε αναβολικά σ΄όλους τους αθλητές σε μορφή τσίχλας και καραμέλας!!!

Θα έλεγα ότι μας κάνατε και γελάσαμε, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για γέλια και η επιχειρηματολογία σας είναι για κλάματα! Είσαστε τόσο πονηροί (δηλαδή κουραστικοί) όσο και ο κύριός σας ο διάβολος, στον οποίο και θα καταλήξετε κατά τα έργα σας.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!!
ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΣΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου