Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!


 


 
 


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!




ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;



Ωρα 8μμ
Τη στιγμή αυτή η ιατρική ομάδα μεταφέρει τους πιο βαριά τραυματίες από το Σύνταγμα μέχρι το Μέγαρο Μουσικής με το ΜΕΤΡΟ. Από εκεί τους παραλαμβάνουν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στα νοσοκομεία και αυτό γιατί τα ΜΑΤ, εμποδίζουν τα ασθενοφόρα να πλησιάσουν στο Σύνταγμα!

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα και η απευθείας τηλεοπτική καταγγελία του Προέδρου των Φαρμακοποιών κου Λουράντου, πως τα ΜΑΤ τον απείλησαν πως αν μεταφέρει ιατρικό υλικό στο Σύνταγμα, δεν θα τον αφήσουν να επιστρέψει πίσω!


Οι πολίτες αδυνατώντας να προσεγγίσουν το Σύνταγμα, το οποίο έχει αποκλειστεί από τα ΜΑΤ, οργανώνονται αυθόρμητα πραγματοποιώντας συνελεύσεις σε Μοναστηράκι, Θησείο και Ακρόπολη. Η συνέλευση της Ακρόπολης διαλύθηκε από τις δυνάμεις καταστολής, αποδεικνύοντας πως τελικά η Κυβέρνηση επιλέγει να καταφύγει σε πρακτικές εκτροπής!

Απαντώντας στο όργιο της αστυνομικής βίας η λαϊκή συνέλευση Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος, καλεί όλο το λαό της Αθήνας, σε παλλαϊκή κινητοποίηση αύριο στις 6μμ



Καλώς ήλθατε

στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου!



 

Η ανυπόστατη κυβέρνηση, παρά τη σύσσωμη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από τον ελληνικό λαό ακάθεκτη συνεχίζει το έργο τρομοκράτησης της κοινωνίας. Υλοποιώντας το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας, η αστυνομία με απαράμιλλη βαρβαρότητα επιτέθηκε σε ειρηνικούς πολίτες που διέπραξαν «το κακούργημα» της«ελεύθερης έκφρασης της διαμαρτυρίας», δικαίωμα που αναγνώρισε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος.





Τόσο ο κ. Πετσάλνικος –αλλά και ο ομοειδής του κ. Βενιζέλος που με εξίσου χυδαίο τρόπο κάλεσε «σε διάλογο τις πλατείες»-, όσο και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης απέδειξαν τι αντιλαμβάνονται ως «διάλογο» και «δικαιώματα»: καταδρομικές επιθέσεις αστυνομικών μέχρι να βεβαιωθούν ότι τουλάχιστον 500 διαδηλωτές θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και καρδιακά επεισόδια, επιθέσεις με δακρυγόνα ακόμη και στο σταθμό πρώτων βοηθειών και στις πλατφόρμες τ ου Μετρό της πλατείας Συντάγματος, βομβαρδισμό με χημικά ακόμα και στο Μοναστηράκι.

Αυτή είναι η δημοκρατία του Μνημονίου. Εύγε! Ας την πάρουν μαζί με τα επίλεκτα αστυνομικά τους τάγματα και ας γυρίσουν εκεί που ανήκουν. Πουθενά!

Ο λαός βρίσκεται ακόμα στους δρόμους. Συνεχίζουμε την αντίσταση αποφασιστικά!

Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία που ξαναγεννήθηκε αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος και στις λαϊκές συνελεύσεις και καταλύουμε στους δρόμους όλους τους στρατιωτικούς νόμους!

 

Και επειδή «η χούντα δεν τελείωσε το '73», ήρθε ο καιρός να την τελειώσουμε!
 

Ώρα 8:20 μμ

Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μπορεί να ψηφίστηκε (βλέπε εδώ) με 155 ψήφους υπέρ στη Βουλή, παρόλα αυτά,το γεγονός που επισκιάζει την πολιτική ζωή της χώρας, είναι η πρωτοφανής αστυνομική καταστολή που γνώριζει η σημερινή διαδήλωση στο Σύνταγμα και νωρίτερα στο Καλλιμάρμαρο και στον Ευαγγελισμό.

Αγωνιστές με πολύχρονη εμπλοκή στο λαϊκό κίνημα επισημαίνουν με νόημα, πως η καταστολή που γνώρισε και που γνωρίζει ακόμα η 48ωρη Γενική Απεργία, είναι η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση του 1974 και εντεύθεν.

Κάθε όμως αντικειμενικός παρατηρητής ακόμα και αν έχει κατέβει για πρώτη φορά σε διαδήλωση, μπορεί να αντιληφθεί πως η αστυνομική καταστολή, ξεπερνάει κατά πολύ και αυτά ακόμα τα όρια της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Χτες η δράση 150 κουκουλοφόρων, στις γραμμές των οποίων βρέθηκαν και πολλοί παρακρατικοί προβοκάτορες, αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για την μετατροπή του κέντρου της Αθήνας σε θάλαμο αερίων.

Σήμερα, από το πρωί χωρίς κουκουλοφόρους, και με ασήμαντες "αφορμές" (πλαστικά μπουκάλια, προφορικές αντεγκλήσεις κοκ), η αστυνομική καταστολή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ωθώντας ορισμένους, ευτυχώς λίγους, να παίξουν το παιχνίδι της αστυνομίας.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περίπου 500 τραυματίες, εγκλωβισμένοι στο Μετρό του Συντάγματος, και η ιατρική ομάδα απυθύνει ΕΚΚΛΗΣΗ για την άμεση μετάβαση ιατρών στο χώρο της πλατείας. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ περιστατικά από ανοιγμένα κεφάλια μέχρι αναπνευστικά/καρδιολογικά προβλήματα!

Φαίνεται τελικά πως η κοινωνική και εργασιακή κατεδάφιση του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου εκτρώματος, πάει χέρι - χέρι, με καταστάσεις που παραπέμπουν ευθέως σε καταστάσεις πολιτικής ανωμαλίας!


 
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:00

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου