Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΗΣ Ο.Ν.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ


Μεταλλαγμενος: Tι να κάνουμε; 
Θα την βγάλουμε και με πολύ λιγότερα..
για το καλό των τοκογλύφων
 


Έλληνες μετά την λαίλαπα "Μνημόνιο 1"

"Πώς τον είπανε το νόμο αυτόν που μας πήραν και τα σώβρακα;"

"Εθελοντικό γυμνισμό"



ΝΟΗΤΙΚΗ ΙΩΣΗ: ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ..


-Tι να κάνουμε θα την βγάλουμε με πολύ λιγότερα. Εμείς θα την βρούμε την λύση; Πότε είμασταν ελεύθεροι; 'Οτι και αν κάνεις δεν εχει νόημα. Τώρα; Tο πούλησαν ήδη το Αιγαίο.. Eίναι ήδη όλα πουλημένα.. Τι μας αφορουν εμάς αυτά, θα βγούμε στη σύνταξη..

Αυτές είναι μερικές μόνο λεκτικές ατάκες που ακούγονται στους διαδρόμους υπηρεσιών. Είναι ατάκες μεταλλαγμένων. Παθητικών, όχι ενεργητικών. Μπορεί να συμμετείχαν και στο Gay Pride του Παμπούκη..

Πρόκειται για τα σύγχρονα τερατουργήματα ανθρωπόμορφων με σημάδια εγκεφαλικής παράλυσης, ως φορείς μιας ιδιότυπης σύγχρονης νοητικής ίωσης (ΑΣ), που αναπαράγουν την υποτέλεια σκορπώντας το δηλητήριο της παθητικότητας σαν αεροψεκασμό νατοικών αεροσκαφών..συμβάλλοντας στην καρκινογένεση.

Έχουν έτοιμη την δικαιολογία για κάθε νοητικό βιασμό και για κάθε προδοσία..

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την απάντηση κάποιου με ενδείξεις συμπτωμάτων φορέα ΑΣ ( απώλεια συνωνύμων...) στην ενδεχόμενη εμφύτευση chip της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης:

"KAI AN ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.."

Ούτε καν μια προτροπή προς αντίσταση. Ούτε μία νοητική, λεκτική, προσπάθεια.. εξανθρωπισμού..

Πεθαμένοι, κινητές σάρκες κουρδισμένες στην υποτέλεια..

Είναι φανερό πως η μετάλλαξη αυτή δεν επήλθε από την μία μέρα στην άλλη, αλλά καλλιεργήθηκε επί σερά ετών από το σύστημα. Οι φοβισμένοι αυτοί άνθρωποι, αδυνατούν να αναπροσαρμοστούν και να διαγνώσουν την συνολική εγκεφαλική παράλυση στην απώλεια των συνωνύμων, του περιεχομένου και σημασία των λέξεων. Η συνεν-νόηση καθίσταται δύσκολη..

Ο 'Οργουελ της εικονικής πραγματικότητας, μπορεί να πατήσει μόνο σε οπαδούς του 'Οργουελ. Συνειδητούς και ασυνείδητους..γενίτσαρους του φασισμού, χωρίς παιδεία.

Η αντίσταση συνεχίζεται. Κάποιοι αργοξυπνάνε..


ΑΜΗΝ




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου