Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

π.ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ:" ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ"


Ο ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ






Με πολλή χαρά παρουσιάζουμε την τόσο περιεκτική και γενναία ομιλία του π. Κων/νου Στρατηγόπουλου όπου υποστηρίζει ότι η δραχμή είναι η ένδειξη αντίστασης στην ευρωπαϊκή δαιμονική νέα εποχή και μας καλεί να μην τρομοκρατούν με την πτώχευση.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


 
"Ποιόν απειλούν με πτώχευση, εμάς τους Ρωμιούς που έχουμε πτωχεύσει πέντε φορές. Εμείς την ξέρουμε την πτώχευση έχουμε και δογματική της πτώχευσης. Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν ψάλουμε στην αρτοκλασία και το γλεντάμε.
Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν για να εξυπηρετήσουμε τους σκοπούς τους. Ε! λοιπόν εγώ δεν θα πάρω, γιατί δεν φοβάμαι την πτώχευση, δεν είμαι ποντικός!

"...η λύση στα πρακτικά ζητήματα στα οικονομικά είναι η δραχμή. Και ο πρωτοετής φοιτητής των οικονομικών ξέρει πως σε ενάμισυ μήνα θα φύγει η ανεργία που μας ταλαιπωρεί. Αυτό το ξέρουνε. Γιατί το κρύβουνε; Γιατί παίζουνε με τον λαό..."


ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ;

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ;

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου