Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ"



ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ ΙΚΑΝΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ


 





Όπως φαίνεται από το άρθρο της defencenet 
Άνδρες έτοιμοι για όλα: Στον μισό απαιτούμενο χρόνο "πάνε πόλεμο" & δίνουν απαντήσεις ο υπηρεσιακός ΥΠ.ΕΘ.Α Φ.Φράγκος πέτυχε να κινητοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις ταχύτερα του απαιτουμένου και να δώσει το μήνυμα της ετοιμότητάς μας, στην Άγκυρα.

 


Ήταν μια άσκηση που έδειξε ότι τουλάχιστον όταν έρθει η ώρα δεν θα αιφνιδιαστούμε από τις εξελίξεις όπως έγινε το 1996 στα Ίμια, με πρωθυπουργό τον κ. "Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ" και με υπουργό τον κ. "θα πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας"...


  Άρα έχει δίκιο ό Ανδρέας Αθηναίος στο άρθρο του
 


το οποίο δημοσιεύσαμε. Βέβαια ο πρωθυπουργός είναι λίγο μνημονιακός (το λίγο είναι χαριτολόγημα όπως λέμε ολίγον έγγυος) αλλά και πάλι δεν έχει πολλές αρμοδιότητες και πάντως η τρόικα δεν μπορεί να έρθει όσο υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Το καλύτερο βέβαια είναι να σχηματιστεί ένα ευρύ αληθινά αντιμνημονιακό κυβερνητικό μέτωπο, που θα πετάξει στα σκουπίδια τα μνημόνια που έχουν τις υπογραφές των δωσιλόγων, θα κρατικοποιήσει την Τράπεζα της Ελλάδος και θα τυπώσει το νέο εθνικό νόμισμα, την νέα δραχμή, που θα κάνει ξανά την Ελλάδα κυρίαρχο κράτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου