Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ...ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ"! Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ


Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ
ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ





Είναι σχεδόν αδιάφορο εάν η Ελλάδα ηττήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Γερμανία. Από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εξαρτούν το γόητρό τους και της χώρας τους, ποδοσφαιρικοί ηγέτες σαν την Μέρκελ και τους κάθε λογής τραπεζοπιστωτικούς ηγέτες που τοποθετεί η Goldman Sachs. Την εξαρτούν επίσης κάτι πιθηκοειδή σαν τους δημοσιογράφους της Bild.

Η Ελλάδα έχει προ πολλού ηττηθεί, σε βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο από τον ίδιο της τον εαυτό.




Έχει προ πολλού ηττηθεί από τους προδότες ηγέτες της που την προδίδουν εδώ και πολλές δεκαετίες πουλώντας την φωτογένεια του προσώπου της για την προσωπική τους ανάδειξη και πλουτισμό, έχει προ πολλού μολυνθεί και ηττηθεί ο Έλληνας από την βρωμερή απληστία της τραπεζοπιστωτικής αντίληψης στη καθημερινή του ζωή. 

Η καλοπέραση, η χωρίς νόημα -πέραν του χρήματος- ζωή, η σιωπή στην αδικία, η αναλγησία στη δυστυχία του διπλανού, η χαμέρπεια και η ηττοπάθεια που οδηγούν στην αυτοκτονία αντί στον αγώνα.  

Έχει δηλαδή η Ελλάδα μολυνθεί και ηττηθεί από την απιστία.

Έχω γράψει σε όλους τους τόνους ότι ζούμε μια τουρκοκρατία πολύ πιό βαριά και αθέατη και για να την σηκώσουμε χρειάζεται πίστη.

Όχι πίστη γενική κι αόριστη, πίστη σαν εκείνη των αγωνιστών του 21, πίστη στον Χριστό!

Αλλά αντί γι αυτήν κυριαρχεί αθεΐα ή και κυριολεκτική νεοειδωλολατρεία, πέραν της ειδωλολατρείας του χρήματος που προείπαμε. Οι νεοέλληνες ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους ή να ομολογήσουν πίστη στον Χριστό, αλλά κάποιοι απ΄αυτούς δεν ντρέπονται να διαφημίζουν την πίστη στην "πάτρια θρησκεία" στην παιδική μυθολογία του δωδεκάθεου, στα δαιμόνια.

Λόγω της απιστίας μας θα υποστούμε πολύ μεγαλύτερη ταπείνωση από αυτήν της ποδοσφαιρικής ήττας από την αναβολική και τραπεζοπιστωτική ομάδα της Γερμανίας Α.Ε.

Λόγω της απιστίας μας ίσως δούμε μια εικόνα σαν την φωτογραφία αλλά με την τουρκική σημαία να κυματίζει (για όποιο διάστημα απαιτεί η μετάνοιά μας) σε ελληνικό νησί.

Η μάχη συνέλληνες δεν κερδίζεται ούτε σε ποδοσφαιρικά τερραίν ούτε στα χρηματιστήρια, ούτε στα χαμαίζηλα τραπέζια του Εurogroup ούτε στα συμβούλια της πεθαμένης από την τραπεζοπιστωτική απληστία του σιωνισμού, Ευρώπης.


Η μάχη δεν κερδίζεται όταν παίζεις στο τερραίν του διαβόλου.

Η μάχη θα κερδηθεί μόνο στο Θεϊκό τερραίν, όταν από τις ταπεινώσεις που θα έχουμε υποστεί, γονατίσουμε, μετανοήσουμε και ζητήσουμε από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό την λύτρωση των παιδευτικών δεινών, γιατί τότε θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ξανά τον ρόλο που Εκείνος μας έδωσε:
Του διδασκάλου και οδηγού των Εθνών πρός το μόνο αληθινό Φως της Δόξας Του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου