Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥ...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ;
Όχι. δεν πρόκειται για νηφάλιες προσεγγίσεις ανθρωπιάς.Πρόκειται για προκλητικό κρεσέντο πολιτικής υποκρισίας. που επιχειρεί να συγκαλύψει και να στρογγυλέψει μια κορυφαία πολιτική εξαπάτηση.




Μιλάμε για όλους εκείνους, που επιμένουν να αναδεικνύουν την«ανθρώπινη» διάσταση στο κυβερνητικό "σανατόριο", υποβαθμίζοντας σκόπιμα και τη δολιότητα στη διαχείρισή της, αλλά και το τι πραγματικά σηματοδοτεί όλος αυτός ο χειρισμός.

Ας τους ξεβρακώσουμε.





Το ανθρώπινο πρόβλημα, αφορά στον άνθρωπο Σαμαρά. Στον Αντώνη της οικογένειάς του και του προσωπικού του περίγυρου, και ως τέτοιο είναι απόλυτα σεβαστό.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται όμως, να αφορά τον επίδοξο πρωθυπουργό της χώρας, και δεν νομιμοποιείται να αποκρύπτεται, ενώ η εκλογική αντιπαράθεση βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Πολύ δε περισσότερο που το επιχείρημα της «μαχητικής και καθοριστικής εκπροσώπησης της χώρας στη σύνοδο κορυφής»,αποτέλεσε κεντρικό πολιτικό επιχείρημα στην τακτική της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άνθρωπος Αντώνης Σαμαράς, υπομένοντας το ανθρώπινο πρόβλημά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός διεκδικητής της εξουσίας και όχι ως άνθρωπος.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει την απαίτηση να κρίνεται ως άνθρωπος, τη στιγμή που εκ των πραγμάτων συμπεριφέρθηκε ως...

Πολιτικός σφετεριστής μιας αλήθειας που δε την δικαιούται..

Αν δεν ήταν πολιτικός σφετεριστής, όφειλε να υπομείνει το ανθρώπινο πρόβλημά του, να εκπροσωπήσει «μαχητικά» τη χώρα του - όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί - και μετά την επιστροφή του να ασχοληθεί και με το ανθρώπινο πρόβλημα.
Αυτός όμως επέλεξε να συμπεριφερθεί ως πολιτικός προεκλογικά και θυμήθηκε την ανθρώπινη φύση του αφού πρώτα έδεσε των πρωθυπουργικό γάϊδαρό του.
Καμία λοιπόν επιείκεια απέναντι στον .μπαγασάκο πολιτικό που πολιτικά δρώντας εξαπάτησε αντικειμενικά τους ανθρώπους που πολιτικά τον εμπιστεύθηκαν.

Συμπέρασμα:
Στο πρώτο crash test του πολιτικού Σαμαρά με την Ελληνική κοινωνία, αυτό που θριάμβευσε δεν ήταν η μπέσα και η ειλικρίνεια αλλά η πολιτική εξαπάτηση.
Ο πολιτικός λοιπόν που δε δίστασε να εξαπατήσει στην πολιτική του πρεμιέρα το λαό που τον εμπιστεύθηκε αποκρύπτοντάς του σκόπιμα ια πολύ σημαντική αλήθεια, είναι βέβαιο πως δε θα διστάσει να το ξανακάνει στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί. Με την ίδια ευκολία. Το ίδιο αδίστακτα.Το ίδιο προκλητικά.

Και η πρόκληση συνεχίζεται.
Ο άνθρωπος Αντώνης που ζητά την κατανόηση της κοινωνίας στο ανθρώπινο πρόβλημά του, ξέρετε από ποια κοινωνία το ζητά???

  • Από την κοινωνία της οποίας το ανθρώπινο πρόβλημα το αντιμετώπισε αδίστακτα όταν και με τη δική του υπογραφή, την καταδίκασε στη δυστυχία και την απόγνωση.
  • Από την κοινωνία που και με τη δική του υπογραφή μετρά καθημερινά τους δολοφονημένους από την πολιτική του νεκρούς της.
  • Από την κοινωνία που και με τη δική του υπογραφή ζητιανεύει το δικαίωμά της στο φάρμακο για ν αντιμετωπίσει τον ανθρώπινο πόνο. Αλλά αυτός ο πόνος είναι στο δικό της τον κώλο και όχι στον κώλο του Αντώνη που ονειρεύτηκε με κάθε τίμημα να γίνει πρωθυπουργός. Αυτό τον πόνο που δε συνδυάστηκε με κανενός είδους πολιτική δολιότητα, ποιός τον κατανόησε για να δικαιούται να έχει και απαιτήσεις???
  • Από την κοινωνία που οι τράπεζες ξεριζώνουν από τα σπίτια της,γιατί δε μπορεί πλέον να πληρώσει και χαράτσια και δάνεια, αλλά και τους χάρους που της φόρτωσαν και απειλούν καθημερινά τη ζωή της.
  • Από αυτή την κοινωνία που ο πολιτικός Σαμαράς της φέρθηκε αδίστακτα και με μίσος που αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας, ζητά σήμερα ανθρώπινη κατανόηση ο άνθρωπος Αντώνης.

Τη δικαιούται αυτή την κατανόηση???
Η απάντηση είναι απλή. Ούτε Θεός αλλά ούτε και διάβολος δε θα έλεγε πως τη δικαιούται.

  • Γιατί λοιπόν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης πασχίζουν να του την εξασφαλίσουν???
  • Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να αποσυνδέουν αυτή την πολιτική εξαπάτηση από την μνημονιακή κωλοτούμπα που το ίδιο εύκολα έκανε και προεκλογικά???
  • Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να την αποσυνδέουν από την πολιτική εξαπάτηση του τρόμου και του ψεύδους στα οποία πρωτοστάτησε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο των αφελών???
  • Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να την αποσυνδέσουν από την πολλά υποσχόμενη μαχητική εκπροσώπιση στη σύνοδο κορυφής που τελικά "ξέπεσε" τόσο πολύ που ανατέθηκε στον Κάρολο να την διεκπεραιώσει???
  • Ποιός τους δίνει το δικαίωμα να την αποσυνδέσουν από τους τσαρλατανισμούς με τους Ράπανους και τους Βερνίκους, αλλά και με αυτούς που ανέθεσαν την πολυδιαφημισμένη «επαναδιαπραγμάτευση» στο Στουρνάρα της μνημονιακής αφοσίωσης???

Γιατί τόση υποκρισία???
Γιατί τόσο ψεύδος???
Γιατί τόση επιμονή στη στήριξη ενός πρωθυπουργού και μιας κυβέρνησης - παρωδία, που όλοι ξέρουν καλά πως μετά απ όλα αυτά - αλλά και με δεδομένες τις ταπεινωτικές υπογραφές των κορυφαίων συντελεστών της - κανείς δεν πρόκειται - και δε δικαιούται - να την πάρει στα σοβαρά και όλοι θα καλωσορίσουν στην Ευρώπη τους «Έλληνες» καρπαζοεισπράκτορες???

Αυτό δεν είναι αξιοπρέπεια και φυσικά δεν μπορεί να είναι ανθρωπισμός.
Είναι μια άθλια και εντελώς ξεφωνημένη χορογραφία που το τίμημά της θα το πληρώσει ακριβά η Ελληνική κοινωνία με πολύ ανθρώπινο πόνο, με αίμα και με θάνατο.

Πως μπορείτε λοιπόν να σηκώσετε στις πλάτες σας το φορτίο αυτής της ντροπής και αυτού του ανεπανάληπτου εγκλήματος???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου