Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ, ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ!


 Η ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ... ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ!!!


Ο "Βούδας των Ναζί" είναι απεικονιση Χάζαρου βασιλιά!
 
 
ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Δημοσιεύουμε εδώ το άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με το αγαλματίδιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο  από τον 8ο έως τον 10ο αιώνα, εξ ολοκλήρου από μετεωρίτη.
Ονομάστηκε Σιδερένιος Άνθρωπος και αργὀτερα
"Βούδας των Ναζί" όταν αποκτήθηκε απ΄αυτούς, τους εκ των Χαζάρων ασκεναζίμ Εβραίους προερχομένους, στα μογγολοσιβηρικά σύνορα όπου αναζητούσαν τις "ρίζες των Αρείων προγόνων τους" δηλαδή των Χαζάρων!

Οι φωτογραφίες με τις οποίες αποδεικνύουμε τον ισχυρισμό μας ότι ο Σιδερένιος Άνθρωπος είναι απεικονιση Χάζαρου βασιλιά, είναι εύγλωτες!

 
 

Xάζαρος αξιωματικός και οπλίτες       Οπλίτης του Βυζαντίου

Kagan Bulan Βασιλιάς των Χαζάρων
 


Μανουήλ Κομνηνός
Οι Χάζαροι έχουν μέχρι το 920 μ.Χ. συμμαχία με τους Ρωμαίους (βλέπε  Χάζαροι & Ρωμιοσύνη) και οι επιρροές στην βασιλική αμφίεση αλλά  και στην πολεμική  εξάρτηση είναι εμφανείς όπως φαίνεται και στις φωτογραφἰες.

Αλλά αυτό που βγαίνει αβίαστα από τις φωτογραφίες είναι ότι ο Σιδερένιος Άνθρωπος 
είναι απεικονιση Χάζαρου βασιλιά με στολή εκστρατείας. Εχει φτιαχτεί στην περιοχή της Χαζαριας, την περίοδο που υπάρχει συμμαχία με τους Ρωμαίους, οι ομοιότητες με την στολή του Χάζαρου αξιωματικού είναι εμφανείς αλλά επιπλέον έχει βασιλικό χιτώνα και τον σταυρό στο ίδιο σημείο με τον Βασιλιά των Χαζάρων Kagan Bulan.

Άλλο επίσης δείγμα του ότι είναι βασιλιάς είναι το φωτοστέφανο, με το οποίο συνηθίζουν να απεικονίζουν οι
βυζαντινοί, τους άγιους αυτοκράτορές τους.
Οι μόνοι που θα μπορούσαν να αντιγράψουν τους ρωμαίους αυτοκράτορες σε εκείνη την περιοχή είναι οι Χάζαροι.

Αυτούς αναζητούν και οι Ναζί αφού σαν ασκεναζίμ Εβραίοι (Χίτλερ, Χίμλερ, Γκαίμπελς, Ες κλπ) είναι απόγονοι των Χαζάρων. Από αυτούς πήραν και τον αγγυλωτό σταυρό.
Ήξεραν δε που ήκμασαν οι Χάζαροι γι αυτό έστειλαν τον αρχαιολόγο τους, να βρεί τα ίχνη τους.  ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η εκπληκτική ιστορία ενός αγάλματος τεράστιας αξίας, που κατασκευάστηκε από μετεωρίτη.

Πώς κατέληξε στα χέρια των Ναζί

Το πρώτο στον κόσμο διαστημικό άγαλμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μετεωρίτη ο οποίος εκτιμάται ότι έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας-Μογγολίας πριν από περίπου 10.000-20.000 χρόνια, ανακάλυψαν Γερμανοί επιστήμονες.

Δημιουργήθηκε μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα, ενώ κατέληξε στη Γερμανία μετά από μια αποστολή που έκανε το 1938-39 στο Θιβέτ ο επιφανής ναζιστής ζωολόγος και εθνολόγος Ernst Schaefer , ο οποίος είχε σταλεί στην περιοχή από τον Heinrich Himmler για να ανακαλύψει τις ρίζες των Αρείων.
Εχει ύψος 24 εκατοστά και ζυγίζει 10,6 κιλά. Αυτό που διαπίστωσαν οι επιστήμονες είναι πως είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ σκληρό υλικό το οποίο εντάσσεται σε μία σπάνια κατηγορία σιδηρούχων διαστημικών πετρωμάτων οι οποίοι ονομάζονται αταξίτες μετεωρίτες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα νικελίου.

Ο Σιδερένιος Άνθρωπος, μετά την γεωχημική ανάλυση, έδειξε πως είναι "συγγενής" με πολλά διαστημικά πετρώματα που βρίσκονται στα σιβηρο-μογγολικά σύνορα.


Από τον Βούδα...στους Ναζί
Η ύπαρξη της σβάστικας πάνω στο άγαλμα προφανώς αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την "απαλλοτρίωσή" του από τους Ναζί.

Μέχρι οι Ναζί να κάνουν χρήση αυτού του συμβόλου, η σβάστικα χρησιμοποιούταν από πολλούς πολιτισμούς για τα τελευταία 3000 χρόνια και αντιπροσώπευε τη ζωή, τον ήλιο, τη δύναμη, την ικανότητα και την καλή τύχη.

Στο αυτοβιογραφικό του έργο Mein Kampf o Χίτλερ περίγραψε τη νέα σημαία των Ναζιστών "Στο κόκκινο χρώμα βλέπουμε την κοινωνική, ιδανικό ενός κινήματος, στο λευκό χρώμα το εθνικιστικό ιδανικό, και στη σβάστικα βλέπουμε την αποστολή και το καθήκον του αγώνα για τη νίκη της Άρειας Φυλής, και από το ίδιο έμβλημα το θρίαμβο της ιδέας ενός δημιουργικού κατορθώματος, το οποίο όπως ήταν έτσι θα είναι πάντα αντισημιτικό."

Είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται ένα ολόκληρο άγαλμα με διαστημική προέλευση, οπότε, όπως εκτιμούν οι Γερμανοί ερευνητές, η αξία του είναι μάλλον ανυπολόγιστη.

1 σχόλιο:

 1. Και το πιο εξωφρενικό είναι αυτό που αναφέρει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης σχετικά με τους σύγχρονους Εβραίους:
  "Ο εβραϊσμός λοιπόν, εξαφανισμένος για αιώνες (χίλια σχεδόν χρόνια), επανεμφανίζεται σε άλλον γεωγραφικό τόπο και με εντελώς άλλη μορφή περί τον 13ο αιώνα μ.Χ.! Στο βασίλειο των Χαζάρων της περιοχής του Βόλγα... Οι Χαζάροι, αιμοδιψής τουρκοαλταϊκός λαός, απέβαλλαν την εποχή εκείνη τα είδωλα και τα τοτέμ των Μογγόλων προγόνων τους και αποφάσισαν να προσλάβουν μία νέα «εθνοθρησκευτική» ταυτότητα, αποδεχόμενοι τον (εξαφανισμένο τον καιρό εκείνο) ιουδαϊσμό! Σε μια περίοδο, όπου στην Παλαιστίνη δεν υπήρχε Εβραίος ούτε για δείγμα!!! Μες στον λαό των Χαζάρων γεννήθηκε ο πόθος της κατάκτησης του κόσμου και της παγκόσμιας ηγεμονίας τους, λόγω κάποιων πολεμικών τους τότε επιτυχιών, που τους δημιούργησαν υπέρμετρη αισιοδοξία.
  Οι Χαζάροι λοιπόν (ή αλλιώς Εσκενάζι, αρχαία τουρκική λέξη που σημαίνει κάτι σαν «Παλαιοί Άριστοι») εμφανίστηκαν σαν οι νέοι Ιουδαίοι και συνέχισαν, μετά από μια χιλιετία διακοπής, τον εβραϊσμό, χωρίς όμως να έχουν καμία απολύτως σχέση (εθνική, φυλετική, ακόμα και συνειδησιακή) με τον Αβραάμ, τον Μωϋσή ή τον Σολομώντα!... Τα ανθρωπολογικά τους άλλωστε χαρακτηριστικά ακόμα και σήμερα δεν ταυτίζονται καθόλου με τα σημιτικά-αραβικά χαρακτηριστικά των Εβραίων της Παλαιάς Διαθήκης. Αρκεί να δει κανείς τα πρόσωπα διάσημων Χαζάρων (ψευτο-Εβραίων), όπως είναι π.χ. ο Τζορτζ Σόρος ή ο Χένρι Κίσσιντζερ, για να καταλάβει ότι άλλο πράγμα οι σημερινοί παρουσιαζόμενοι ως «Εβραίοι» στο παγκόσμιο στερέωμα και τελείως άλλο οι Εβραίοι της Παλαιάς Διαθήκης και της εποχής του Χριστού!"

  Για περισσότερες πληροφορίες στο http://volcanotimes.blogspot.gr/2013/08/3-100-100.html

  Και τί να πεις τελικά για την Αρεία Φυλή που ήταν ποια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή