Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!



Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ...




Τί κοινό μπορεί να έχει ο Σωκράτης Γκιόλιας με τους δύο νεκρούς νεαρούς Χρυσαυγίτες; Απολύτως κανένα εκτός από το ότι έπεσαν θύματα της ΠΤΕ.

Όλα τα κανάλια ήδη προκαταλαμβάνουν την κοινή γνώμη λέγοντας ότι η δολοφονία έχει οσμή τρομοκρατίας, ενώ στο διαδίκτυο ήδη διαδίδεται η εμπλοκή της Σέχτας Επαναστατών.

Φυσικά η Σέχτα δεν είναι ακροαριστερή οργάνωση, αλλά καθαρά πρακτόρικη οργάνωση μαϊμού αριστερή, το έχουμε πεί και παλιότερα όταν δολοφόνησε τον Σωκράτη Γκιόλια.

Τώρα δολοφονούνται δύο χρυσαυγιτες, νεαρά παιδιά, ώστε να ανάψουν τα αίματα και να οδηγηθεί ο λαός σταδιακά σε εκτροπές, ταυτόχρονα δε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη που θα ασχολείται για μιά βδομάδα τουλάχιστον με την δολοφονία...

Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!



2 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σωθει η πατριδα
    απο την κυβερνηση των δοσιλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις αναρωτηθεί γιατί ενώ πήγαν φυλακή δεν έχουν αποκηρύξει το ναζισμό;
    Ο Μιχαλολιάκος γιατί δεν έχει αποκηρύξει τα βιβλία του και τα ποιήματά του όπου υμνεί τον εωσφόρο και τον Χίτλερ;
    Ας βγούν και ας αλλάξουν το ιδεολογικό υπόβαθρο του κόμματός τους, να πούν ότι είναι ένα δεξιό εθνικό κόμμα που σέβεται και κινείται μόνο στα πλαίσια της δημοκρατίας, που σέβεται την Ορθοδοξη πίστη των Ελλήνων και καταδικάζει την σατανολοατρεία, την μασονία και όλα τα συναφή εωσφορικά δόγματα, ότι θέλει εθνικό νόμισμα και εθνικοποιημένες τραπεζες καθαρά ελληνικές και θα το σεβαστούν όλοι ως ένα δημοκρατικό κόμμα.
    Αλλά ως γνήσιο κατασκεύασμα του συστήματος απλώς παραμένει στις παλιές δοξασίες του και ψελίζει μερικές αρλούμπες περι καθαρής εθνικής πολιτικής ώστε να απορροφά και να εκτονώνει την λαϊκή οργή και να παραπλανά αγνά παιδιά που έχουν πατριωτικό αίσθημα, ώστε να εντάσσονται στις τάξεις της και να καθίστανται ακίνδυνοι για το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή