Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΣΕΧΤΟΜΕΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΡΑΚΟΜΕΛΟ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 
 
Η ΣΕΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!
 


 
 

Με μία φλύαρη, προκήρυξη που φωνάζει από μακριά ότι είναι κατασκευασμένη σε αρχηγείο ξένης μυστικής υπηρεσίας και γεμάτη από παραχάραξεις ιστορικών και σύγχρονων γεγονότων, πασπαλισμένων με πολύ βολικό "αντιρατσισμό", μια "πρωτοεμφανιζόμενη" οργάνωση με τον τίτλο ...
 «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» (Μ.Ε.Λ.Ο.) (παραφρασμένο από εμας το Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις Μ.Λ.Ε.Δ.) για την οποία η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι είναι "αντίγραφο της Σέχτας των Επαναστατών" (άντε ρε, μή μου το λές, βουλωμένο γράμμα διαβάζουν αυτά τα παιδιά), ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον βαρύ τραυματισμό του Α. Γέροντα, στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.
Ήταν αναμενόμενο ότι οι μυστικές υπηρεσίες θα κατασκεύαζαν ένα υποκατάστατο της σέχτας, για να ξεκαρφωθούν από την ανομοιότητα των θυμάτων (Γκιόλιας και μέλη της χρυσής Αυγής δεν κολλάνε)
 
Η 18σελιδη "προκήρυξη" της Μ.Ε.Λ.Ο. τρομο-κρατικής μυστικής υπηρεσίας, δόθηκε στον ιστότοπο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (!!!) και ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB (εκσυγχρονισμός) όπου ο συντάκτης υποτίθεται ότι αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος». ( και επειδή θεωρούν ότι οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν είναι "αναλώσιμοι", είναι φυσικό να μην λένε τίποτε και για τα 4000 θύματα του μνημονίου και τα 1,5 εκατομμύριο των ανέργων ...)

Στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ιστότοπου λέγοντας ότι στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής (είναι και ιερόσυλοι οι δολοφόνοι πράκτορες) υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την "προκήρυξη" για την ανάληψη ευθύνης της δολοφονικής επίθεσης .

Διαβάστε εδώ ολόκληρη της προκήρυξη η οποία πέρα από αφορισμούς και ιδεολογικές κενότητες δεν περιέχει τίποτα το ουσιαστικό, δεν λέει κουβέντα για την τρόϊκα και το μνημόνιο, αντίθετα προσπαθεί να συσκοτίσει τα ολοφάνερα κίνητρα της προβοκατόρικης δολοφονίας, που σαν στόχο είχε να αποπροσανατολίσει και να σπείρει συγκρουσιακά ζιζάνια διχασμού στο λαό και εν τέλει να απενεργοποιήσει την αντίστασή του. Όμως...


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ

ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου