Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Οδυσσέας Τηλιγάδας: " Ούτε βήμα πίσω" !!!

 
Θά γίνουμε δούλοι στούς βαρβάρους;

 

 
 
 
Γράφει ο Οδυσσέας Τηλιγάδας 


«Μάνα μου Ελλάδα, αλιά στον εχθρό σου» όποιος και αν είναι αυτός, εξωτερικός ή εσωτερικός, γιατί ενώ είμαστε Έλληνες, θά γίνουμε δούλοι στούς βαρβάρους;

Σήμερα κυβερνά μια φαιδρή, ανίκανη, προβατόσχημη και εκτρωματική κυβέρνηση σπιθαμιαίων δοσίλογων πολιτικών, ένα μιαρό συνονθύλευμα που στηρίζεται επάνω στα Μνημόνια και σε πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές δυνάμεις ξένων κατακτητών και φορώντας ένα ψωριασμένο δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τομάρι, περιφέρει το σαρκίο της με το προσωπείο της δήθεν Δημοκρατίας ενός αήθους μηδενισμού, συγκροτείται από πολιτικά μορφώματα που κατέλυσαν το Σύνταγμα της χώρας, το έκαναν κωλοσφούγκι και επέφεραν την εκτροπή του πολιτεύματος και με τον θανατηφόρο εναγκαλισμό τους, με μιά αιμομικτική σχέση διαφθοράς και φαυλότητας, δημιούργησαν πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία απόρροια της οποίας είναι η συρρίκνωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η αυτοκτονία χιλιάδων Ελλήνων πολιτών από οικονομική εξαθλίωση αφού οι παγκόσμιοι «τσιφούτηδες» Σιωνιστές ολιγάρχες και οι μεγιστάνες τοκογλύφοι, εφαρμόζουν επάνω στο αφυδατωμένο και αποσαθρωμένο σώμα του λιμοκτονούντος Ελληνικού Λαού, τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου και τις κατευθυντήριες μεθόδους του Δόγματος του Σοκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.


 Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά λέει: «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες με τη φτώχεια τους, και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».

Αυτό το ρητό του Αριστοτέλους, σήμερα υλοποιήθηκε αφού η Ελλάδα δυστυχώς είχε την κακή τύχη να έχει δοσίλογους νάνους πολιτικούς, συνεργάτες των εχθρών του Γένους των Ελλήνων, με αποτέλεσμα το σύνολο της χώρας να έχει πλέον εκχωρηθεί σε ξένα αφεντικά. Εκχωρήθηκαν οι κρατικές τηλεπικοινωνίες και δεν υπάρχει πια κρατικό μυστικό. Παρακολουθούνται και διαρρέουν τα πάντα στους αιώνιους εχθρούς του Έθνους. Εκχωρήθηκαν γη και κτήρια, λιμάνια, αεροδρόμια, βιομηχανίες, ορυκτός και ενεργειακός πλούτος, δημόσια υγεία, παιδεία, η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος εκχωρήθηκε στους διαχρονικούς εχθρούς του Γένους των Ελλήνων, στους Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Νέας Εποχής και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μια πολιτική συμμορία, υπό την δόλια διείσδυση ενός υφέρποντος εθνομηδενισμού, αποδέχθηκε ανερυθρίαστα τον απόλυτο έλεγχο της εθνικής μας οικονομίας και η Ελλάδα σήμερα δεν είναι πλέον ανεξάρτητη χώρα δεδομένου ότι αποτελεί αποικία και προτεκτοράτο σκοτεινών σατανικών δυνάμεων οι οποίες ως επικυρίαρχοι ηγεμόνες δείχνουν κτηνώδη συμπεριφορά εναντίον της πηγής της γνώσεως και του φωτός, εναντίον της Ελλάδος. Αυτό είναι εξευτελισμός, υποτέλεια και προδοσία.

Κατά το άρθρο 1 παράγραφο 2 του Συντάγματος: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία», κατά δε τη παράγραφο 3 αυτού: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.». Όθεν ο Ελληνικός Λαός, ως κυρίαρχος, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και εις ΟΥΔΕΝΑΝ έδωσε λευκή επιταγή να χειριστεί κατά το δοκούν αυτό που ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά του. Καμιά Κυβέρνηση, καμιά Βουλή, κανένα κόμμα, κανένα πολιτικό σκύβαλο, εκτελώντας το οργανωμένο σιωνιστικό, εγκληματικό σχέδιο, δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέματα που αφορούν την ύπαρξη του ίδιου του Έθνους και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Στη χώρα μας πλέον στρατοπεδεύουν οι εχθρικές δυνάμεις του 4ου Ράϊχ, της Τάσκ Φόρς, του Ράϊχενμπαχ, του Τόμσεν και της Μπλάκ Γουώτερς. Παντού ξένοι επίτροποι! Παντού κατοχή και η πατρίδα μας αφέθηκε απροστάτευτη στις βουλιμίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και γίνεται υπόδουλη άγνωστο για πόσες δεκαετίες, και γι’ αυτή την εθνική τραγωδία είναι υπεύθυνοι οι ανερμάτιστοι πολιτικοί, τα φολιδωτά υβρίδια, τα πιόνια, οι οδαλίσκες και οι μαριονέτες του διεθνούς Σιωνισμού που πλήρως υποταγμένοι και πειθήνια όργανά του, εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία θέτοντας την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του υπεράνω ακόμη και από την επιβίωση του Ελληνικού Λαού προδίδοντας την πατρίδα, καλυπτόμενοι πίσω από το νόμο περί «ευθύνης υπουργών»!

Οι υποχθόνιοι αλαζόνες «ηγήτορες της Οικουμένης», επιζητώντας μιά Ελλάδα χωρίς Έλληνες, κατέστρωσαν ένα βρώμικο σχέδιο εις βάρος της πατρίδας μας και επιβάλλοντας την αλλοτρίωση και την ισοπέδωση σπρώχνουν βίαια και εξευτελιστικά την Ελλάδα μας στο περιθώριο της Ιστορίας με την δικαιολογία δε και την πρόφαση του αντι-ρατσισμού, του αντι-φασισμού, του αντι-ναζισμού και του αντι-σημιτισμού, ραδιούργοι τέκτονες και πεφωτισμένοι αρουραίοι, τρόφιμοι των ανήλιαγων Στοών, των οργανώσεων και των Λεσχών που αντιστρατεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα, μεθόδευσαν την άκρατη Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών με πολιτικά δικαιώματα, παρεχώρησαν την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες και τούτο αποτελεί Εθνική προδοσία διότι, η μαζική αντικατάσταση των Ελλήνων με αλλογενείς και αλλόθρησκους εισβολείς, θα επιφέρει την αλλοίωση της εθνολογικής μας συνοχής, τον εκβαρβαρισμό και τον εκχυδαϊσμό της ελληνικής κοινωνίας, τον ακρωτηριασμό του κοινωνικού μας ιστού, την μελλοντική διάσπαση και τον διαμελισμό της χώρας με δικαιολογία «μειονοτικών» διεκδικήσεων και θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Αφρικανική υποσαχάρια ζώνη και ισλαμοφασιστική ζούγκλα ώστε η πατρίδα μας να μη καταστεί ποτέ ανεξάρτητη πλέον χώρα παραδίδοντας τους Έλληνες, μέχρι πέμπτης γενεάς από σήμερα, σε μεθοδικά προγραμματιζόμενη από τους δανειστές μας εθνοκτονία. Μια πραγματικότητα την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο υποτιθέμενος «Έλληνας» πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας, το αλαλάζον κύμβαλο της καθεστωτικής νομενκλατούρας, ο διασκεδαστής και δανειστής ενός πολιτικού απατεώνα, αυτός που υπήρξε από τα πιό έμπιστα στελέχη του καταραμένου ολετήρα του Έθνους, Ανδρέα Παπανδρέου, και γνώστης των δεσμεύσεων του αρχηγού, του δήθεν απελευθερωτικού κινήματος, για την εφαρμογή των Νατοϊκών σχεδίων «OΒEΡKIΛ» και « ΦΑΙΔΩΡΑ» εκπορευομένων από το Δόγμα Κίσινγκερ. Επιχειρήσεις που έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν η μεν επιχείρηση Φαιδώρα την εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, η δε επιχείρηση Όβερκιλ έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης, διά τρομοκρατικών ενεργειών, επέλαση λαθρομεταναστών, επιδρομή κουκουλοφόρων και «διαδηλώσεων», μετατρέποντας την χώρα σε διακεκαυμένη ζώνη.

 Ο Λαός νιώθει αποτροπιασμό και αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του σήμερα και ζητάει να τιμωρηθούν οι ένοχοι δοσίλογοι και προδότες του Ελληνισμού καλώντας την Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων του Έθνους των Ελλήνων. Ο Λαός περιμένει από την Δικαιοσύνη μια γενναία, έντιμη και ανυποχώρητη στάση έναντι του σάπιου και χυδαίου πολιτικού συστήματος μιάς εθνοκτόνου γιάφκας που επιβιώνει, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να διαπιστώσουμε με λύπη, από την αδιαφορία της Δικαιοσύνης για το Έθνος και για τα τεκταινόμενα εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Και υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα μέγα. Πρόβλημα που γεννάται από την έλλειψη ευνομίας και κάποια στιγμή ο Λαός θα αυτοδικήσει αλλά τότε θα είναι πλέον για όλους αργά. Τα ονόματα των δοσίλογων είναι γνωστά στην Δικαιοσύνη η οποία οφείλει να γκρεμίσει τα τείχη της απραξίας της και να αποδείξει ότι ως Θεσμός είναι υπαρκτή και ζωντανή και να ορθώσει το ανάστημα του Γένους των Ελλήνων υπερασπιζόμενη την πατρώα του γη, τα όσια και τα ιερά του. Η συμπεριφορά της όμως μας βάζει σε σκέψεις διότι μας προσβάλλει κατάφορα επειδή έχουμε την εντύπωση ότι η Δικαιοσύνη έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία την οποία οφείλει να υπηρετεί ως υπέρμαχος των ηθικών αξιών του ελληνισμού.

Έλληνες Εισαγγελείς και Δικαστές που στρουθοκαμηλίζετε συναινώντας στην λοβοτόμηση της ελληνικής κοινωνίας, έχετε υπ’ όψιν σας την ρήση: «Ο σιωπών δοκεί συναινείν»! Έλληνες Εισαγγελείς και Δικαστές κοιμηθείτε ελεύθερα τον ύπνο του δικαίου σας και αναπαυθείτε στην στρωματσάδα των ευρώ και στις υποσχέσεις των πονηρών και ύποπτων πολιτικών με τις οποίες στομώνουν τις συνειδήσεις σας. Ονειρευθείτε μακάρια την Ελλάδα που ξέρατε και όταν ξυπνήσετε από τον λήθαργο η Ελλάδα θα έχει χαθεί. Η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί σε σεληνιακό τοπίο χωρίς Έλληνες. Και τότε ποιός θα είναι ο υπόλογος της γενοκτονίας των Ελλήνων; «Έστι Δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά.» Σας υπενθυμίζω δε, προς γνώση σας, την ρήση του Θουκυδίδη: «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά και εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει….». Για την προστασία δε της πατρίδος μας, σας γνωστοποιώ, αν δεν γνωρίζετε, τις διατάξεις του άρθρου 120, του ισχύοντος ακόμη, Συντάγματος των Ελλήνων, την εφαρμογή του οποίου και επικαλούμεθα.

 Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ είχε πει κάποτε πως: «Όταν το Άδικο κυριαρχήσει επί του Δικαίου, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον». Επομένως, όταν ο Έλληνας εκβιάζεται σε τέτοιο βαθμό, όταν η Δημοκρατία στη χώρα μας κινδυνεύει να καταλυθεί από τις συγχρονισμένες ενέργειες του έκνομου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Γερμανίας και των ανθελλήνων πολιτικών, όταν ο ναός του πολιτισμού έγινε στάβλος του Αυγεία και οίκος εμπορίου, όταν στην Ελλάδα επιχειρείται μία απίστευτη εθνοκτονία εν καιρώ ειρήνης, τότε ο Έλλην, έχει ιερό καθήκον να αντισταθεί. Τότε, υπό το υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξίωμα: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού» «salus populi suprema lex esto» και της κατά τον Αλέξανδρο Σβώλο παρακαταθήκης ότι: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι στον Λαό δεν πρέπει να έχει όρια.», μία μόνο λύσης υπάρχει, η πανελλήνια εξέγερση των ψυχών μας και προς τούτο, αδέρφια συμπαραταχθείτε μαζί μας τώρα. Σας ζητάμε την εισφορά των συνειδήσεών σας, την επανάσταση των ιδανικών σας, την αναζωπύρωση των οραμάτων σας, την υπεράσπιση του ήλιου της Δικαιοσύνης, με στόχο την σύλληψη από τους Έλληνες και την καταδίκη από την Ελληνική Δικαιοσύνη της συμμορίας εκείνων των διεφθαρμένων πολιτικών, οι οποίοι οδήγησαν και οδηγούν την χώρα μας στον όλεθρο και στην καταστροφή.

Δόλιοι ελληνόφωνοι που παριστάνουν τους Έλληνες, ανοίξανε οι πόρτες της Νέας Τάξης για να μας εγκλωβίσουν για πάντα, όπως πιστεύουν, αλλά ο δικός μας Κάλβος τους έχει προειδοποιήσει από παλιά με την ενότητα, Aι Ευχαί!! στην Έκτη Ωδή του:
 «Τώρα εις προστασίαν μας
τα χέρια σας απλώνετε!
Τραβήξετέ τα οπίσω,
βλέπει ο Θεός και αστράπτει
δια τους πανούργους».


           Η δική μας απάντηση σε αυτή την πολιτική χαβούζα που προήλθε από την ηθική πολιτική παρακμή, είμαστε ΕΜΕΙΣ. Είμαστε ΕΜΕΙΣ που δεν θέλουμε χαμένες γενιές. Δεν υπάρχει χαμένη γενιά. Υπάρχει μόνο η ελπίδα. Υπάρχει μόνο το όραμα. Υπάρχει το αύριο και προς τούτο, μην υποτασσόμενοι σε τίποτε και σε κανέναν, είμαστε αποφασισμένοι να έρθουμε σε σύγκρουση με το βρώμικο και αηδιαστικό κατεστημένο, γιατί είμαστε Έλληνες. Και {«Έλλην», κατά τον Περικλή Γιαννόπουλο, σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει.. Άνθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. «Έλλην» σημαίνει Αρμονία καί Ήθος καί Έρως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν….}

Ως Έλληνες λοιπόν ΕΜΕΙΣ, οι κληρονόμοι ενός τέτοιου ονόματος, τιμώντας την ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τους ήρωές μας και την ιδέα του Ελληνισμού που σημαίνει το φως του κόσμου, την έννοια του ανθρώπου και τις διαχρονικές αξίες του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, υπέρμαχοι των ηθικών αξιών και των ιδανικών του Έθνους μας, προσβλέπουμε στην υπέρβαση χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες, χωρίς τις αγκυλώσεις του χθες, χωρίς τις ιδεοληψίες του πολιτικού σκοταδισμού. Αυτό είναι το δικό μας αύριο. ΕΜΕΙΣ είμαστε το αύριο!!! ΕΜΕΙΣ είμαστε το άλας της ελληνικής γης!!!

Προς τούτο φέρουμε εις γνώση, των οιασδήποτε αποχρώσεως και προελεύσεως επίδοξων κατακτητών της πατρίδας μας, την ημερήσια Διαταγή του Διοικητή της VIIIης Μεραρχίας Ηπείρου, υποστράτηγου Χαράλαμπου Γ. Κατσιμήτρου στις 30-10-1940:


ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 1320 ΜΟΝΑΣ



ΕΠΙΤΕΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΙΙΙ

ΓΡΑΦ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 30904

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ: «Λήξαντος του προκαλυπτικού αγώνος, από σήμερον η Μεραρχία κατέχει την ωργανωμενην τοποθεσίαν δι' όλων των δυνάμεών της. Επί της τοποθεσίας ταύτης θα δοθή ο αποφασιστικός αγών προς τον εχθρόν. Ο αγών θα διεξαχθή μετά πείσματος και επιμονής ακαταβλήτου. Άμυνα καρτερά επί των θέσεών μας μέχρις εσχάτων.

Ουδεμία ιδέα εις ουδένα να υπάρχη περί υποχωρήσεως. Μέχρι τούδε τα προκαλυπτικά τμήματα συνεπτύσσοντο συμφώνως τω σχεδίω Υποχωρητικού Ελιγμού. Ήδη πάντες, από του Στρατηγού Διοικητού της Μεραρχίας μέχρι και του τελευταίου στρατιώτου, θα αγωνισθώμεν επί των θέσεών μας. Και εν ανάγκη θα πέσωμεν όλοι υπερασπιζόμενοι αυτά...

Ημερήσια Διαταγή του Διοικητή της VIIIης Μεραρχίας υποστράτηγου Χαράλαμπου Γ. Κατσιμήτρου στις 30-10-1940.»

Αδέρφια Έλληνες, το Έθνος μας αξίζει οποιαδήποτε θυσία! Θα την προσφέρουμε αυτή την θυσία θέτοντας υπεράνω όλων το Έθνος. Σε μια μάχη του «όλα ή τίποτε», «Τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι», θα δώσουμε τον αγώνα μας και ο αγώνας θα γίνει τώρα ή ποτέ, υποσχόμενοι ότι: «Δεν θα αρνηθούμε το αγαπημένο μας Έθνος. Δεν θα προδώσουμε τους εαυτούς μας. Δεν θα απομακρυνθούμε από την μητέρα Ελλάδα μας. Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ ζούμε, εδώ θα πεθάνουμε, κι αν το καλέσει ο καιρός και μύριες φορές για σένα να πεθάνουμε.» Ας το κατανοήσουν οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας και θα γίνουμε το ανάχωμα για να ανακόψουμε την καθοδική πορεία του Έθνους μας. ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ ασυμβίβαστοι και συνεχίζουμε την αποστολή μας έως το τέλος κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα δώσουμε ξανά την μάχη μας και θ’ ακουστεί πάλι η ιαχή του αγώνα: «Ή ταν ή επί τας»!!! Πάντα εμπρός, πάντα εμπρός και ούτε βήμα πίσω!!!



Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου