Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

 
 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ


 
 
Βίντεο από την δολοφονική επίθεση των δύο αγνώστων εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ. Όπως αναφέρεται το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 19:05 της Παρασκευής 1ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο από το μοιραίο βράδυ της διπλής δολοφονίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Μάνο Καπελώνη και στον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη.

Όπως προκύπτει από βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, ο νεαρός, λεπτός άνδρας -ύψους περίπου 1,70μ., που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής και τραυμάτισε σοβαρά ένα τρίτο, παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο πόδι του, που τον κάνει να περπατά και να τρέχει με χαρακτηριστικό τρόπο, κάτι που είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Ή τουλάχιστον αυτό αυτό θέλει να δείξει ο δολοφόνος.

Όπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο, οι δύο δράστες κάνουν ένα κύκλο από το στενό. Οδηγός της μηχανής είναι ο ίδιος άνθρωπος που λίγο αργότερα σταματά τη μηχανή μαζί με το συνεργό του, πλησιάζουν τρέχοντας τους νεαρούς, σηκώνει το όπλο και ανοίγει πυρ εναντίον τους.

Πυροβολεί αρχικά με τα δύο χέρια και στη συνέχεια με το ένα. Ένα σκηνικό που κράτησε επτά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ο νεαρός που, όπως φαίνεται καθαρά, έχει καλύψει το πρόσωπό του με λευκό κράνος, απομακρύνεται τρέχοντας μαζί με το συνεργό του.

Το πρόβλημα που παρουσιάζει στο δεξί του πόδι είναι εμφανές. Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο είτε παρουσιάζει πρόβλημα στο πόδι είτε έχει πολύ χαρακτηριστικό περπάτημα.

Στο νέο οπτικοακουστικό υλικό διακρίνονται οι δύο δράστες τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μηχανή, στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί και έπειτα φεύγουν τρέχοντας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».

 
 

 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου