Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ



Οι επίμαχες σκηνές της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη και του βαρύτατου τραυματισμού του Αλέξανδρου Γέροντα διέρρευσαν από την ΕΛΑΣ.

Σε βίντεο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φαίνεται ο δολοφόνος να αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η ομάδα της περιφρούρησης το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του.

Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του τέταρτου νέου που τρέχει αριστερά να γλυτώσει. Είναι ο αυτόπτης μάρτυρας που βγήκε αλώβητος. 

Ο μανιακός φονιάς στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. Μία κίνηση όλη του η ζωή.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχονται τους πυροβολισμούς κατάστηθα.

Ο δράστης πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, πυροβολεί στο ύψος του στήθους και του κεφαλιού. Είναι αποφασισμένος. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να ρίξει χαμηλότερα στα πόδια.

Πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και αφού οι στόχοι του έχουν πέσει στο οδόστρωμα συνεχίζει να ρίχνει. Ο ένας μάλιστα γυρίζει ενστικτωδώς την πλάτη του για να δεχθεί τις σφαίρες από πίσω.

Όταν ο εκτελεστής απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους χτυπημένους συντρόφους του για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου