Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.....

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;



Αφαιρούν τους επικρουστήρες από τα G3 της Εθνικής Φρουράς - Παραδίδουν την Κύπρο στη Τουρκία

Η "Κυπριακή" κυβέρνηση το γυρόφερνε από τον Ιούνιο με αφορμή ένα τραγικό συμβάν, όταν ένας πατέρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, την κόρη του και τραυμάτισε τον γιο του με το στρατιωτικό του τυφέκιο.


Τώρα λοιπόν ποιος ξέρει τι μέτρα ή τι άλλες προδοσίες (σε σχέση με το ψευδοκράτος;) ετοιμάζουν και φοβούνται την ένοπλη εξέγερση του λαού, γι αυτό και αφοπλίζουν την Εθνική Φρουρά.

Με τον τρόπο αυτό είναι σαν να παραδίδουν έμμεσα την Κύπρο στα κατοχικά στρατεύματα δηλαδή στα νύχια της Τουρκίας...
 

Αυτό που δηλώθηκε επίσημα από τον  υπουργό Άμυνας της Κύπρου Χρήστο Φωκαΐδη, είναι ότι θα αφαιρεθούν οι επικρουστήρες από τα G3 της Εθνικής Φρουράς και θα ενεργοποιούνται μόνο σε περίπτωση στρατιωτικών ασκήσεων ή σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.


Θα έχουν δηλαδή στα χέρια τους οι έφεδροι άχρηστα τυφέκια και  αν τους την πέσουν οι Τούρκοι θα λένε βαστάτε να μας δώσουν τους επικρουστήρες για να σας ρίξουμε. 


Ο Φωκαΐδης είπε μάλιστα ότι «έχει τη διαβεβαίωσιν του ΓΕΕΦ ότι  το μέτρον αυτό δεν θα επηρεάσει ποσώς την μαχητικήν ικανότητα και την επιχειρησιακήν ετοιμότητα της Εθνικής Φρουράς».

Έτσι λοιπόν πιστεύει η ηγεσία του ΓΕΕΦ;  Ότι η αφαίρεση του επικρουστήρα δεν θα επηρεάσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Εθνικής Φρουράς; Αν είναι έτσι τότε ας μοιράσει στους έφεδρους… πλαστικά πυροβόλα όπλα, απ΄αυτά που παίζουν τα παιδιά! Έτσι θα αποφευχθεί και η ένοπλη βία την οποία επικαλείται η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να προχωρήσει σε αυτή την προδοτική ενέργεια.

Αλλά όταν λένε "ένοπλη βία" εννοούν ένοπλη λαϊκή εξέγερση την οποία και φοβούνται εν όψει ποιος ξέρει ποιών προδοτικών ενεργειών ετοιμάζουν για την καταματωμένη Κύπρο...

Πάντως ο αφοπλισμός κάθε υπόδουλου στους δανειστές έθνους, αποτελεί πάγια τακτική της τρόικας και των δωσιλόγων κυβερνήσεων. Να μην ξεχνάμε και την δική μας περίπτωση  του αφοπλισμού των Ελλήνων Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2011...

Παραφράζοντας τον Τζ. Πανούση θα μπορούσε να τραγουδήσει κανείς πικρά:

Δωσίλογοι, δωσίλογοι, δωσίλογοι παντού
Κι εδώ κι εκεί δωσίλογοι, του ορατού εχθρού...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου