Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ


ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΜΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΘΡΙΛΕΡ...




Στο δεύτερο βίντεο που φέρει και σύμβολο του εμιράτου(κορώνα) έχουμε όπως σε όλες τις ταινίες και τίτλο:  

«Ένα δεύτερο μήνυμα για την Αμερική» 

Στο βίντεο φαίνεται και ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον "αποκεφαλισμό" του Αμερικανού δημοσιογράφου Τ.Φόλεϊ.

Ο Σότλοφ εμφανίζεται, με μια πορτοκαλί φόρμα όπως αυτή των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, (που την βρήκαν άραγε;)

Ο Σότλοφ λίγο πριν την εκτέλεσή του ακούγεται ψύχραιμος να λέει το ποίημά του: 
«Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ποιος είμαι και γιατί εμφανίζομαι αυτή τη στιγμή. Ομπάμα, η εξωτερική πολιτική σου για επέμβαση στο Ιράκ υποτίθεται ότι είχε στόχο την προστασία της Αμερικής και των συμφερόντων της, αλλά τότε γιατί πληρώνω εγώ με τη ζωή μου το τίμημα για την εμπλοκή σου; Ξοδέψαμε δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογούμενων αμερικανών και χάσαμε χιλιάδες στρατιώτες στους προηγούμενους πολέμους μας εναντίον του Ισλαμικού Κράτους(πότε πολέμησαν οι αμερικανοί το "νεοσύστατο" ισλαμικό "κράτος" και δεν το ξέραμε;) , οπότε γιατί είναι προς το συμφέρον του λαού να ξαναρχίσουμε τον πόλεμο; Από τα λίγα που ξέρω για την εξωτερική πολιτική, θυμάμαι μια εποχή που δεν μπορούσες να κερδίσεις εκλογές χωρίς να υποσχεθείς την απόσυρση των στρατευμάτων μας από το Ιράκ και το κλείσιμο του Γκουαντάναμο (εξ ού και η στολή). Εδώ είσαι τώρα, Ομπάμα, κοντά στο τέλος της θητείας σου, χωρίς να έχεις πετύχει τίποτα από τα παραπάνω, ενώ παραπλανητικά οδηγείς εμάς, τον αμερικανικό λαό στη φωτιά».

Στη συνέχεια το βίντεο επιστρέφει στον ψευτομουσουλμάνο που "απειλεί"  ότι όσο οι αμερικανικοί πύραυλοι «συνεχίζουν να πέφτουν στον λαό μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να πέφτει στο λαιμό του λαού σου. Παίρνουμε αυτή την ευκαιρία για να προειδοποιήσουμε τις κυβερνήσεις εκείνες που μπαίνουν στη διαβολική συμμαχία της Αμερικής εναντίον του Ισλαμικού Κράτους να κάνουν πίσω και να αφήσουν το λαό μας (ποιό λαό;) ήσυχο ».
Ακολουθεί το "σφάξιμο" κατά το οποίο ο δημοσιογράφος παραμένει ατάραχος αλλά σφάξιμο δεν φαίνεται καθώς το πλάνο σβήνει fade out... Περίεργη ευαισθησία έχουν με τους αμερικανούς δημοσιογράφους...

Το πλάνο με το κεφάλι όντως είναι καλό, αλλά στην προσπάθεια του σκηνοθέτη να είναι πειστικό το παράλουσε με "αίμα" πράγμα αφύσικο και εξωπραγματικό.

Πάντως καλύτερη προσπάθεια από το πρώτο βίντεο με την "σφαγή" του 
Τζέιμς Φόλεϊ.






ΠΡΟΣΘΗΚΗ 10-9-14

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΟU TUBE ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.

Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ;

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ -ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ-ΒΙΝΤΕΟ)





ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ
ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου